Мъжко яке парка с естествен/изкуствен косъм

• 1 793
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте! Знам, че е още рано за зимата, но ме интересува къде мога да намеря (София) зимно яке - тип парка, от онези с пуховете, но за мъж. Ако знаете магазини където може да се види и пробва на място. И какво е вашето мнение като цяло - подходящо ли е такова яке за мъж, или е прекалено женствено. Ще кача няколко снимки като примери. Благодаря предварително Simple Smile

# 1
  • София
Такива якета с естествен косъм се продават в магазини за кожени дрехи. Имайте предвид, че са трудни за поддръжка и не всяко химическо чистене ще гарантира, че може да върне изделието в първоначалния му вид. Ако ще се носи в България, ще е за кратко време (ако и отвътре е с пух), защото нашите зими са меки, освен ако мъжът не е крайно зиморничав.
С пуховете по ръкавите на мен ми идва твърде женствено.
С изкуствени пухове трябва да се избира доста, защото някои придобиват вид на захабен китеник за кратко време.

# 2
Това за мен не са якета за нормални мъже, а за някакви като Благо Джизъса, Фили Киркоров, Кристиян Костов и прочее.

Нормалните мъжки якета парка (едно време им викаха "канадки") са само с малко кожа по качулката.
https://www.sportdepot.bg/product/helly_hansen_yake_dubliner_par … arch.html?i=15890

# 3
Представям си мъжът ми да реши да ме изненада, да си купи подобно яке и да се прибере вкъщи. Сърцетупът ми е в кърпа вързан.

# 4
Мерси за мненията, а вкусове всякакви, на мен лично ми харесват. Това за Благо и другите герои ме разсмя, никога не съм го обвързвала с такъв "лайфстайл" хаха. Пуховете на ръкавите може и наистина да са прекалени, просто такива картинки ми попаднаха и не ми се търсеха други (но пък може и да му седят добре, за това е важно да се пробва на място) За сега има само 1 попадение и то е само отпред и на качулката с пух, не е цялото отвътре, точно от такъв магазин за кожени облекла и беше напълно случайно, но ако се сещате за някои конкретни магазини, ще се радвам да чуя. Иначе мерси за съветите!

# 5
  • София
Ясно е, че на теб ти харесва, щом си търсиш, но питаш и за нашите мнения.
Моето е, че подобни се носят от мъже "на другия бряг", които желаят да демонстрират сексуалните си предпочитания.
Или от руските рапъри. Има един младеж Тимати, който се носи в този стил и даже първо помислих, че той е на снимката.
На средностатистически мъж ми изглежда гротескно.
За живот далеч на север е удобно обаче, понеже сме живяли известно време във Финландия и за зимата там беше много топло и уютно. За студените ширини е практично.

# 6
# 7
Като видя такова палто на мъж и все се сещам за Васил Найденов и неговото от вълк🤭😅
На мен лично ми е малко сутеньорско, но ако си в артистични среди - защо не?
Относно дали няма да ти е много топло с него - приказката "Трай, бабо, за хубост" става и за мъже. 😄

# 8
Мъжът какво мисли за тези модели? Ако предложа на моя нещо подобно, ще ме изхвърли от вкъщи. Много по добри идеи са ви дали момичетата, обмислете ги.Иначе аз и щерката имаме парки, но на мъж наистина ми идва в повече.

# 9
Благодаря за предложенията, но не е нещото, което се търси. Разбирам все пак какво имате предвид и гледните точки. Иначе на мъжът му харесват и такъв тип търси. Както се спомена по-долу, в чужбина се носят (било то и заради времето), явно не е навлязло напълно тук като мода, защото гледахме чуждестранни сайтове предлагат доста, но той държи да се пробва все пак преди да се купи. За момента се е спрял на нещо с по-малко пухове, но има време да изскочи и по-добър избор. Ще кача примерна снимка

Общи условия

Активация на акаунт