Подкрепям Керем в изборите му обаче и си казвам
Все пак той си знае.
Мога да кажа ,че навремето Керем и Ханде Д доминираха над останалите в ГБ ,но кой кого е създал примерно не трябва да се говори то така ще излезне,че Ханде Ерчел на база от фенове създаде и Керем ,но какво ли се чудя ако питаме някой той и Серенай използваше за пари и слава.Нали така?
Бях споменала,че Ханде може да се коментира в темата и бях разрешила на всички да си правят каквото искат ,но такъв тон в тази тема не е допустим не може да се говори затова кой кого е създал защото СЧК е екипна работа това,че 5 млн фенчета са седнали да гледат заради химията на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин е друга история.
Моля нека не забравяме за какво сме тук защото такива кълвенета по някого хич не са ми по вкуса.Години наред съм фенка на Керем и един път не съм си позволила да кажа това,че е създал някой или е по добър от някой.Смятам ,че и Керем си е такъв обича хората да говорят за него не той да си изтъква успехите.
Всеки харесва някого повече в даден сериал и ролята му до кажеш той създаде и направи или тя смехория
Правят го всички дори и чаяджиите които им носят чай на сетовете.Трябва да има уважение.Моля спазвайте добрия тон както е било до сега.