Сполучливи имитации на маркови парфюми - 40

• 66 104
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Днес без да искам Grinning се оказах в Рефан. От коментар на bubanka се оказах с едни 50 мл на Мон Гарлен. Надявам се, че като не е на Зак, а на Рефан пак да е ок.

# 136
  • обл. Шумен

От две години живея далече от всяко такова съкровище. Много ми се искаше да пробвам нещо на Килиън, но тук освен да поръчам на сляпо, друг начин нямам..
[/quote]

И аз съм така, но пък момичетата и четенето тук ми действат много зараждащо. Дано за всички е така 🥴😝
В магазин на Заг не съм виждала мострички, но може да си поръчаш. Така поне няма да даваш много пари на вятъра, достатъчно е да се ориентираш и всеки ден си с различен парфюм 😆.

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 22:13 от Емилия Петрова 684235

# 137
Точно това правя на някакви интервали от време 😄 взимам едни 10-15 мостри и наваксвам с каквото коментирате и се припознавам в аромата

# 138
  • Burgas, Bulgaria
Скрит текст:
Да, да затова съм написала според мен, не е категорично.Stuck Out TongueЗа мен в Ботега се усещат толкова виолетки, колкото и в стария Трезор на Ланком, за който дами спореха на едно друго място.Носове всякакви, Миме не съм чувала за имитации на Мансерата.
Кристалче, странно наистина, хората сме различни, аз Ботегата не познавам, но стария Трезор на Ланком обожавам тъкмо защото ми мирише на виолетки. Според мен добра виолетка е тази в DSQUARED2 SHE WOOD на Заг. Flowers HibiscusRevolving Hearts

# 139
  • Бургас
И аз усещам виолетка в She wood.В Kenzo Flowers на Заг пак има,но не изпъква ясно.То и в пирамидата му май си имаше.
Но четох мнения,че не усещат някои дами,мирише им на зеленина.
Наистина възприятията и химията кожа+парфюм са строго индивидуални.

# 140
  • София
Скрит текст:
Да, да затова съм написала според мен, не е категорично.Stuck Out TongueЗа мен в Ботега се усещат толкова виолетки, колкото и в стария Трезор на Ланком, за който дами спореха на едно друго място.Носове всякакви, Миме не съм чувала за имитации на Мансерата.
Кристалче, странно наистина, хората сме различни, аз Ботегата не познавам, но стария Трезор на Ланком обожавам тъкмо защото ми мирише на виолетки. Според мен добра виолетка е тази в DSQUARED2 SHE WOOD на Заг. Flowers HibiscusRevolving Hearts
Уникален е SHE WOOD на Заг.Напудрени виолетки и топли дървесни, амброви нотки.Прекрасен е. Някъде в предишните теми съм писала и аз за него.

# 141
  • Бургас
И на моята кожа She wood е много хубав.
Виолетки и зеленина.Така го усещам.
Има и пудрен елемент.

# 142
Благодаря за отговорите, поръчах черешата от Гиза и я чакам.
Сега, четейки ви, ми стана много интересна Ботегата- има ли сполучлива имитация някъде, също така някой знае ли дали в Дъглас имат от оригинала за тест?

# 143
Привет, този парфюм дали има успешна имитация?

https://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Gentleman-Eau-de-Parfum-48476.html

# 144
Здравейте, може ли да ме консултирате. Ползвам този лосион за тяло и много ми харесва ароматът му
https://malena-shop.bg/seventeen-body-lotion-body-silk-iria-s-brokat.html
Имитира Narciso Rodriguez - Narciso, намерих имитацията му при парфюмите Маrtin Lion, но много е остър аромата , на лосиона е по- нежен , пудрен, оригинала не знам как изглежда. Може ли да ми препоръчате имитация на аромата.Благодаря

# 145
  • Стара Загора
Очертава се пак голяма поръчка от Гиза. Simple Smile
Разглеждам и виждам 2 нови масла абсолю, с по-сериозни цени.
Понеже напоследък често срещам питания в съседната тема за парфюми с липов цвят:

Има и ирис

Тези от вас които взеха Белугата и вече им отлежа, могат ли да споделят как е трайността и шлейфа?
Маслото вече разбрахме че трае по цял ден, но стои близо до кожата. Simple Smile

# 146
  • Бургас
Днес се напръсках с МОН Гарлен на Парфен.
Ооох, много са хубави на D&P и Парфен парфюмите.
И на Заг,но тези миришат луксозно,не знам.
За мое щастие лавандула не усещам,много е траен,не е както в жегите.Разкошен е,при мен е сладък,но не сладникав.
Май ще взема да поръчам и La vie est belle "насляпо" от Парфен.Все в един момент ще свърши МОН Гарлен и ще си подновя.
И се чудя кой още да взема...поне да се оправдае доставката...

# 147
Как е МОН на Парфен , само на Аристеа и Заг съм имала до сега Simple Smile като трайност , прожекция ? Simple Smile

# 148
Взех Г.Сабатини наливен с двойни капки от Рефан, преди това го ползвах на ЗАГ.на Заг е страхотен, шлейфов, на Рефан ни трайност, ни аромат, какъвто харесвам на ЗАГ. Приключвам с Рефан, все греда.

# 149
  • Бургас
Как е МОН на Парфен , само на Аристеа и Заг съм имала до сега Simple Smile като трайност , прожекция ? Simple Smile
Ами...сякаш по-мек и сладък от Заг...
Но в жегите Заг издържа повече.
Днес го пръснах към обяд на Парфен и съвсем добре се усеща все още...При мен е много луксозен,колко е шлейфов,нямам идея.

РуСа-Мамма,и аз нищо няма да взема вече на Рефан.
ЕLa vie est belle малко бива,но в капсуловано шише.На Лидл имитацията повече ми харесва обаче.
Обувката имам на Рефан(капсулована),на Заг и на La rive.Макар и по-нетрайна,версията на La rive е по-хубава...
И Идол и Скандал имам на Рефан по 30 мл.Особено Идол толкова гаден става след известно време...
Доста пъти преди вземах The One на Рефан.Ами...след известно време така гадно да мирише...А на Зара е толкова чист,хубав,прекрасен аромат...
Нещо и аз май приключих с Рефан.

Общи условия

Активация на акаунт