Сполучливи имитации на маркови парфюми - 40

• 64 279
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Днес имаше обява на страницата във ФБ на Заг за нов аромат. Някой знае ли кой е? Води се 560 KI. Шипрово-плодов аромат с екзотични тропически нотки.

# 631
  • София
Някой може ли да ми каже дали магазина за наливни парфюми на Рефан в подлеза Окръжна болница в София съществува и също така дали може да ми пратите актуален списък с ароматите?
Не съм ходила скоро в магазините им , защото бях се затрупала с много парфюми . И къде в София са останали такива за наливни на Рефан ?
Преди две-три страници е коментирано къде има наливни на Рефан в София. Актуален списък - на първа страница, линк Парфюмни аналози Grinning

# 632
Магазинът в подлеза на Окръжна работи, да.
Аз искам да попитам нещо за Dior Addict. Няколко пъти четох, че оригиналът е претърпял реформулации през годините и вече е блед спомен за вълшебния парфюм, който е бил някога. Някой може ли да направи сравнение с този на Роксан. Дали той се доближава до предишните версии или е като сегашния?

# 633
А, аз тествах оригинала и съм очарована. Няма такава прелест. Не познавам предишните му издания.

# 634
  • BG-DE
Имах преди години първата версия на Адикт, а наскоро пробвах новия, ами моя нос разлика не намери, според мен си е същия. Версията на Роксан е много хубава но има все пак леко разминаване, особено в началните нотки.

# 635
Версията на Адикт от Роксан е доста по-тежка от оригинала, който е на пазара в момента,поне този,който продава Дъглас.Навремето ароматите бяха почти идентични но, след реформулирането оригиналът е по-лек.Не мисля че, оригиналът е бледо копие на миналите версии,просто не е чак толкова сладко-накъртващ.
Имитацията на Мартинез е една идея по-близо до последния оригинал,според мен.

# 636
Мили момичета,
Имам нужда от вашата помощ. Искам да направя подарък на моя близка, която има 3 любими имитационни парфюма: Scandal JPG на Аристеа, Black Orchid на Заг Зодиак и Angel Mugler пак на Заг Зодиак. Преди време тя ми спомена, че й се носи нещо силно ванилово с голям шлейф. Аз, обаче освен Dior Addict и Hypnotic Poison не се сещам за друго, което е толкова наситено с ванилия. Ако имате някакви предложения, моля споделете ги. Колкото повече, толкова по-добре за да имам избор.

# 637
Аз харесвам черната орхидея, фен съм на Poison girl и la nuit tresor (но версията Caresse, не знам коя имитират)

# 638
  • Бургас
Black Opium на Заг е сладък,има ванилия,захар...

# 639
Zag 560 KI какво трябва да имитира. Някой назад беше писал за новите на Zag, но не мога да ги открия.

# 640
  • вкъщи
Сигурно е нещо на Карл Лагерфелд.. Препоръчайте ми добра имитация на турската марка Mad. Утре съм там и смятам да ги видя.

# 641
  • Sofia
Zag 560 KI какво трябва да имитира.

Може би Kirke?! Но това е само мое предположение...

# 642
  • София
Момичета, срещали ли сте някъде имитация на Jour d'Hermes? Единствената, която успях да открия, беше на Гиза, но от много време е изчерпан и мисля, че няма да го подновяват. А толкова го харесвам този парфюм, включително заради скъпи спомени, които ми навява.

# 643
  • Бургас
560 от новите на Заг е Kirke.
Скрит текст:

# 644
Дами, къде мога да открия сполучлива имитация на Guerlain IDYLLE?

Общи условия

Активация на акаунт