🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 3 (20.09 - 26.09) 🐄

• 33 016
  • 714
  •   1
Отговори
# 330
Аууу Деса се сравнява с Хилъри Клинтън. Ако Хилъри била там тя дали щяла да върши това.
Радвам се за Цвети.

# 331
Не ми харесва, че игрите ще им ги дадат по-късно. Така може да се манипулира при вече известни двама дуелисти. За Деси - тя без друго ще падне, но за следващи няма да ми е приятно да ги гласят по този начин.

# 332
Анастасия много настойчиво викаше   - Теди. Явно нея я е страх повече от Теди. Ще викаме у дома здраво срещу Деси и за Теди.

# 333
Супер, че Цвети взе имунитета.

Твърдо подкрепям Теодора. Деси да си ходи в Америката при Хилъри.

# 334
Ха, Анастасия се присламчи към Теди. И Лорета. А Коцето що е при тая.....Деса? От вчера до днес са размислите. Ами Ваня защо не подкрепя Деси, като вчера скачаше срещу другите...

# 335
Искам Теодора да разкатае Деси на арената. Голям дразнител е последната.

# 336
на мен Деси ми харесва...

# 337
Деска не се спря. И Виктор и се върза.🤭

# 338
  • Другата България
Сийка килима вчера гласува за Деси Клинтън.
Сега сплита плитките на Цвети и злослови за българската Ким.
Повдига ми се от тая лелка.

Как се издържа това нещо?
Има ли кой изобщо да я понася?
Деси визирам.
Ужас!
Дано Теди остане.

# 339
Тоз пък - не мога да повярвам, че е живяла в Америка. Ми живяла е. Мъжете са много единни, засега. Ау, от самото начало Теодора ми е анти. Пак плачем. Пак доброто е на преден план.

# 340
  • Велико Търново
Хилъри Клинтън, ако беше влязла във Фермата, сигурно щеше да върши всякаква работа, защото щеше да знае къде се намира. Деса-принцеса е спала като е подписвала договора.

# 341
Дано Теди бие Деситуу с огромна преднина. Ще съм за нея. Дано емоциите не вземат връхна точка при Теди и остане фокусирана до края. Дано успее.

# 342
Деса определено не е на център и не я знам кое я е накарало да се запише във Фермата. На какво се е надявала? Защо никой не я пита или нямат право ли (да не накърнят правата на гораката жена).

# 343
  • София

директен линк
Фермата - сезон 7, епизод 11 (23.09.2021)

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 23:02 от Mari_Mar

# 344
За първи път изгледах цял епизод. Взе, че ми хареса, интересно беше. Тази година сякаш е по-шарено, миналата само две-три жени ми бяха симпатични и ни един мъж. То и сега жените може да се окажат по-добрата част, но днес ме впечатли Чавдар, почитателят на традиционните ценности, надявам се да е бил искрен. Думите му за българските жени и майки също ми се сториха искрени, спечели голяма червена точка. Виктор също ми хареса - упорит е и в никакъв случай не мисля, че е станал смешен и че е бил манипулиран от Деси. Тя също е интересна персона и се надявам да победи в дуела, но нямам представа колко са ѝ силичките. Хареса ми, че пред всички каза на жените, че не се поддържат. Дали я разбраха, не знам, защото признаци не видях. Всеки може да се води от лични симпатии, но играта си тече вече и в нея всеки ще избира някой от неговия пол за дуелите. Седем битки малко множко ми се вижда, че и без алманах. Но е хубаво, че има доста промени в регламента, иначе става скучно с времето.
Забравих да спомена Цвети - отлично представяне в играта, тя май счупи само тези стъкла, които трябваше.

Общи условия

Активация на акаунт