Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 104)

• 33 166
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Сериал не се прави от един актьор ако един актьор доминира над другите това го прави по добър ,но не можеш да кажеш ,че е създал някого.Толкова грозно изказване не съм чувала в тази тема 7 години насам и нямам думи за което.Аз не съм фенка на Ханде! Не харесвам Ханде.Няма да се обосновавам защо и това е.
Подкрепям Керем в изборите му обаче и си казвам
Все пак той си знае.
Мога да кажа ,че навремето Керем и Ханде Д доминираха над останалите в ГБ ,но кой кого е създал примерно не трябва да се говори то така ще излезне,че Ханде Ерчел на база от фенове създаде и Керем ,но какво ли се чудя ако питаме някой той и Серенай използваше за пари и слава.Нали така?
Бях споменала,че Ханде може да се коментира в темата и бях разрешила на всички да си правят каквото искат ,но такъв тон в тази тема не е допустим не може да се говори затова кой кого е създал защото СЧК е екипна работа това,че 5 млн фенчета са седнали да гледат заради химията на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин е друга история.
Моля нека не забравяме за какво сме тук защото такива кълвенета по някого хич не са ми по вкуса.Години наред съм фенка на Керем и един път не съм си позволила да кажа това,че е създал някой или е по добър от някой.Смятам ,че и Керем си е такъв обича хората да говорят за него не той да си изтъква успехите.
Всеки харесва някого повече в даден сериал и ролята му до кажеш той създаде и направи или тя смехория
Правят го всички дори и чаяджиите които им носят чай на сетовете.Трябва да има уважение.Моля спазвайте добрия тон както е било до сега.

# 511
  • София
Не взимам отношение за това, защо Ханде се е отписала от СЧК. Защото нямам точна информация, каква е причината. Не обичам да тълкувам нещата без да съм чула и двете страни. Сигурно има някаква основателна причина за да предприеме такова действие. И двете страни не коментират нищо. Това обаче не може да ми промени мнението за Ханде. Достатъчно отдавна я следя и до този момент не е давала поводи да се разочаровам от нейните действия и постъпки.
Определено в момента не ми харесва поведението на СЧК.  Не забелязвам никакво старание от тяхна страна да се преборят за годишните награди. Ако не бяха Керем и Ханде, сериала щеше да приключи безславно още след 20-ти епизод. Добре, че беше невероятният световен фендом, който не позволи това да се случи. И то не защото сериалът беше бестселър, а именно заради техните любимци.

На това видео Керем обяснява на Алиджан какви щуротии е правил докато е бил ученик. Разказва, как е слагал паста в носа си и я е изваждал от устата си в гимназията и емблематичния отговор на Алиджан е: "Сега разбираме защо си такъв".
Ето за това говори и Керем. За неговите закачки, за детинските му изпълнения. Но пък това го прави и неповторим, душата на компанията. Обичат го, смеят се с него.

https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1444631336526962688

# 512
Не мисля, че сме изопачили ситуацията чак толкова, нито че сме задълбали в нея. Не ми се искаше да се включвам в темата, но да си призная, още преди Ханде да се отпише, си мислех дали и аз да не се отпиша. Ако продължава тази тенденция в страницата, да се слага информация и видеа, различни от тази за сериала, може би ще го направя. Не съм се отписала, защото сантимента и любовта ми към сериала са големи. И в този ред на мисли, не ми се искаше и Ханде да се отписва. Не я обвинявам, но ми се искаше да не го беше правила. Така е преценила и го приемам.

Не ми се сърдете, но изречения от вида на по-горното, че "някой е разрешил, да се пише в темата на Керем за Ханде" са нелепи. Темата, неведнъж е казано, че я правят всички. Масово дойдохме повечето от началото на "Почукай на вратата ми". 70% от темите за Керем са изписани от сериала насам. Не омаловажавам труда на хората, които са започнали, но предполагам, не е било приятно години наред да пишете и малцина в нея? Не ми трябва разрешение нито на мен, нито на някоя друга от нас да пишем. Wink

# 513
  • София
+1 за мнението на Миднайт. Искам да допълня следното - ако масово кастът се беше отписал от сериала, ако Керем също се беше отписал, щях да си помисля, че има нещо, за което не знаем, но щях да ги подкрепя. В момента само Ситаре, Ахмет, Исмаил и Илайда не следват сериала от целия каст, като се отписаха още навремето, когато се сбогувахме с героите им. Така че не разбирам решението на Ханде, но както и да е - не искам повече да задълбавам и да се повтарям.

Относно изказването на Диди, не влизам в ролята на защитник, но разбирам какво има предвид - темата е за Керем все пак. Няма лошо да пишем за Ханде като половинка на Керем, като негова екранна партньорка, за Ханкер и т.н. Обаче постове, които създават раздор, от феновете на Ханде, касаещи конкретно нея, както беше в случая, са си основателна причина Диди да се намеси. На мен също не ми е приятно тонът в темата да е такъв. Затова, моля ви, да се усмихнем и да се сдобрим виртуално. Пращам ви много положителна енергия! Simple Smile

# 514
Керем Бюрсин е отделна личност това ,че сега споделя легло с Ханде,живот и подели площадка е друга тема нещо което се опитвам да изтъкна от страшно много време.Когато един админ не си върши работата никой друг не му е виновен освен самия той.Ханде има късмет ,че попада на добри партньори в този сектор от които да научи и попие веднага поне нещичко от което трябва.Смятам,че в един сериал актриса думата актриса означава много неща първо да си безопелационен талант и второ да можеш да накараш хората да те гледат.Да тя е хубава ,но само красота не стига в този бизнес има много хубави актриси които играят по добре от нея примерно особено драматична сцена не отричам ,че израсна доста,но само израстването не стига трябваше вече да играе с един замах след толкова уроци и тн а за съжаление не ми минаваха много емоций нейни.Керем който всички хвалите кажи речи пък в моите очи направи най-слабата си роля защото нямаше кой знае какво да се покаже не беше нещо което не съм виждала затова и не издържах да гледам СЧК зяпах сцени и тн ,но нито сценарий нито любов нищо не ме плени...
Нямаше го това название за мен ЗОР ама чок ЗОР и да се чудя всяка серия дали ще бъдат заедно защото ми е пределно ясен сериал по принцип заглеждам лятото за да се отпусна ,но това да се влюбя в летен сериал се случва 1/100 пъти.Но въпреки това не съм си позволила да си настоявам за каквото и да е било и да обиждам някого и да говоря кой на кого на гърба е пекнал.
Ханде може е отписала страницата защото за нея да е останала в миналото едва ли е толкова дребнава да се сърди на админите ,че са спали повреме на сериала.
МФ Япъм и преди СЧК си съществуваше така,че няма много за какво да се задълбава.
Бъри докато пиша и ти си писала.Точно заради това е да , не е нужно просто това всичкото.Темата се прави от този за когото се пише казвам аз ако той е достатъчно материален значи темата ще съществува ако реши да стане дърводелец ще си говорим за дърводелството му.Това е защото причината е важна не колко души пишат в една тема важна е причината,единството,спокойствието и тона.

# 515
  • София
БРО, точно и аз щях да напиша подобно нещо. Ето, виждаме че Керем не се е отписал. А Ханде го е направила. Пък не им пречи на двамата да си имат различно виждане и да не се карат и спорят за това. Така че, спокойно си изказвайте мнението. Никой не може да се сърди за такива неща. Несериозно е. Всеки си разбира и тълкува нещата през неговата призма. Може би има някаква причина Ханде, за да го направи. Но ние не я знаем. Това обаче не е такъв проблем. Рано или късно ще се отпишат. Животът продължава. По-важното за мен е Ханде и Керем да не се отпишат....  Да си се обичат, да си се подкрепят и да са щастливи заедно. А ние ще чакаме техните следващи проекти. Дано да са така успешни.

Попаднах на едно видео от 28 ноември 2020г. На този лайф, в момента в който Ханде се появи и седна до Керем, той не се стърпя и  каза в ефир на живо, ""Моят слънчев лъч, който свети като ангел, пристигна".

Двамата отдавна вече са станали двойка. А на нас ни твърдяха, че били само много добри приятелчета.

# 516
Не се заяждам, но по отношение на Керем, темата, сериала и Ханде, създателката на темата редовно издребнява. Така съм го усетила и днес като е ден за изповедалня, реших да споделя.

Откакто чета, от тема 35 насам, никой не си е позволявал да омаловажава Керем или Ханде. Никой не е изказвал мнение, че едва ли не Ханде носи Керем на гърба си и благодарение на нея Керем е просперирал. Успехът е общ, аз не го деля. Това са сигурно стари писания? Кой колко е талантлив в очите на другия е субективно понятие, всеки може да харесва някого или не.
Те и тенесистите и футболистите играят от 5 годишни, но малцина печелят трофеи от големи турнири. Това прави ли ги по-малко талантливи и успешни?  Трябва ли, след всеки провал да се смазваш или трябва това да те амбицира повече, за да може другият път да си по-добър? Вярвам, че и на двамата най-добрите роли им предстоят.

# 517
Бърборанке, и аз тези дни се бях сетила за това с амнезията. Разбирам донякъде желанието на сценаристите да задълбаят в драмата, за да се повиши рейтингът, но изобщо не се получи така, както може би са очаквали. Даже според мен заради тези приумици част от зрителите и феновете на сериала се отказаха да го гледат. На моменти и на мен ми беше тегаво и отегчително, признавам си. Но пък се радвам, че не се отказах и го изгледах до край-едно от най-добрите решения, които някога съм взимала!😊

БлагаВест, само малка поправка в превода. Думите на Керем са "Колко красиво сияеш, като ангел!".🥰

GeryFan, аз в темата никъде не видях да има драма. Момичетата просто изказаха мнението си. Освен това изобщо не смятам, че някой тук има за цел да изопачава ситуацията, за да намери кусури на Ханде. Това, че я харесваме, не означава, че винаги ще одобряваме действията и държанието й. В крайна сметка всеки усеща нещата по различен начин и има правото да изкаже мнението си в темата.

Аз самата отпоследвах страницата на сериала в инстаграм, просто защото вече не се качва нищо там. В ютюб също се unsubscribe-нах, заради това, че се постват материали от други сериали. Така че не мога да обвинявам Ханде за това. Но пък, признавам си, не одобрявам изцяло постъпката й. Не знам защо, просто ми направи лошо впечатление.

Понякога си мисля, че аз(а и феновете) придавам на сериала твърде голямо значение, докато Ханде и Керем го приемат просто като поредния проект.🙃

# 518
  • София
Цитирам това мнение, защото съм съгласна на 100%. Толкова добре е написано, че по-добре не може да бъде. Най-много ми харесва начинът, по който е заявена ясна позиция, без обаче да се обижда или нагрубява, ами възпитано, културно и грамотно. Такива мнения обичам да чета и не, защото съм съгласна с тях, а защото обичам да общувам с интелигентни, добронамерени и мислещи хора. Simple Smile

GeryFan, аз в темата никъде не видях да има драма. Момичетата просто изказаха мнението си. Освен това изобщо не смятам, че някой тук има за цел да изопачава ситуацията, за да намери кусури на Ханде. Това, че я харесваме, не означава, че винаги ще одобряваме действията и държанието й. В крайна сметка всеки усеща нещата по различен начин и има правото да изкаже мнението си в темата.

Аз самата отпоследвах страницата на сериала в инстаграм, просто защото вече не се качва нищо там. В ютюб също се unsubscribe-нах, заради това, че се постват материали от други сериали. Така че не мога да обвинявам Ханде за това. Но пък, признавам си, не одобрявам изцяло постъпката й. Не знам защо, просто ми направи лошо впечатление.

Понякога си мисля, че аз(а и феновете) придавам на сериала твърде голямо значение, докато Ханде и Керем го приемат просто като поредния проект.🙃

И едно допълнение - аз все още следвам страницата на сериала в Инстаграм и съм абонирана към канала в Ютуб, защото също като Миднайт пазя един особен сантимент към този проект. Simple Smile

# 519

Ето тук е истината!

# 520
След като днес е ден на откровението - Simple Smile
Аз си казах мнението оня ден, но не мисля че е нормално администраторите на страницата на Sen Çal Kapımı в соц. мрежи да ни приемат (нас феновете) като овце, които харесват всичко щом е пуснато от страницата на любимия сериал. Не ми е приятно постоянно да ми се пробутва и лансира нещо, което не ми харесва. Аз ако искам ще се абонирам, а така само ме принуждават да се отписвам и блокирам. Днес на телефона ми дойдоха 3 известия от администраторите на Sen Çal Kapımı за сериали, които нямат нищо общо с нашия. (Става въпрос за Туитър)
Ханде и Керем са "скъпо удоволствие", не може да се възползват с лека ръка от тях и от труда им. Освен Ханде и Керем трябва да се отпише от тях, така излиза, че злоупотребяват с всичко, което са постигнали. Само да допълня, че за предните номинации (Алтън нещо си ...) администраторите ни, не си помръднаха и пръстта, докато другите администратори си работиха много активно и целенасочено.
Давате за пример профилът на "Халка",но не съм разбрала там да рекламират някой друг сериал.
Ето пример: Какво има едното с другото Worried

В заключение се повтарям: за всичко са виновни администраторите на страниците, защото излязоха поне според мен предатели.

# 521
Ново:
Керем пожелава честит рожден ден на приятеля си Кемал Wink

П.С.
След като днес е ден за признание и аз да се отчета Stuck Out Tongue Winking Eye - и на мен май не ми е ОК, на страниците на Sen Çal Kapımı постоянно да се лансират чужди сериали.
 Примерно в канала на Ютуб един път седмично или месечно могат да пущат изрязаните сцени, които ни бяха обещани дори по време на сериала. Така хем щяха да трупат нови абонати, хем старите щяхме да сме доволни. Сега с тези реклами на новите сериали доста хора се отказаха и абонатите ни намаляват с всеки изминал ден.
Gift Heart

# 522
Здравейте,  искрено и лично в темата е днес.
Всеки си има мнение и гледна точка, важно е да се спазва добрия тон и уважение. Аз не се занимавам със социални мрежи и ми е много спокойно, научавам всичко от вас 😊😉.
И да права е О.А. , за Ханде и Керем това е работа, пореден проект, после идва следващ. Реала им не е сериала. И така, да си кажа като Стара свекърва 🤣

# 523
  • София
Хайде, като е ден за откровения, и аз да си кажа няколко неща. С детелинките се опитвам да звуча по-позитивно, защото целта ми не е нито да хейтя, нито да нажежавам обстановката, нито да развалям нечие настроение. Споделям си само, но самата аз не съм се впрегнала чак толкова. Така че приемете думите ми просто като размисли в свободното време. Wink

Flowers Four Leaf Clover Като се позамислих, и за мен не е редно в профилите на нашия сериал да има информация за други сериали. Самата аз мислех да отследвам страницата в Инстаграм, когато сериалът свърши, но не го направих от чиста доза сантимент - все едно предавам сериала, а пък искам да го подкрепям докрай (нищо, че е свършил). И като видях как абонатите намаляват - в Инста от 2.2 млн станаха 2, а в Ютуб от 2.62 млн станаха 2.58, ме хвана спортната злоба и си викам “няма да ги отследвам, не искам да намаляват още”. Харесва ми да си държим челни позиции.

Flowers Four Leaf Clover Подразних се и на Ханде, и на Керем, и на всички от екипа след световния рекорд, защото очаквах къде, къде по-голяма признателност. Очаквах и Туитър да пуснат нещо по темата. Явно ще излезе, че наистина феновете приемаме нещата твърде лично и присърце за разлика от екипа. Здраве да е!

Flowers Four Leaf Clover Понеже очаквах от Ханде сбогуване с Еда, а не получихме такова, сега това с отследването на сериала ми идва като капак. Може да оувърреактвам, но така се чувствам в момента. Сори нот сори, както се казва. Но спирам с тази тема, за да не ядосвам повече тези, които не мислят като мен.

# 524
Най -популярните двойки на Somera за месец септември - не е зле Wink

Общи условия

Активация на акаунт