Ако си в двойна стая, може спокойно да помолиш момичето да погледа детето докато спи,за да слезеш до лавката - оставяш си телефон да ти звънне,ако има нещо и това е. За къпане - къпеш си се спокойно, ако се събуди детето - ще го чуеш, няма да му стане нищо за 1-2 минути,докато излезеш. Ако си в самостоятелна,предполагам,че можеш да помолиш и акушерките да го оставиш,за да слезеш до лавката.
Май почвам да се надъхвам, че може и да си се справя сама на 12-тия етаж. Аз искам да съм сама в стая, но вярвам, ако таткото трябва да ми носи нещо и да го оставя на рецепция, все ще има как да сляза за 10 минути и да оставя бебка сама. Това, разбира се, ако оптимистично приемем, че този 12-ти етаж ще функционира до февруари месец 

Аз се следя при доц. Карамишева за втори път. Първият бях при нея, защото близка приятелка ми я препоръча като специалист и важно за мен беше да не ме натоварва и притеснява с излишни коментари, когато няма нужда и всичко е наред. В последствие разбрах, че при нея се следят жени с рискови бременности и осъзнах защо са тълпите пред кабинета й. Втория път реших да не съм при нея, защото нищо не алармира за проблемна бременност при мен, но за съжаление е трябвало, защото заради неопитен лекар пропуснахме нещо важно и загубих бременността в 17 гс. Сега отново избирам нея, работи и следи в МЦ Гея Мед и го прави и по здравна каса.
все едно котката като роди да си зареже котилото на съседската котка, за да си почине
Всеки си знае де, просто не мисля, че за 3 дена ще си отспиш, а и така ще си малко по-спокойна като се върнеш вкъщи. Препоръчани теми