🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 3 (20.09 - 26.09) 🐄

• 32 775
  • 714
  •   1
Отговори
# 585
  • Другата България
Много се радвам, че тази вечер нищо не познах.
Ни-що.
Обаче се радвам.
Такава самонадеяна жена, с такова нереално високо самочувствие, его, а всъщност нищо насреща.
Участвала във възстановяването на манастира???
Кога? Къде? Кой манастир?
Тя си тръгва, но продължава да лъже и да говори ей така, и аз не знам защо.
Не съм фен на Теодора, още от визитката казах, но в случая тя заслужаваше повече да остане.

А тия двамата наистина много разконцентрират участниците с постоянното бръщолевене.
И не мисля, че бяха на страната на Деси, дори в един момент откровено ѝ се подиграваха.
Сега очаквам Ивайло да се прехвърли на Ванчето.

# 586
Стана ли ясно как ще се определя фермера на седмицата?

# 587
Интересно, но защо: " Най-българското предаване" все от Лидл се спонсорира, явно и на тях и е омръзнало, като им гледам предоставените продукти. Що не вземат от някоя наистина българска изба или фирма. Дамаджаната си е сериозна награда и мотив за победа, а тези кошници са смешни.

# 588
  • София
Добре, че си тръгна Деси, голям въздух под налягане. И как си обеди и Иван и Андрей, за Ауто кю-то (тя май го нарече АйТиКю Laughing ). Много неприятна личност е и доста злобна. Интересно ми е каква журналистка е, какво и къде по-точно работи. Иначе разбрахме, че има 4-етажен апартамент.

Теди ми е много пренавита, леко ми фалшивее с тази доброта, но иначе като цяло ми е симпатична.

Промените тази година са доста  и май все не положителни. Не знам защо направиха 7 игри, струва ми се прекалено. Дамаджаната и алманахът си бяха емблематични, също отрицателна промяна.

Другото, което си чудех, е как ще ги оставят да спят на открито като застудее и как ще се къпят така.

# 589
  • Варна
Другото, което си чудех, е как ще ги оставят да спят на открито като застудее и как ще се къпят така.
Като намалеят, ще има място за всички.

# 590
Ако бяха подели от продукцията повече такива каузи, да възстановят манастири, читалища и прочие български хранилища на духовни и културни ценности, тогава наистина щеше да е българско предаване. Можеше и в разкопки да участват и други неща да възстановяват...

# 591
  • На топло в неговото сърце.
Добре, че си тръгна Деси. Милата, ама да не се изцапа така се пази. 🤣🤣🤣

# 592
  • София

Директен линк без реклами за България и чужбина

Фермата - сезон 7, епизод 13 (25.09.2021)

# 593
Мариян и Деси си тръгнаха и се надявам, че няма и други участници само за пълнеж.
Агитката на Деси се беше увеличила, но не разбрах как се случи това (изпуснах началото днес).

# 594
  • Велико Търново
С кого да се е била увеличила? Аз нямам такива впечатления. А и нищо не са давали в началото в тази посока.

# 595
Най-тъпото е, че Мариян и Деси са взели местата на други хора, които не са имали шанс за участие заради тях.
Като цяло и двамата са провал на екипа правещ кастинга и на психолозите на предаването. Хайде, Деси имаше някакъв потенциал за дразнител, но Мариян си има сериозни психологически проблеми човека за мен лично.

# 596
  • София
Деси се оказа по-слаба отколкото си мислех. Не оказа почти никаква съпротива, освен на игрите с елементи за точен мерник. Най-много се видя на стрелбата с лък. Тя едва опъваше тетивата на лъка. Затова и разправяше, че не се раздавала на 100% - дрън, дрън ... Много ме забавляват такива като нея, дето все го докарват на думи, но на дело никакви ги няма. Малко, ама съвсем малко съжалявам, че тя загуби. Щеше да е забавно да ѝ слушам големите приказки.
Теди си заслужи победата. Силна е и се раздава в игрите. Само не знам как ще изтърпя тази нейна свръх емоционалност. Много ме дразни. Същински Тити Папазов в рокля.

# 597
За първи път чух Иван и Андрей в прав текст да казват за отпаднал участник, че е трябвало той да напусне.

# 598
  • На топло в неговото сърце.
Представям си колко ще я е срам от себе си и като прочете всички тези негативни коментари да вземе да се скрие някъде, далече от хора , които да манипулира . Нито в САЩ , нито в Бг- тя не показа уважение към нито една от тези двете държави ! Толкова злоба в нея... Ужас!

# 599
Много скучен дуел. Деси нямаше никакъв хъс, направо заспах.

Теди вече тотално изфалшивя с това поведение и приказки. Била родолюбец, а къде живее? Такива "родолюбци" ги знаем. Grinning

Любо вече не ми е симпатичен. Не харесвам мъже, които така целенасочено нападат жени. Той в поведението срещу Деси прекали, както и Ивайло. Не че защитавам Деси, напротив, изобщо не я харесвам. Ама не ми е мъжкарско да се заяждаш с жена и да я нападаш постоянно.

А да попитам дамите, как намирате Пламен като външност? На мен много ми радва окото. Joy

Общи условия

Активация на акаунт