Сполучливи имитации на маркови парфюми - 40

• 64 262
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
В тази парфюмерия "Тити" има ли други имитационни парфюми?

# 61
Момичета, Bottega Venetta на Заг доближава ли се до оригинала, т.к. нямам представа за оригинала, обаче на Заг ми харесва, много особен аромат, някак аристократично ми ухае.
Доближава се Simple Smile Много изискан  и луксозен аромат, на мек  велур и виолетки Nerd
А може ли да покажете кой точно е аромата на Б.В във фрагрантика ?
Благодаря ⚘
И Ре би ли споделила кои са твоите любими есенно-зимни аромати? 🤗

# 62
Ето го Bottega Veneta:
https://www.fragrantica.com/perfume/Bottega-Veneta/Bottega-Veneta-12863.html

Сега като казахте виолетки, започнах и аз да долавям в моята имитация виолетки хаха. Но ги няма в пирамидата. Като дете имах едно парфюмче малиция кока кола, много лека подобна на него нотка усещам сега и в тази Ботега. Много ми харесва за есента, определено мирише класно.

# 63
....Сега като казахте виолетки, започнах и аз да долавям в моята имитация виолетки хаха. Но ги няма в пирамидата. ...
Няма виолетки,да:) На мен ми мирише на виолетки с хубав ,луксозен велур:)
......И Ре би ли споделила кои са твоите любими есенно-зимни аромати? 🤗
ОО,много са. Днес съм със Сантал Рол на Герлен(оригинала). Гиза го имат. От имитациите обичам за хладно и студено време:
на ГИЗА- Опера на Соспиро, Галоп на Ермес, Стари найт на Монтал, Good Girl Gone Bad By Kilian,Интенз Кафе (аз използвам оригинал,но сестра ми си взе на Гиза и е много добре направен)
The Moon - Амбре Наргиле и Луи на Герлен, Черешата на Том Форд
Заг - Ботега Венета, Ангел нова и My Way на  Armani (целогодишно).Черешката на ТФ
Парфен- Скандал на Гутие, Идеалния Мъж на Герлен и Шерги на Серж Лутен
Джени Глоу- Помегранате и Мирт и Бийн
Мартинез- My Way на  Armani , Африкансия бал на Байредо
Със сигурност съм изпуснала някои,но и това не са малко Nerd

# 64
  • София
Имате ли представа дали има имитация на Sahara Noir-TF?Много любопитно ми звучи тази пирамида-нещо църковно, медитативно?

# 65
  • BG-DE
В София в момента някъде има ли магазин или щанд на Парфен?

# 66
  • София
В Младост 3-Кауфланд-срещу сградата на Метро Сити

# 67
И в Скай Център,зад завод Електроника !

# 68
  • BG-DE
Супер, благодаря 🌹Вчера ходих до The mall но щандът им там вече го няма.

# 69
Имате ли представа дали има имитация на Sahara Noir-TF?Много любопитно ми звучи тази пирамида-нещо църковно, медитативно?
Не бих го определила като медитативен,за мен е  като чук в главата, харесвам го, но го нося заедно с EL Amber Mystique и някои амуажи с много малко апликации и само на студ. Моята реплика е от eclat.de, не знам дали има още български имитации

# 70
  • София
Скрит текст:
В тази парфюмерия "Тити" има ли други имитационни парфюми?
Джуд, има и други имитации, има и много оригинали. Аз видях специално на Аристеа.

# 71
Щандът на Парфен в Сердика също вече го няма или поне аз не го открих. Беше на ниво -1. Има ги и в Мега Мол в Люлин.
Mari_qana, а оригиналите могат ли да се тестват самостоятелтно или са зад касата и трябва да искаш съдействие от продавача?

# 72
  • София
Джуд, зад щанда се повечето, може би най-скъпите са там

# 73
Някой взимал ли е Opulent Shaik 77 от Гиза мъжкия? Изобщо, може ли някой да препоръча хубав, стилен мъжки от Гиза-да не е сладък, тежък и ориенталски? Че ще пускам поръчка и за моя мъж не знам кво да взема

# 74
На D&P имам Глория(мирише на череша)
и Кирке(ама е по-лек).
Иначе много харесвам Good girl Carolina Herrera,една позната го има.

Благодаря, били ми казала номера на Кирке? Не успях да го открия в списъка.

Общи условия

Активация на акаунт