Сполучливи имитации на маркови парфюми - 40

• 64 323
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
petia_1130,
Ако си обичаш и харесваш някой парфюм в оригинал,не е много лесно да му намериш сполучлива 1:1 версия.Има шанс да дадеш доста пари,опитвайки се да намериш.Не знам Черен петък в Нотино дали ще има,или в парфимо...Нотино малко вдигат цените,когато има големи разпродажби и безплатни доставки...
Някой да има информация?

# 571
Voce Viva на Мартинез е неразличим от оргинала,можеш да пробваш него,щом не ти допада Заг.

# 572
Манифесто на Роксан е номер w73. Аз имам в металните шишета. Само Адикт съм купувала от малките mood версии.
За сужаление май е спрвн, защото го няма изобщо като номерче в сайта Sad.

# 573
  • Deutschland
Манифесто на Роксан е номер w73. Аз имам в металните шишета. Само Адикт съм купувала от малките mood версии.
За сужаление май е спрвн, защото го няма изобщо като номерче в сайта Sad.

Например:

https://www.starcorp.bg/productbg/77

# 574
  • BG-DE
petia_1130,
Ако си обичаш и харесваш някой парфюм в оригинал,не е много лесно да му намериш сполучлива 1:1 версия.Има шанс да дадеш доста пари,опитвайки се да намериш.Не знам Черен петък в Нотино дали ще има,или в парфимо...Нотино малко вдигат цените,когато има големи разпродажби и безплатни доставки...
Някой да има информация?
Абсолютно съм съгласна, че когато много харесваш един парфюм не можеш да намериш достойна имитация и според мен L'interdit няма добра имитация, нито една не може да улови елегантността му, а са някак плоски. За намаленията по сайтовете виж в темата за Изпитани сайтове за парфюми.

# 575
  • обл. Шумен
Абсолютно съм съгласна, че когато много харесваш един парфюм не можеш да намериш достойна имитация и според мен L'interdit няма добра имитация, нито една не може да улови елегантността му, а са някак плоски. За намаленията по сайтовете виж в темата за Изпитани сайтове за парфюми.

Брат ми носеше някакъв мъжки на Живанши, но оригинал. Имаше нотка изисканост, класа, някаква деликатност...Като помирисах L'interdit се зачудих, че тази марка има такъв грубичък аромат. Наистина липсва елегантност, явно това рядко може да се срещне в някоя имитация.🙄
Между другото,  Eden на Cacharel също го сочат за много фин аромат, а на мен ми напомня одеколон Торойной и е още по-силен от L'interdit. Явно проблема е в моя телевизор 😂

# 576
Момичета, моля за малко помощ-преди години си купувах от щанд в Мол Пловдив, капсулована реплика на Диор Адикт, приликата беше 1:1, позволявам си са го кажа, тъй като имах/имам оригинала.
Обаче, въпросния щанд, на който продаваха и козметика Голдън Роуз, вече го няма, а не помня и фирмата, която правеше парфюма...
Някаква идея кои са били на въпросния щанд с парфюми реплика...

# 577
  • Бургас
Има парфюми на Парфен и D&P,които ухаят приемливо.
Заг също имат попадения,но оригиналът сие оригинал.Неслучайно е скъп.Говоря за истинските шедьоври на дизайнерските парфюми.Не само марката,самите есенции,масла,дело на парфюмни гении, си струват парите.
За нашия стандарт обаче идват скъпички...

# 578
  • BG-DE
Ами тези щандове си бяха фирмени на Голден Роуз и парфюмите също. Виж в Елитис, поне в софийския има щендер с техните парфюми.

Момичета, моля за малко помощ-преди години си купувах от щанд в Мол Пловдив, капсулована реплика на Диор Адикт, приликата беше 1:1, позволявам си са го кажа, тъй като имах/имам оригинала.
Обаче, въпросния щанд, на който продаваха и козметика Голдън Роуз, вече го няма, а не помня и фирмата, която правеше парфюма...
Някаква идея кои са били на въпросния щанд с парфюми реплика...

# 579
Муудчета имаше на щанд. Скоро ги видях в Елитис в центъра.  Срещу Хепи.Но магазина е голям и не пускат без сертификат. Като гледам ще хлопнат кепенците.
Самите муудчета са близо до бялата козметика и щанда на Лореал точно.
Говоря за Пловдив.

# 580
Аз съм от провинцията, нямам как да отскоча до Сф.
Но дали Голдън Роуз също правят реплики?
Наистина не съм обърнала внимание коя беше фирмата, долу на партерния етаж в Мол а бяха, в средата

# 581
  • BG-DE
Да, Голден роуз правят парфюми и репликата на Адикт, за която говориш вероятно е тяхната. Виж на дъното на шишето има ли номер 21. И Шоколад ти е казала да провериш в пловдивския Елитис, никой не ти предлага до София да ходиш 😊

# 582
Не съм разбрал, че ме пращат в Пловдив, така или иначе и от Пловдив не съм 😁
Но там ходя често.
Поръчах си на Роксан репликата, по спомен бутилката май е тяхна.
Благодаря ви все пак, момичета!

# 583
  • BG-DE
Това ще е Роксан са точно на Голден роуз.

# 584
  • Burgas, Bulgaria
Не съм разбрал, че ме пращат в Пловдив, така или иначе и от Пловдив не съм 😁
Но там ходя често.
Поръчах си на Роксан репликата, по спомен бутилката май е тяхна.
Благодаря ви все пак, момичета!
Тук имитацията на Адикт от Роксан е най-коментирана и харесвана, според мен обаче, най-добра е тази на Баргело, ако попаднеш на някой, който пътува до Турция можеш да я поръчаш, невероятна е! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт