Сполучливи имитации на маркови парфюми - 40

• 64 309
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Да,например аз не успях да го харесам и се изкъпах веднага,не се сработихме:)

# 616
+1 за мнението на Bright Crystal - и Memoir ( Магмата на Гиза), и Blossom Love търпя само с макс две леки пръсвания, развиват се прекрасно и оставят достатъчно шлейф да бъдат забелязани от околните. Една апликация повече и ходя да си стържа кожата да ги махам, особено при Blossom Love започва да ми мирише на изгнили цветя във ваза.
Изчаках Магма повече от два месеца, тъкмо да й дойде и сезона, и сега е просто прекрасен и много траен на моята кожа  - началото ми идва малко силно, като ударена с чук, но след 15тина минути става прекрасен женствен аромат, нямам нищо подобно в голямата си колекция.

# 617
  • София
Той по принцип си има такава нотка- на цветя в стар шкаф. Но аз много го харесвам. Имах малко оригинал, после поръчах на шега този и съм очарована. Сега разглеждам другите и обмислям да си взема няколко за под парфюмите.

Районът около мола ми е супер познат, как не съм го видяла толкова пъти, нямам идея. Откъм страната на техникума ли е?

# 618
  • BG-DE
Представи си, че си на кръстовището Стамболийски и Опълченска (срещу мола), тръгваш в посока Руски паметник по левия тротоар  и буквално на 4-5метра е въпросното магазинче, не помня вече какво имаше преди него май магазин за пердета но не съм сигурна, дано да го обясних добре 🙄 всъщност е по диагонал на техникума.

# 619
  • Deutschland
Снощи се напръсках с Intense cafe на Заг за да ида до Лидл 😅 и наистина първите нотки са бирени и гадни. После изчезват, но....

# 620
  • София
Мерси, Менерва Hug
Схванах точно къде е, да.

# 621
Момичета, може ли някой да ми препоръча шлейфов аромат за сезона, да го усещаш на себе си, но да не е еднопластов - харесвам например Flora на Gucci, но парфюмът просто е много силен, няма никакво развитие там Simple Smile усеща се, но не се променя във времето.

# 622
На Заг Pleasures, на Рефан My burberry, на Парфен Carat и на Аристеа Quatre.
На който и от тях да се спреш, няма да се разочароваш- цветни и изумително трайни !

# 623
  • BG-DE
Подкрепям за My burberry на Рефан траен и подподящ за сезона цветен аромат. Зависи какви цветя харесваш но в темата са споменавани за сполучливи и трайни  My way на Заг, Chloe пак на Заг, Very irresistible на D&P страшно близък и много, много траен. На Парфен Гучи блуум също е страхотен.

# 624
Вчера си купих Chloe-то на Рефан (номер 100). Наистина е много елегантен, скъп аромат, но пак не усещам развитие при него. Чудя се дали мога да си ползвам Good girl done bad на Мартинез и зимата, той също ми е в графата на скъпи и елегантни, красиви аромати.

# 625
Вчера си купих Chloe-то на Рефан (номер 100). Наистина е много елегантен, скъп аромат, но пак не усещам развитие при него. Чудя се дали мога да си ползвам Good girl done bad на Мартинез и зимата, той също ми е в графата на скъпи и елегантни, красиви аромати.
Може да ползвате всичко, което Ви харесва и с което се чувствате комфортно. “Зимни”, “летни” и пр. “сезонни” парфюми - няма. Това са много условни и субективни класификации, защото е въпрос на възприятие, на излъчване на аромата и много други фактори.
Скрит текст:
Аз, лично, години наред през студените месеци носех “летни”, по-леки парфюми, за да не ме душат под тоновете якета, пуловери, шалове и т.н. А в горещините - предпочитах по едно-две дискретни пръсвания от силен, шлейфов парфюм, който от топлото “омекваше” бързо и след това се усещаше по цял ден.

# 626
Mомичета,това Гучи има ли някаква имитация?

Разкошен е, но не ми се дават толкова пари ако изобщо го има,защото е стар аромат

# 627
  • BG-DE
Не няма имитация това Гучи. Аз също не деля парфюмите си на зимни и летни, а нося според настроението. Като стана въпрос за Chloe, вчера и днес съм с него (в оригинал) и честно казано, макар че си го харесвам много никога никакво развисв него не улавям, някакси монотонен ми идва и сигурно затова и бързо ми омръзва 😊

# 628
Някой може ли да ми каже дали магазина за наливни парфюми на Рефан в подлеза Окръжна болница в София съществува и също така дали може да ми пратите актуален списък с ароматите?
Не съм ходила скоро в магазините им , защото бях се затрупала с много парфюми . И къде в София са останали такива за наливни на Рефан ?

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 18:23 от blondee

# 629
  • Варна
Днес нахлух в Заг с идеята да си напълня Портофиното и да видя какво ново са заредили. Шестте нови аромата ще са налични другата седмица. Душих,душих нищо не ме грабна и накрая си напълних една 30-ка Лост чери. Чак се чудя на себе си.....Не понасям амарето под никаква форма,но тоя парфюм мирише на него само от шишето. На кожа при мен е нещо абсолютно разкошно. Странно топъл и уютен го усещам и ще да е траен поне в деайдауна.

И..другото ми бинго Бидон Нероли Портофино 250мл. за 30лв. Grinning. Изтекъл му бил срокът и мацката ми го предложи защото нямала право да го продава. Е аз мога и с възрастни парфюми да се къпя Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт