Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 104)

• 33 192
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
 Като гледам как е облечена Ханде, няма да са говорили много много Wink

# 406
Като гледам как е облечена Ханде, няма да са говорили много много Wink
Същото си помислих Stuck Out Tongue Winking Eye Blush Joy

# 407
# 408
Те също си помнят датата , и ако наистина е 04.10 ще дебнем публикациите Grinning , но аз мисля ,че е по-късно - ноември даже началото на декември ...
А и няма кой да ни каже Stuck Out Tongue

# 409
От сторито на Ханде. Пътува но за къде?

# 410
Той Керем се изтърва за часа, много скоро ще се изпусне и за датата.
Явно е на принципа - добре, че е майтапът, че да си кажем истината

# 411
30.09.2020                                                               30.09.2021

# 412
  • София
Те също си помнят датата , и ако наистина е 04.10 ще дебнем публикациите Grinning , но аз мисля ,че е по-късно - ноември даже началото на декември ...
А и няма кой да ни каже Stuck Out Tongue
Фили не е чак тогава.  Дори има анализатори, които говорят, че още през септември е станала заварката. Но ние ще приеме тази дата, защото тя е документирана.

# 413
Семейно Sparkling Heart, което ме навежда на мисълта, че снимките с ботушите са от вчера с Гамзе. А днес с енището са на гости. Satisfied

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 15:11 от midnight__sun

# 414
Ханде

Това ще е от онзи ден когато беше снимала от самолета Истанбул вечерта и в колата

# 415
Скрит текст:
Ханде

Това ще е от онзи ден когато беше снимала от самолета Истанбул вечерта и в колата

А вървете и им хванете спатиите. Satisfied Щом се укриха месеци без да ги спипат папараците и ние тук се вайкахме ашк йок или ашк вар. Днес спирам да разследвам, не ми е ден.

# 416
Ах, Ханде, Ханде, къде се опитваш да ни заблуждаваш тука с разни стари снимки. Нима не знаеш , че самият Хорейшио и екипът му са тук ?! Joy

# 417
Привет!💞
Няма да си кривя душата и си признавам, че дрехите, с които е облечен Керем във фотосесията, не ми допадат особено. Не са типично негов стил, даже изобщо. Лично аз харесвам най-много визията му в началото на сериала. Там беше и с по-къса брада и коса и изглеждаше по-млад. Не че сега изглежда стар! Обаче пък важното е той да се харесва(и Ханде, нали).😁
Изчетох интервюто на турски, хареса ми. Най-накрая официално потвърди, че той е направил първата крачка в отношенията им, както и предполагах. Бърборанке, и аз съм много любопитна как по-точно е признал чувствата си към Ханде. Вероятно никога няма да разберем, но пък това не ни спира да си фантазираме.
На един от въпросите Керем отговаря, че истински е обикнал Мая по време на снимките на сериала. Освено това се разбира добре с децата и ги обича, но отглеждането им е голяма отговорност и в момента не бърза за това.👻
Фили, аз също мисля, че е малко по-късно, някъде покрай рождения ден на Ханде. Причината да смятам така е, че в сцената с  пердетата(здравей, Налбантова😄) Керем едва докосва Ханде с върха на пръстите си и си личи, че все още не са толкова близки. Разбира се, мое мнение. Надявам се все някога да разберем!🤞

# 418
Според мен това са Еда и Серкан

А тук вече са Ханде и Керем

Според мен  Керем какъвто си е палав 😁, точно там където започва Голд и камерата е доста далеч(на второто видео), просто си е "изпуснал" езика между устните на Ханде, пък нашата взела че му отвърнала! 😂😋❤️
Нещо и аз като Бърборанка, не го виждам много, много да се обяснява в любов, с гръмки думи! 😜😉

# 419
  • София
О.А.  още през октомври масово се заговори, че между тях нещата вече са се заформили. Аз също бях убедена, че са смесили вече плодовете и зеленчуците. Имам много доказателства за това. И непрекъснато ги казвах тук, но никой не ме взимаше насериозно. С изключение на Миси, Слънцето, Сани, Криси и Яси. Поне те бяха също така активни в потвърждението на тезата.

Общи условия

Активация на акаунт