Сполучливи имитации на маркови парфюми - 40

• 66 074
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
eclat.de при поръчката от този сайт има ли нещо по специално? За какъв период от време идват?

# 106
Доставката до България 9.95€ ли струва?

# 107
  • Бургас
Ох,аз ще ходя на проба на онова...с кожа и виолетка...
Някъде си го записах.
Ако пишеш за Ботега Венета там няма да откриеш виолетка според мен.Нито в оригиналът , нито във версията на Заг се усещат виолетки.На Заг е хубава Ботегата, но не е много близък до оригинала, чисто като аромат обаче е доста пипнат и елегантен.За виолетка пробвай Mancera Choco violette.Love на Kilian няма нищо общо с D&G Pour Femme.Фордовата черешка няма абсолютно нищичко общо с Герленската рокля.

# 108
Аз поръчвам до немски адрес от Eclat, тук живея, бях пращала на майка ми една по-голяма поръчка, която бе с БД, с превозвач, не съм поръчвала до БГ адрес директно с тях. Доставката до ЕС е €9,95, при толкова голям избор в БГ не знам доколко си струва да се поръчва.
Ползвам парфюмите им от години, не са се променили от стоенето и съм доволна откъм трайност. Имам само две греди досега от тях - Jour d Hermes, който ми бе с безсрамно никаква трайност, и един с развалено пръскали, който ми замениха като пратих обратно дефектния.

# 109
Доставката до България 9.95€ ли струва?

Аз поръчвам с GGBG, от Германия струва 3лв/кг + Еконт (ако не можете да вземете лично от офисите GGBG в София). Доставката в Германия е безплатна над 50€. Мисля, че това е за цената без код, защото днес поръчах на стойност 37EUR и доставката беше безплатна. Според мен, 9.95€ доставка до България не струва...

Еее, бива ли така, сега с тоя код взех да се замислям дали не искам нещо и аз😂

Редактирам се - отстрелях и аз два - Белугата и oat&cornflower за 23€ общо с доставката вкл, благодаря за кода Hug Между другото миналата година за 3 октомври също имаха добро намаление, тогава взех TF Noir pour femme за 5€ без код.

Сега ще чакам Дивайн дали за черния петък поне няма да пуснат добро намаление и дали най-накрая ще пуснат и бутилки на Килиан, а не само сетове с проби.

Yeee, много се радвам, че кодът беше полезен! Oat & Cornflower е наистина страхотен, надявам се, че ще ти хареса. От Дивайн аз също чакам добро намаление през черен петък, искам само един парфюм от тях, Honey & Crocus - Jo Malone. От Kilian имам Black Phantom, Angels Share и Princess от perfume-parlour.co.uk (13мл spray) и много съм доволна, Дивайн имат само на 100мл и аз не искам толкова голямо количество. Parfume Parlour е любимият ми сайт за имитации на нишови парфюми, имам 30+ от тях, 95% са прекрасни. Dior - Feve Delicieuse, Xerjoff - Lira, Dolce Amalfi, Golden Dallah, Jo Malone - Scarlet Poppy Intense, Nishane - Ani, Byredo - Bibliotheque, Guerlain - Spiritueuse Double Vanille, Maison Martin Margiela - By the Fireplace, тези са отлични (+ трите Kilian).

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 18:35 от iuliag

# 110
  • Варна
И аз поръчах от Eclat до немски адрес (защо ли ми трябваше да чета в темата Simple Smile ), поръчка под 50Е. Ползвах кода -30% и нямаше доставка, въпреки, че ми изписваше текст да добавя за ххх EUR за да ползвам безплатна доставка.

# 111
  • Бургас
Ох,аз ще ходя на проба на онова...с кожа и виолетка...
Някъде си го записах.
Ако пишеш за Ботега Венета там няма да откриеш виолетка според мен.Нито в оригиналът , нито във версията на Заг се усещат виолетки.На Заг е хубава Ботегата, но не е много близък до оригинала, чисто като аромат обаче е доста пипнат и елегантен.За виолетка пробвай Mancera Choco violette.Love на Kilian няма нищо общо с D&G Pour Femme.Фордовата черешка няма абсолютно нищичко общо с Герленската рокля.
Благодаря...Този Mancera Chocco violette на Заг ли е пак?

# 112
...Благодаря...Този Mancera Chocco violette на Заг ли е пак?
Не ,това е оригинален парфюм на Мансера.Няма имитации или поне аз не знам да има Simple Smile Той обаче мирише на пакетче бонбони "виолетки" от едно време,няма нищо общо с " велур с виолетки" !

,,,,,,Ако пишеш за Ботега Венета там няма да откриеш виолетка според мен.Нито в оригиналът , нито във версията на Заг се усещат виолетки......
Аз усещам и доста парфюмни феи усещат виолетки.Това е доста крайно изказване ! Всеки нос усеща различно.

Аз днес цял ден разнасям Черешката на ТФ на Гиза, ами най-хубава е ЗА МЕН от всички 4 имитации,които имах! Плътна череша с горчив марципан и доза  сладост.Мнооооооого е хубава и трайна (както всичко на Гиза)

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 21:53 от Ре

# 113
  • Бургас
Да, да затова съм написала според мен, не е категорично.Stuck Out TongueЗа мен в Ботега се усещат толкова виолетки, колкото и в стария Трезор на Ланком, за който дами спореха на едно друго място.Носове всякакви, Миме не съм чувала за имитации на Мансерата.

# 114
Да, да затова съм написала според мен, не е категорично.Stuck Out TongueЗа мен в Ботега се усещат толкова виолетки, колкото и в стария Трезор на Ланком, за който дами спореха на едно друго място.Носове всякакви, Миме не съм чувала за имитации на Мансерата.
Сега ми стана любопитно и погледнах във Франгрантика кой парфюм  дават най-близък до Ботегата. Ами дават Cuir Amethyste Giorgio Armani ,който имах и наистина са доста близки. И двата са виолетки с велур,като Аметист е по силен за мен,а Ботега по елегантна.В пирамидата на Аметиста си има виолетки Innocent Bowtie

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 10:35 от Ре

# 115
  • Бургас
Мен хората общо взето не ме интересуват особено във Фр.Не, наистина не усещам никакви виолетки, можем да спретнем една анкетка ако искаш.Smiley Ще ми е интересно колко хора усещат виолетки, моля тези, които познават Ботега в оригинал да пишат ако искат.

# 116
  • BG-DE
Кристалче, не си сама 😊 и аз не усещам никакви виолетки в Ботегата нито в оригинала нито в имитацията.

# 117
Мен хората общо взето не ме интересуват особено във Фр.Не, наистина не усещам никакви виолетки, можем да спретнем една анкетка ако искаш.Smiley Ще ми е интересно колко хора усещат виолетки, моля тези, които познават Ботега в оригинал да пишат ако искат.
Чак анкета не. Ако ти се прави,направи:) Не си налагам мнението в никакъв влучай,просто казвам,че има и такива, които хващат  виолетки, като мен !

# 118
  • BG-DE
Възприятията на всички ни са различни, аз понякога като чета във Фрагрантика сравненията, които хората правят за даден аромат понякога се чудя едно и също нещо ли миришем 🤪 но най-странно ми беше когато преди години очарована от Мукхалат го взех и точно след седмица изведнъж започна да ми мирише на ацетон 🙄  ММ и приятелките ми не го усещаха така само аз, е подарих го но и ден днешен този парфюм за мен си е чист ацетон 😳

# 119
  • Бургас
Така е, аз останах в потрес, че някой  може да усеща виолетки в Трезор на Ланком.Но така е, тук всички сме толкова различни, те затова са и интересни темите.

Общи условия

Активация на акаунт