Смешки от форума 37

• 70 401
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Цитат
Тампоните са най-лошото нещо, измислено от човек!!!

# 91
  • Варна
Боже, откъде е този бисер...

# 92
  • Пловдив
"Втора бледа черта на теста за бременност"
https://www.bg-mamma.com/?topic=1090449.msg43619841#new

# 93
Бисер, бисер, ама не е съвсем лишен от основание. Е, мнението е пресилено и крайно, но и аз не мисля, че тампоните са основното решение. За мен са по-скоро допълнение за определени моменти.

# 94
  • Карлово
От една фейс група.
Добър ден Карловци!!!!
Ако някой знае как мога да се свържа със фирма Грао(не знам дали изписвам името правилно).Трябва ми сертификат за склучен граждански брак. Или друга фирма ако знаете..Благодаря!!!

# 95
Хи-хи, идеята за сертификат ми харесва. Значи, в брак само след изкаран курс и взет изпит. И аз търся такава фирма. Знаете ли?

# 96
  • Варна
ТоА пост мА кара да разследвам фирма Грао. Не да се смея.

# 97
Ама те така ли се получавали тези сертификати - от някаква фирма?? А някои балами стигат до там че да се бракуват за тях Joy

# 98
Ми не знае човекът, прост човек от село, кой какво му казал, той какво чул, пита все пак. Не е срамно да питаш, а да не смееш да попиташ, че да не минеш за прост.

# 99
Бисер, бисер, ама не е съвсем лишен от основание. Е, мнението е пресилено и крайно, но и аз не мисля, че тампоните са основното решение. За мен са по-скоро допълнение за определени моменти.
Така е, обаче, в САЩ девойките от самото начало носят такива...постоянно... Виждам, че по-младите, смятат че тампоните са най-естествените неща на света. А какви проблеми могат да причинят, никой не казва...

# 100
  • Пловдив
Аз съм наясно за проблемите, но "най-лошото нещо, измислено от човек"?! Глупавите преувеличения единствено правят мнението да олеква.

# 101
  • Варна
Вътре имат листовка и в нея са изброени поне част от възможните проблеми. Всеки може да чете, всеки има глава на раменете си. На мен проблеми не са ми докарали.

# 102
Аз съм наясно за проблемите, но "най-лошото нещо, измислено от човек"?! Глупавите преувеличения единствено правят мнението да олеква.
пък от друга страна това е опитността на споделилата го. И аз някои неща намирам за ужасни и че е добре да не са били измислени, не виждам нищо лошо в това.
Преди години май нямаше упътване в кутийката 🤔 аз поне не съм го виждала, а много обичах да чета такива неща ...

# 103
Никоя крайност не е добра. Хубаво е да ги има - за спорт, за плаж (след първите два дена примерно), за други случаи. Но не е хубаво да са само тампони (според мен, де) и трябва да се сменят много често.

# 104
Ми не знае човекът, прост човек от село, кой какво му казал, той какво чул, пита все пак. Не е срамно да питаш, а да не смееш да попиташ, че да не минеш за прост.
Някой се е изгубил в превода по-скоро с този сертификат. Или е човек който не живее в България, или отива да живее другаде и му трябва Marriage Certificate, по нашенски - брачно свидетелство. На български си звучи смешно за повечето хора.
"Прост" е по-скоро този който му го е казал по начин дето да навежда че е фирма въпросната служба, поне да са обяснили като хората какво е това.

Общи условия

Активация на акаунт