Сполучливи имитации на маркови парфюми - 40

• 64 317
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте! Търся добра имитация на Poison на Диор. В тъмната почти черна опаковка.

Видях, че в Рефан имат но не знам колко е сходен с оригинала. Няма откъде да помириша оригинала и търся възможно най-близкия до него, за да имам някаква идея какво представлява.
https://m.media-amazon.com/images/I/51e+4mOXF2L.jpg
Има един парфюм Кобра той е най-добрата имитация на този Пойзън, виждала съм го по квартални парфюмерии и в Елитис.

Намерих друга Кобра в елитис (зелена кутия, самото шишенце на парфюма е лилаво) за която видях че се е говорило преди като сходен аромат с Кобра(черна бутилка) и Пойзън
Веднага го купих (беше 5.45лв) и го помирисах.
Определено не е ежедневен аромат, миризмата може би влиза в представата която имам за Пойзън според фрагрантика и ревюта. Дълбок аромат, сладост и подправки. Самият аромат е тежък и отличаващ но в тази версия не мога да го нарека нахален - не се усеща толкова освен ако не го помириша по-отблизо.
Не е за всяка жена и не е за всеки ден

# 556
  • Бургас
Ерос на Версаче мъжът ми ползваше на Рефан. Последния път взехме от Заг . Каза, че е получил много комплименти на работата.
Линтердит ми е новият любим аромат. Мирише ми скъпо и стилно. Харесват ми аромати с пачули.
Благодаря много!
Линтердит оригинал или имитация?

Ще купя на моето Скръндзи от Заг 30 мл Ерос.Днес ми се хвали и вре,че си е пръснал на врата...Хареса му много.
Тъкмо ще разбера харесват ли му имитационните парфюми.Горкият освен скръндза,е и много капризен и мърморясва.Т'ва любовта е голямо нещо...

# 557

Благодаря много!
Линтердит оригинал или имитация?
[/quote]

Имитацията на Заг. Оригинала не го познавам.

Да допълня, ще на Заг харесах публикуваните долу без Ноа, който ми мирише на сапун. Мисля, че всички тези аромати биха се харесали на повечето хора, поне така ги възприемам аз. Ползвала съм оригинала на Дона Каран  и мисля, че имитацията на Заг е по-трайна. Коко мадмоазел на мъжа ми му мирише на стар одеколон. На мен ми харесва
Скрит текст:

# 558
А какво стана с най-новите на Заг, някой пробва ли ги ?

# 559
  • вкъщи
Какви нови има на ЗАг?

# 560
  • обл. Шумен
VIP на Каролина Херера на Заг е разкош.Може да е стар аромат,но е страхотен

С този ме заинтригувахте.L'Interdit На какво ухае?

Ползвах на Заг L'Interdit - много силен и траен, тежък е. Лично на мен ми ухае само на бадем. Не е лош, интересен аромат е, но сякаш не е за всеки ден а повече за вечер. Ако носът ми не ме лъже 😆

# 561
  • BG-DE
На бадем 😳 леле колко са различни възприятията ни.

# 562
На мен ми мирише на сладка дъвка и цветя. Grinning Не усещам бадем или други ядки.

# 563
  • BG-DE
И аз го възприемам по подобен начин, обожавам оригинала на този парфюм 🥰 сега взех и червената версия и, макар че много ми харесва edp си ми е абсолютен фаворит. Не помня много добре варианта на Заг но мисля, че беше доста по-сладък.

# 564
Добре, че си взех малко(10мл.),че с нищо не ме впечатли този парфюм, някак безличен ми се стори.

# 565
  • София
Абсолютно различни възприятия, дам😂. Linterdit ми е всичко друго, но не и безличен. Доста си личи при мен /имам на Баргело/, днес съм с него, пъъъълен разкош 💓. Дъвка и свежест.

# 566
Womanity на коя фирма ще препоръчате като добра и успешна имитация?

# 567
Hypnotic Poison на Мартинез хубаво ли е направен, траен ли е? И ако може да ми препоръчате  и Manifesto на коя фирма е хубав, на Роксан нещо не го откривам Sad

# 568
  • Deutschland
Манифесто на Роксан е номер w73. Аз имам в металните шишета. Само Адикт съм купувала от малките mood версии.

# 569
  • Пловдив
За мен Linterdit  е един от парфюмите, които нямат добра имитация. Засега само на Yodeyma ми се струва достатъчно близка и изключително трайна. Обаче преди време моя близка приятелка и колежка си го хареса, започна да се полива с него и вече не ми е в любимите.
Чудя се какъв парфюм да си взема. В момента изпръсках един Pink&Sugar от черните Рефан, имам на Мартин Лайън Лирата, но се оказа доста нетрайна, за съжаление. Поръчах я от фейсбук страницата им заедно с Нилските градини. И двата не са трайни. От Елитис бях взимала Ex Nihilo Fleur Narcotique на Мартин Лайън и беше супер траен, даже и лятото. Последно взех Мон Герлен на Заг, но нещо не ми се носи това в момента. Пробвах Voce Viva на Заг, не ми хареса, добре че взех 15 мл само. Подарих го и него. Чудя се на Kirke, което сега се очаква да излезе. Обаче без проба на смея вече да взема. Не, че е кой знае какво откъм разход, ама ме е яд като взема на сляпо и не ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт