Сполучливи имитации на маркови парфюми - 40

• 64 345
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Не съм разбрал, че ме пращат в Пловдив, така или иначе и от Пловдив не съм 😁
Но там ходя често.
Поръчах си на Роксан репликата, по спомен бутилката май е тяхна.
Благодаря ви все пак, момичета!
Тук имитацията на Адикт от Роксан е най-коментирана и харесвана, според мен обаче, най-добра е тази на Баргело, ако попаднеш на някой, който пътува до Турция можеш да я поръчаш, невероятна е! Flowers Hibiscus
Защо от Турция, тук няма ли

# 586
Някой беше питал за Манифесто.На Заг е супер траен, споделям личен опит. Eden ми е любим парфюм и него ползвам на Заг.Номчесро ми се е случвало бидейки клиент в магазин да чуя коментар ,че "Някой мирише на оня противния парфюм" и знам,че става въпрос за мен😁

# 587
Манифесто на Роксан е номер w73. Аз имам в металните шишета. Само Адикт съм купувала от малките mood версии.
За сужаление май е спрвн, защото го няма изобщо като номерче в сайта Sad.

Например:

https://www.starcorp.bg/productbg/77
Изобщо пък не се сетих тук да търся, а направо в сайта на ГР. Много благодаря ❤️❤️❤️

# 588
  • Burgas, Bulgaria
Не съм разбрал, че ме пращат в Пловдив, така или иначе и от Пловдив не съм 😁
Но там ходя често.
Поръчах си на Роксан репликата, по спомен бутилката май е тяхна.
Благодаря ви все пак, момичета!
Тук имитацията на Адикт от Роксан е най-коментирана и харесвана, според мен обаче, най-добра е тази на Баргело, ако попаднеш на някой, който пътува до Турция можеш да я поръчаш, невероятна е! Flowers Hibiscus
Защо от Турция, тук няма ли

Не, Баргело отдавна се изнесоха от Б-г. Flowers Hibiscus

# 589
Видях сайт с поръчка на парфюми Баргело?

# 590
  • София
Някъде в София останаха ли магазини на Рефан с капки? Защо имам чувството, че другото е адски спиртно.

На Витошка за втори път ми се случва нахалната продавачка да се опита да ми пробута голяма опаковка, все няма малки и да ми обяснява колко по- изгодно е и като види, че няма да мине да ми изрови от някъде 50мл.
Взех Олимпея Леджънд, защото не искам да я взимам в оригинал, а да ѝ се порадвам и да ми омръзне, но нещо много ненаситен ми се струва.

# 591
  • BG-DE
Аз знам само три места за наливен Рефан, на ул.Тунджа(срещу баня Мадара), на Лъвов мост на спирката на трамваите в посока Халите има едно магазинче за бельо и в него щанд на Рефан и на Опълченска срещу мола.

# 592
  • София
Ама още ли са активни? Simple Smile
Иначе май ги знам Simple Smile

# 593
  • BG-DE
Тези на Тунджа и Лъвов мост през септември ги имаше но за този до мола не знам.

# 594
  • София
Мерси, Менерва!

На едната ръка имам от тестера. На другата - от шишенцето и са различни като интензитет.
Иначе кати подобие е много успешен. Но Олимпеите са си "прости" като пирамида парфюми.

# 595
Чудя се дали Ели Сааб - Ле парфюм роял има имитация?

# 596
  • BG-DE
Не, няма но понякога по сайтовете излизат тестери на добра цена.

# 597
  • София
Аз знам само три места за наливен Рефан, на ул.Тунджа(срещу баня Мадара), на Лъвов мост на спирката на трамваите в посока Халите има едно магазинче за бельо и в него щанд на Рефан и на Опълченска срещу мола.
И в Дружба 1 има магазинче за козметика и парфюмерия срещу аптека "Медея" с наливни на Рефан.В събота ходих. Взех си La Nuit Tresor(129)-30 ml.+30капки е 11.40лв.със стъклено шишенце. Имам и на Заг(351).Не познавам оригинала,но на Заг изчезна почти веднага на моята кожа и беше малко по-остър. Този на Рефан много ми хареса. Има си развитие,усещат се карамел, личи и ванилията и трайността е добра.Пачулито тук не е толкова силно,че при мен понякога надвива всичко друго. Топъл, приятен аромат.

# 598
Womanity на коя фирма ще препоръчате като добра и успешна имитация?

Здравейте, не съм от най-активните в групата, но сега ще си позволя да отговоря, защото в момента съм с този парфюм в рефанския му вариант, с капки 1:1 . Много е хубав и сравнително траен. Не конкретизирам часове издръжливост, тъй като моята кожа е много суха и не задържа аромат, т.е. аз не съм критерий за трайност на парфюм. Но този дори при мен е добър Simple Smile
Използвам случая да попитам- някой знае ли новите парфюми на La Rive какво имитират? Има ги в Лили дрогериите, чудя се на един Destinee- какво ли ще е? (Макар и не скъпи не ми се купува "на сляпо")

# 599
  • Бургас
La Rive има май на първа страница в Парфюмни аналози.
Desinee имитира Libre.
Аз имам:
La Rive Touch of woman имитира Black Opium.
Имам и още един, който имитира Good girl,но не ми се рови в момента да го видя как се казваше.
Много са приятни,но аз им пръсках тестерчета в Метро и бяха много намалени,не повече от 10 лв единия.

На Парфен La vie est belle на мен,по моите възприятия,ми напомня на оригинала.
Цял ден съм с него,сега има вече само сладък аромат,но цял ден съм сигурна,че усещам и други нотки,също както оригинала.
Рефан е ок(направо не вярвам,че го пиша за парфюм на Рефан)
На Лидл е също хубава версията.
Обаче и двата стават сладки много,много бързо.Да,и оригиналът става много сладък в един момент,но преди това има доста време развитие.Парфен някак са го уловили.
За Black Opium още не знам,носих го още като не усещах добре ароматите.Вече ми е ок обонянието.Вчера носих нещо любимо,Good girl на Заг.Да,ок си ми е всичко.

Общи условия

Активация на акаунт