Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори

Анкета

Мислите ли, че има участници от предишни сезони?

Опции:

# 30
 • Испания
 • Мнения: 35 089
А точно тя да забрави кой я буташе напред и проправи път на кариерата и още като беше момиче на късмета

Това изобщо не е вярно.

# 31
 • Мнения: 3 976
Представяте ли си гларусът да е отново Боби Турбото? Laughing Laughing Laughing

Никакъв шанс. Гласът му е разпознаваем и нямащ нищо общо с този на Гларуса. Това е една от маските, която ми е най-мътна. Хем супер познат глас, хем не мога да се сетя изобщо. Ако не беше този ръст, щях да се обзаложа, че е Димо Алексиев.

# 32
 • Мнения: 71
Здравейте Simple Smile
Качвам актуалните улики за тези, които ги следят

1.   Букетът – Улики:  Изглежда ми доста нисък. Около рамото на Геро е, а има и малък ток, т.е. по-малко от 160 см. Сниман е  в Ботаническата градина в Балчик.
 
Първа песен – "Sway" на The Pussycat Dolls.

•   Той е красив, пищен и носи наслада на всеки който го види. Той е причината за много красиви и прекрасни истории.
•   Хората винаги са го харесвали и са го търсили за различни поводи. Букетът никога не е отказвал да стане част от празника на всеки, който иска да се радва неговите цветя, красота и присъствие.
•   Чувства се най-добре в Б-я. Много харесва Ямбол, Видин, Сандански, Пловдив, Варна, Монтана, но един от любимите му градове  си  остава, този който често  е определян като меката на шоубизнеса. Този град ражда много политици, певци и популярни хора в Б-я. Букетът знае къде да тежи на мястото си.   .

Предположения на панела: Милица, Мила Робърт, Нети


2.   Гларусът – Улики: Висок над 180, около 185 може би. Сниман е  в морето, като кара лодка, на водно колело и на брега. Когато споменаха за историите му, показаха едни гъски /не знам дали имат общо с някаква история / При вторите улики пак се натърти на някаква интересна история и пак показваха гъските. Новите снимки са на мотор и как подкарва хора, като овчар с пръчка в ръка.

Първа песен – It`s My Life" на Bon Jovi, Втора песен - Има ли цветя на Любо Киров

•   Роден е край безкрайната морска шир преди доста лета. Някои казват, че началото му съвпада с едно голямо състезание в бивш съветски град, но не е потвърдено.
•   Той не може да съществува без морето. Те са едно цяло. Майката природа е голяма работа, тя знае как да създава уникати.
•   Гларусът крие в себе си много истории. Някои дори са неразказани и никой не ги знае, но пък други са познати на хиляди хора, особено за тези, които обичат да са на гребена на вълната.
•   Той е готов да кръжи над брега на морето хиляди пъти, ден и нощ, само и само всеки да може да види как се случва това. Няма тайни от хората, които го гледат. Той всъщност прави всичко заради тях.
•  Той не е бил най-послушен като малък. Има много истории, които могат само да потвърдят това. Не се гордее с тях, но не може да ги изтрие с гумичка и да каже, че в надеждата се крие новата история. Всичко е точно такова, каквото е трябвало да бъде.
•  Той има една любима история от миналото, при това далеч от морския бряг. Никога не бихте предположили, че преди години е пасял овце, при това не една или две, а над 200. Познавате ли друг такъв Гларус? Гларус - овчар и от тогава до сега той винаги се грижи за своето стадо.

Предположения на панела: Атанас Михайлов, Виктор Калев, Етиен Леви, Тома Здравоков, Тончо Токмакчиев, 100 кила, Люси Дяковска

Въпроси: Имал ли си кариера извън България? - Човек аз като гларус съм летял навсякъде и съм обиколил много страни. Направил съм огромна кариера и тук и там. Аз скоро ще отида и с Илън Мъск и там ще пошетам /с варненски акцент/.


3.   Госпожицата – Улики:  Не изглежда висока – около 165 см. Снимана е в нещо като закрит скейт парк. Разни момчета карат скейт и колело. Тя рапира отстрани. Показват гробище за коли, а в края когато казват, че е живяла далеч – морски бряг.

 Първа песен - "Midnight Sky" на Miley Cyrus

•   Това е Госпожицата - по природа и история. Тя прилича на истински рисуван герой. Направо е като извадена от комикс.
•   Смята се за спокойна и уравновесена, но не се знае в кой момент ще избухне. Всъщност тя избухва винаги, когато трябва.
•   Тя е една все още неразказана книга, в която има много страници за писане и за рисуване но животът не е комикс, сам трябва да го изрисуваш и тя знае, че от нея зависи това.
•   Тя се вдъхновява от откриването на нови светове - така е от времето, когато е била далеч, много далеч. От тогава събира много спомени и ги пази дълбоко в себе си.

Предположения на панела: Рут Колева, Поли Генова и Нелина Георгиева

4.   Гъбарко – Улики: Изглежда нисък, около 160 и по-малко. Сниман е в планината, около Луковит и Златна Панега. Изглежда доста артистичен и подвижен на сцената.

Първа песен: „"Barbie Girl" на Aqua

•   Това е Гъбарко. Заедно със семейството си предпочита да живее в гората, която се намира по североизточните склонове.
•   Много държи близо до него да има вода, защото там се чувства най добре.
•   Живее като в приказка . Даже си е един истински приказен герой.
•   Обича да тича на воля и да играе всякакви игри, но когато му се постави задача е много точен, не нарушава правилата, защото от малък е научен на желязна дисциплина.

Предположения на панела: Деси Добрева, Михаела Маринова, Мая Бежанска, Мая Новоселска


5.   Заекът – Улики: Около 175 с токчета, които не мога да преценя колко са, но поне 7-8 см. Не мога да разбера къде е сниман, може би е някакъв хотел. Държи два пистолета и чете книги.

Първа песен: Mamma Mia на ABBA, Втова песен: По-полека на Стефан Вълдобрев и обичайните заподозрени.

•   Заекът скача много когато е щастлив и не се притеснява да падне и да се удари, защото от големия заек е запомнил следното: Троши си главата мишленце. Заекът го е правил многократно.
•   Зайчетата имат нужда от много играчки и занимания, за да бъдат щастливи. Този заек е различен от останалите - като малък той мечтаел да бъде герой от уестърните и предпочитал да бъде момче.
•   И все пак след стрелбата, заекът цени много изобразителното изкуство. Той е просто заек , който не спира да изненадва.
•   Заекът е нежен, чувствителен и раним, но понякога външният вид лъже.
•   Този заек много чете, Той знае не само всичките книги на Паулу Коелю, той се интересува и познава много добре творчеството на Стайнбек и Стивън Кинг. Лошото е, че от четене по цели нощи не може да си почине.Определено  си имаме работа с един много буден заек, но не го бъркайте със заек будист.

Предположения на панела: Златка Димитрова, Нели Петкова, Алекс Петканова, Луна, Глория Петкова, Златка Райкова,

Въпроси: Работила ли си с Азис в едно ТВ предаване няколко години? - Не

6.   Камъкът – Улики: Може би около 170 /струва ми се че има около 5 см височина в обувките, но не може точно да се прецени/ Сниман е на морски бряг и сред скали. Когато казват, че е бил само една пешка и излиза от играта го показват пред 5 топки- волейболна, футболна, баскетболна, тенис и пинг-понг, а той ги изблъска от „масата“ – след това казват, че се завръща като „Цар“ и се движи като Jagger – предполагам е приключил със спорта, в който е бил като пешка, след което е започнал музикална/танцова кариера, не мога да направя асоциация с Царя.
*Движенията и маниера са ми малко рапърски

Първа песен:  Zitti E Buoni на Maneskin, Втора песен: “Pretty Fly (For A White Guy)" на The Offspring

•   За него успехът и щастието не се предават по наследство. В живота си той изгражда и строи камък по камък. Той си тежи на мястото.
•   Като малък се търкалял много и много го подритвали. Често е ял шамари от големия камък.
•   Не е важно какво мисли Камъка, а какво му поднася животът. Камъкът е бил  просто една пешка, която излиза от играта, за да се завърне като цар – Шах и мат .. и move like Jagger
•  Около него винаги има много шум, за това той обича спокойните моменти. Един от любимите му е рано сутрин, когато става с изгрева насаме и пие свота чаша кафе. Това е единственото време за него, само за него Той пази и държи на това време, защото само тогава не ангажира никой със себе си и никой не е ангажиран с него. Истината е, че камъкът се познава от сутринта.

Предположения на панела: Руши и Лео Бянки, Цецо, Дичо

Въпроси: Готвил ли си  на Марта със жена си във вас?  - Разбира се храната за камъка и за неговото семейство са много важни, също както и техните гости.

7.   Куфарът – Улики: Странно е, че ако му се гледа нивото на очилата изглежда малко под 170, но раменете му стоят доста по-високо. Ако не гледа през очилата обаче, не виждам от къде другаде.. Ако се гледа по раменете е около Краси – 175. Сниман е предимно на морски бряг и жп гара, както и в някаква изоставена сграда. Дават го как върви по релси, спира на стоп, не хващам някакъв детайл за сега, освен че в едната ръка вместо куфар носи чувал, но не го свързвам с нищо. Доста е подвижен на сцената.

Първа песен: I Feel Good на James Brown

•   Той е необикновен. Обича да пътува и да се среща с най-различни хора. Обича да се носи навсякъде. Може да се похвали с милиони  изминати километри. За него няма граници. Пътува навсякъде във всеки удобен и неудобен момент.
•   Пътува с рейс, влак, над вода, под вода, по въздух, асансьори, ескалатори, на стоп, на мотор, даже и на колело. Само в космоса не е бил с Безос, но и това може да стане.
•   Той е оптимист и не губи надежда. Вярва, че ще достигне до край с всичко, с което се е захванал и с това шоу също. Той никога не се страхува да открива нови светове.

Предположения на панела: Гъмов, Сано, Ники Василковски и Кристиян Миладинов

8.   Малинката – Улики: Нисичка е, не се вижда тока, но мисля около 15 см, ще предположа 160. Снимана е на старо летище, показват и малък селскостопански самолет, на бали със сено и също до едната къщичка край Луковит.  Изглежда ми пищна в ханша и с коремче като се завъртя във видеото с уликите.

Първа песен: It's Raining Men на The Weather Girls, Втора песен: „We Will Rock You" на Queen

•   Малинката е смела и обича да експериментира. Харесва да блести и да сияе силно, така че всеки да може да я види.
•   Тя смята, че е родена да създава, макар че понякога се случва така, че хората създават неща с нея, вместо нея. Обича да се говори за нея и всички очи да са вперени в нея, но всичко това понякога е една голяма лъжа.
•   Родена е на място, където са родени много популярни бг личности от изкуството, музиката, политиката и телевизията, но ако се чудите, това  е място, на което вода не му липсва. Понякога Малинката е тъжна, защото не се говори достатъчно  за родния ѝ град, а тя го обича толкова много, че би направила всичко, за да го промени.
•  Малинката е трудолюбива. Ходила е по много фермерски и занаятчийски пазари. Не за друго - много е държала всеки да я види, защото е била различна и има много малко минуси. Напротив тя е пълна с плюсове.
• Тя притежава качества, които винаги са я отличавали от останалите малинки и хората са го забелязвали.
• Но всичко има своето начало, както и много други,  нейната звезда изгрява в телевизията майка, но успява да покори и морския бряг.

Предположения на панела: Мила Робърт, Мая Бежанска, Дара, Нели Рангелова, Есил Дюран

Въпроси: Занимаваш ли се с деца? - Разбира се! Аз обожавам да се занимавам с деца.

9.   Носорогът – Улики: Висок около 180 или малко повече. Снимана е в Тюленово /до Шабла/, сред слънчогледи, на някакъв мост, който се строи и  в тунел, отново в процес на изграждане - може да е свързан със строителството на пътища

Първа песен: Watermelon Sugar на Harry Styles

•   Израснал е близо до морето, но това не означава, че обича да плува, нито че рибата е неговото любимо ястие, не харесва и някои меса, никак даже. Той е много претенциозен към храната – не е привърженик на салатите, нито на житните кълнове. Рядко ще го видите с ананас в ръка, за авокадото не сме сигурни.
•   Той е извън всяко едно клише. Това е носорог уникат – създава свои правила и течения, не само в храната си, но и в света на всички останали  хора –понякога пряко, понякога косвено.
•   Той присъства в няколко декади – почти 4. У нас няма човек, който не е чувал за него по една или друга причина. Спокойно можем да кажем, че Носорогът е една истинска жива легенда.

Предположения на панела: Калин Вельов, Графа, Папи Ханс и Георги Христов

10.   Перлата – Улики: Доста е нисичка – около 155. Снимана е в шато Копса /до Сопот/ Като казват, че е родена, за да продължи делото на своя създател показват, каруца сред лозята /вероятно техните да са винопроизводители , но тя е създала нещо свое../

Първа песен: Crazy in Love на Beyonce, Втора песен: „Smells Like Teen Spirit" на Malia J

•   Диамантите може и да са вечни, но перлите се разпознават като най-старите и ценени бижута векове наред. Никой друг  скъпоценен камък не е пленявал човечеството  със своя чар и уникалност, така както перлата. Перлите са красиви такива каквито са – в естественият им  вид и произход от самата черупка на мидата. Именно поради това са станали символ на чистата и естествена красота.  Нашата перла обаче е още по-специална, тя не просто има собствен естествен блясък, но той е още по – неповторим, защото  е сътворена от истински бижутери със славно потекло.
•   Перлата е родена, за да продължи делото на своя създател. С времето успява да завоюва свои собствени територии и  да се превърне в кралица на свое собствено  кралство.
• Перлите са едни от чудесата на природата. Те се смятат за съкровище в продължение на векове, както от съвременната цивилизацията, така  и от различни древни култури. Например гръцката митология определя перлите като сълзите от щастие, които излива богинята на красотата Афродита. Древните египтяни пък ги асоциира с Изида - покровителка на живота и здравето. За нашата перла могат да се чуят и много други определения, но като че ли едно е основното..Тя е феята на сътворението. Никога не е претендирала, че е единствената на света, защото това не е вярно, но за своята собствена реколта, е незаменима.

Предположения на панела: Деси Добрева, Лора Караджова, Веси Бонева, Златка Райкова, Нелина Георгиева, Тита, Маги Джанаварова

Въпроси: Има ли музикант в семейството ти? - Във всяко семейство има музикант.

11.   Порцеланът – Улики: Около 165. Мисля, че е снимано в двореца Врана.

      Първа песен: "Someone You Loved" на Lewis Capaldi

•   Внимание – чупливо. Порцеланът е крехък, красив и много талантлив.
•   Като фин и нежен порцелан , често бил оставян сам, защото големите порцелани работели в името на неговото щастие и усмивки. Работели и за усмивките на много други хора. Порцеланът ги виждал  на много други места, но не и в къщи.
•   И все пак два пъти в годината порцеланът и неговите порцелани винаги намирали време за забавления заедно. От тях получил много ценни съвети.

Предположения на панела: Рут Колева, Ева-Мария, Дара Екимова, Крисия

12.   Прилепа – Улики: Около 175 /има ток/. Сниман е в пещера /мисля Проходна/, в стая с балони с пайети и гирлянди – все бляскави неща. В някакво заведение. Във висока сграда в град.. не разпознах повечето места.

Първа песен: Shape of You на Ed Sheeran

•   Той е интересен, предизвикателен. Обича да привлича  внимание и не се влияе от хорското мнение, защото не се страхува да пада от високо.
•   Старите прилепи са го научили как да се приземява без да се удари.
•   Той обич да мечтае, да лети, да се бори и да обикаля.
•   Прилепът е символ на нощта, но той обича и деня. Обича хладните и влажни пещери, но обич и жегата и горещите пясъци.
•   Обича и всички прилепи на които може да покаже какво е научил за живота и летенето, защото той обича да лети не само когато е гладен или уплашен.

Предположения на панела: Иво Димчев, Деан Донков, Силвестър Силвестъров

13.   Самураят – Улики: Около 175-6. Мисля, че е сниман на моста към село Лисиците, до Кърджали, но не хващам никакви детайли.

Първа песен: Just The Way You Are на Bruno Mars, Втора песен: Rolling In The Deep" на Adele

•   Той е тайнствен. Той е загадъчен. Той е непредсказуем. Той е честен. Той е готов да се бори докрай за своята кауза и дори да остави костите си на бойното поле. Той  войн, но той е и пълководец.
•   Той пази в себе си една безценна мисъл: Единствената причина войнът да е жив е да се бори, а единствената причина войнът да се бори е за да спечели.
•   Той е огън, той е борбен, той е силен и всичко това е двойно по пътя му.
•   Той е пътувал много. Бил е къде ли не - Лондон, Маями, Париж, Киев, Москва, Сингапур, Лисабон, Братислава, Белград и по много други места. Много свят е видял, но и светът е чул и видял него. Един път го е чул, следващият път го е видял и накрая го е разбрал.


Предположения на панела: Кристиан Костов, Стефан Илчев, Катето Евро, Люси Дяковска, Рафи, Жана, JJ

Въпроси: Утре имаш ли/Участваш ли в друго шоу? - Моето шоу е всяка вечер.

# 33
 • Мнения: 2 697
Аз предполагам, че под някоя маска може да е единият от братята Аргирови , тъй като последните 2 години активно ги канят по предавания. Но не се сещам под коя може да бъде.

# 34
 • Мнения: 943
Аз предполагам, че под някоя маска може да е единият от братята Аргирови , тъй като последните 2 години активно ги канят по предавания. Но не се сещам под коя може да бъде.

Кой беше с уликата, че всичко е двойно?

# 35
 • Sofia
 • Мнения: 953
Аз предполагам, че под някоя маска може да е единият от братята Аргирови , тъй като последните 2 години активно ги канят по предавания. Но не се сещам под коя може да бъде.

Кой беше с уликата, че всичко е двойно?
Самураят.

# 36
 • Край морето... при пясъка и сините вълни
 • Мнения: 6 347
Страхотен пост на Sonya.A!
Ще е супер да се качи в първия пост, както минали сезони, защото не всеки гледа на по няколко пъти видео уликите и е по-удобно да се прочетата.

# 37
 • Испания
 • Мнения: 35 089
Качва се, когато може. В момента в първия пост са всички видео улики + първите написани. Но първият пост рядко се чете. Тези от днес - в следващата тема.

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 10:15 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 38
 • Мнения: 27 773
Днес се замислих, има ли шанс под някоя маска да е Ирина Флорин?

# 39
 • Мнения: 10 801
Тя шъшка и е доста разпознаваема, мисля...

# 40
 • Мнения: 27 773
Тя шъшка и е доста разпознаваема, мисля...
Шъшка, да. Аз днес чух нейна песен и точно по това се сетих за нея

# 41
 • Бургас
 • Мнения: 10 439
Благодаря за темата!
Аз мисля, че ще има участник от предишните сезони. Не ми пречи, нека си пее.Simple Smile

# 42
 • Мнения: 943
Сега видях Мария Сапунджиева по Нова и тя звучи като Мая Бежанска малко. Дали може да е малинката и да се прави на Мая... Родена е във Варна.

# 43
 • Испания
 • Мнения: 35 089
И аз я гледам. Възможно е, освен това много е отслабнала.

След малко - Дара Екимова. Едва ли случайно са се сетили за нея.

# 44
 • Мнения: 943
И аз я гледам. Възможно е, освен това много е отслабнала.

След малко - Дара Екимова. Едва ли случайно са се сетили за нея.

Има нова песен тази Бездара дали ще е с маминка и тоя път🤣

Общи условия

Активация на акаунт