Сполучливи имитации на маркови парфюми - 40

• 64 315
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Womanity на коя фирма ще препоръчате като добра и успешна имитация?
На Заг Зодиак Hands V Много близък до оригинала и доволно траен.

# 601
La Rive има май на първа страница в Парфюмни аналози.
Desinee имитира Libre.
Аз имам:
La Rive Touch of woman имитира Black Opium.
Имам и още един, който имитира Good girl,но не ми се рови в момента да го видя как се казваше.
Много са приятни,но аз им пръсках тестерчета в Метро и бяха много намалени,не повече от 10 лв единия.

Много благодаря! Потърсих на 1-ва страница, но точно този La Rive го няма. Момичетата в "Лили" казаха, че са съвсем нови аромати и все още нямат тестери. Но информацията за цените в Метро е ценна Simple Smile

# 602
Вчера пробвах имитациите на LIDL - три мъжки и три дамски аромата. За мен нито един не се доближаваше до оригинала дори малко, пълна катастрофа...

# 603
Здравейте, не знам дали вече е задаван този въпрос, но дали знаете за добра имитация на Creed- Viking защото нищо не мога да намеря?

# 604
  • Бургас
От Дъглас си купих някои неща скоро и ми пратиха мостра на L'interdit rouge.
Днес хубаво се напръсках и направо...цял ден мириша на това чудо,продължавам да мириша и след душ...Не е моят аромат,но е изключително траен.
Имам и Si Armani,от Нотино имам мостри...Ще ги тествам.От Нотино стоят от доста време,не смея да пръскам,освен La vie est belle.

# 605
  • BG-DE
Пръскай смело 😊 няма проблем, аз имам парфюми на близо 20 години нищо им няма, а остатъците от любимия ми, но за съжаление спрян, Midnight poison са от 2008 😊 парфюмите са като коняка с годините стават все по-хубави, ако са съхранявани добре, разбира се.

# 606
  • Бургас
Не знам, повечето стари парфюми изфирясват или се променят.
Съхранявам в шкаф,в коридора,далеч от светлина,но не знам каква е причината.
От Нотино не са толкова стари мострите, най-много от година,година и нещо да стоят.Не смея да пръскам,за да не взема да харесам и другите парфюми както харесвам La vie est belle.
Idol intense пръснах,хубав,но не е моят парфюм.
Ще тествам и другите.

# 607
  • София
И да похваля трайността на "Цветя на любовта" на Гиза. Вчера с 2 апликации го усещах цял ден, вечерта исках да е по-интензивен и пръснах на едната китка и допрях до шията.Днес пръсках "Мон Герлен" на Заг, на 2 пъти подновявах и все от някъде усещах цветята.Закачалка за дрехи има зад мен, и като си облякох якето разбрах, че аромата се е носил от яката...там, където се е допирала до шията ми.Не съм пръскала върху него.А от Гиза си взимам масло и си разреждам със спирт във флакончета със спрей. Днес си поръчах от Гиза  Пищна праскова и Фем Ексклузив. Ще пиша после как ги усещам на моята кожа.

# 608
Как успявате да отворите шишенцето с масло и да го пресипете? Аз не успявам да отвъртя топчето, което е на шишето с масло.

# 609
  • София
а остатъците от любимия ми, но за съжаление спрян, Midnight poison са от 2008 😊
Ах тии Smiling Imp

И аз имам имитацията на Амуаж, много е близка.

# 610
  • София
Как успявате да отворите шишенцето с масло и да го пресипете? Аз не успявам да отвъртя топчето, което е на шишето с масло.
Ама много е лесно.Топчето е като в капачка и трябва да напипате с нокът или нещо като пила долното ръбче, което влиза в гърлото на шишенцето.После си изтеглям със спринцовка колкото реша мл и си ги разреждам в шишенце със спрей. А си ползвам и маслото за по-дискретно подновяване в офиса, че колегите са много чувствителни и избягвам много силни парфюми.

# 611
  • Бургас
Трябва човек да се съобразява,няма как.
Имам случай точно с Кирке на D&P .
Бях се поляла хубаво,а на една млада дама нослето потече,направо ужас,отваряхме прозорци...Аз умрях от притеснение да не се случи нещо лошо...
Понякога даже не слагам парфюм,зависи от ситуацията.

# 612
Някъде в София останаха ли магазини на Рефан с капки? Защо имам чувството, че другото е адски спиртно.

На Витошка за втори път ми се случва нахалната продавачка да се опита да ми пробута голяма опаковка, все няма малки и да ми обяснява колко по- изгодно е и като види, че няма да мине да ми изрови от някъде 50мл.
Взех Олимпея Леджънд, защото не искам да я взимам в оригинал, а да ѝ се порадвам и да ми омръзне, но нещо много ненаситен ми се струва.
Срещу Мол София има магазинче на Рефан с капки. На кръстовището преди Стамболийски.

# 613
След моето леко разочарование от Магмата на Гиза сега запалих по Цветята пак на същата марка.Нямам търпението да изчаквам да отлежат парфюмите, може и в това да ми е грешката.От Магмата по кожата ми остава единствено и само мирис на сапун.Цветята на какво ухаят и пак ли трябва да крия флакона поне месец от себе си?

# 614
  • Бургас
И да похваля трайността на "Цветя на любовта" на Гиза. Вчера с 2 апликации го усещах цял ден, вечерта исках да е по-интензивен и пръснах на едната китка и допрях до шията.Днес пръсках "Мон Герлен" на Заг, на 2 пъти подновявах и все от някъде усещах цветята.Закачалка за дрехи има зад мен, и като си облякох якето разбрах, че аромата се е носил от яката...там, където се е допирала до шията ми.Не съм пръскала върху него.А от Гиза си взимам масло и си разреждам със спирт във флакончета със спрей. Днес си поръчах от Гиза  Пищна праскова и Фем Ексклузив. Ще пиша после как ги усещам на моята кожа.
Само да кажа, че Този Амуаж/Блосъм/ изобщо не е за всеки, първо не би се харесал на много хора чисто като аромат.Аз харесвам оригинала много.Особняк си е като всеки Амуаж и второ не всеки би понесъл нахалността му.И в оригинал и имитацията му на Гиза е мега траен и обсебващ, само с едно леко пръс се усеща и всичко ухае на него.Личното ми мнение е, че дори версията му на Гиза е в пъти по- трайна, задължително проба, не всеки ще го понесе.

Общи условия

Активация на акаунт