Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 104)

• 33 165
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
А Ханде дали е харесвала Еда? Защо там не се търси причина, а не че не е уважила фенските мераци.

# 526
  • София
Миси, тез първенците са първенци, защото от 5 седмици в септември нас ни имаше само 2. Ако бяхме през целия месец, първото място щяха да го гледат през крив макарон. Wink

Славена, поне с нищо не е показала да не я харесва - тъкмо обратното. Във всички лайфове е изтъквала колко много й харесва Еда, колко силен женски образ е и т.н. Дори попита Керем колко от 1 до 10 Еда и Ханде си приличат, той каза 6-7 и тя каза “вай бе, колко хубаво”. Прие го за комплимент. А в клипчето със сбогуване с героя си, думите на Ханде бяха: “Еда, ти винаги ще си част от мен.” Затова очаквахме сбогуване, не бяха фенски мераци. За мен това е най-успешната й роля, най-успешният й сериал. В това поне спор няма. Числата сами говорят. Wink

# 527
След като си споделяте, и аз да си кажа мнението, като част от отбора.
За мен,която отскоро откри сериала е много странно и нелогично навсякъде из соц. мрежи да се рекламират нови сериали в профилите на този, който следя - така се обърквам и не мога да разбера кой клипчета се отнасят за нашия, кои са просто реклама за чужд. И ако не сте вие с разясненията, като нищо ще се изнервя и зарежа всичко, независимо, че сериалът и кастът ми харесват.Но отношението на "тези хора",които отговарят за страниците в соц. мрежи, включително Ютуб -  е странно, даже отблъскващо.

# 528
Добър вечер. По въпроса за отписването на Ханде всички ние заемаме различни страни, какво и да коментираме Ханде е взела това решение и ние неможем да я осъждаме, критикуваме или да им се сърдим. Можем само да приемем това нейно решение.

# 529
Ег*ти резултатът - само за 8 дни и второ място с невероятно постижение, че ние ако имахме серии до края на месеца, сигурно щяхме да сме с двойно по-голям резултат.
И после как да не ме яд, че така ни прецакаха с едни от наградите им (Алтън ....)
Най -популярните двойки на Somera за месец септември - не е зле Wink

# 530
  • София
Ново от Мая:

Малката е истинска фешън икона. Много красиво дете. Пу-пу! Heart Eyes

Споделям я, защото вярвам, че ще усмихне всички ви, както усмихна мен. Simple Smile

# 531

Понякога си мисля, че аз(а и феновете) придавам на сериала твърде голямо значение, докато Ханде и Керем го приемат просто като поредния проект.🙃
Ето тук е истината!

Преди време, след като се появи новината, че Ханде не следва вече страницата на сериала, бях написала коментар, но по погрешка го изтрих, и след това забравих да го подновя... Смятам, че всеки има право на собствено мнение и визия за това какво би следвало да прави, стига само да не засяга свободната воля на другите.. Да, вярно е, че това беше един успешен проект на Ханде и Керем... Първо като актьори... И след това като партньори... Няма как да очакваме за всяко тяхно действие обяснение от тях самите... Така решила Ханде, така направила... Както двамата с Керем  бяха решили да не споделят за чувствата си извън сериала толкова дълго време... И за това ли да им се сърдим?! Аз лично смятам, че Ханде и Керем вече са насочили своя поглед в перспектива напред... Проектът приключи, свършиха си работата перфектно, успяха да активизират голяма част от фенска публика, станаха любимци на доста хора от различни националности... Прави им чест, че не се увлякоха прекалено много, че продължават да се развиват, че не останаха дълго време с прислонена глава на този "пристан", а продължават да търсят други  хоризонти и други цели, които да покоряват... В крайна сметка "Вратата"е вече минало в тяхната професионална биография, една поредна стъпка от техния път напред.... Хубаво е, когато не се застояваш, а умееш да продължаваш...

# 532
  • София
Мъри, съгласна съм с теб. Обаче едното не изключва другото. Аз също работя на проектна база. И всеки един проект е важен за мен. Някои са ми по-любими от други. Някои приемам по-присърце. Но с всички се разделям еднакво и после гледам напред. Мисълта ми е, че можем да се сбогуваме с нещо и това не означава да се застояваме. Просто му отдаваме дължимото и след това продължаваме напред. Тук донякъде разбирам феновете, просто живяхме с този сериал и Ханкер година и нещо. Наистина много лично и навътре приемахме всичко. Затова и очаквахме повече, по-лично отношение от Ханкер накрая. Права си, че всеки има право за себе си и да постъпи както сметне за редно. Но все пак си мисля, че актьорите до голяма степен са зависими от феновете. Ако фенската маса ги обича и подкрепя, ще са по-успешни. Колкото и да са талантливи, това никога няма да е достатъчно. Така или иначе нищо не можем да променим, разсъждаваме си просто. Понякога недоволстваме, понякога обратното. За мен винаги е по-добре да си споделя мислите, да си кажа какво ми е, така ми олеква и по-лесно продължавам напред. Така и в конкретния случай. Simple Smile

# 533
  • София
Родени един за друг. Дори и движенията им вече са синхронизирани.

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 22:42 от БлагаВест

# 534
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един ползотворен ден, изпълнен с много положително настроение и усмивки Simple Smile

# 535
# 536
Прииска му се пак на пишман-поета
да нахвърли мислите си в няколко куплета.
Без придържане към правила, за забавление
след внезапно обзелото ме вдъхновение.

Закачка с вас - обичайните заподозрени
и онези двамката от любов окрилени,
които пазят си личното пространство старателно,
но фенове и папараци ги наблюдават внимателно. Mag

Ала тези т.нар. папараци,
с еднотипните си въпроси изглеждат като глупаци.
Затрудненията да вземат поне да си спестят
както Диди казва на палатка пред фитнес залата да спят.

По наши изчисления скромни излиза,
че за ХанКер откакто са заедно година се изниза. Tada
Стана ясно, че Керем пръв почукал на вратата,
а Ханде побърза да му отвори, тъй като на чувствата му отговори. Revolving Hearts

Дари има своя теория
за началото на приказната им любовна история,
която правдоподобно звучи, Heart Exl
предвид джентълменското поведение на Керем дето се набива на очи...

На Профи думите споделям -
и аз като истински късметлии ги определям.
Права е и mury, че по-голяма награда от най-голямата спечелиха Trophy
и тя е, че се намериха.

Катя макар и рядко идва нещо мъдро да каже,
стискам палци поредното истина да се окаже.

midnight и БлагаВест с лекота мислите си разгадават,
винаги ни развеселяват.
/Слънцето рядко в сериозни теми задълбава, но виждането ми с нейното съвпада/
И Yassy, lady laura, mi_si смесването на плодове и зеленчуци под съмнение не поставяха -
даже и нас в същото убеждаваха. Wink

Кукличка посочва моментите на Еда и Серкан,
където еротичния заряд проличава, Sign Underage
но най- вече взаимодействието между ХанКер впечатлява...

Макар да ни показаха финала,
ние все още не сме се отърсили от сериала.
Продължаваме да го коментираме,
теми за разговор си намираме.

Миси и Диамант редовно рано стават,
непременно идват да ни поздравяват. Coffee
Новините топли се споделят,
отговорността със Сани си поделят.

Истина са думите на О.А и Магия,
че ние, феновете повече се вживяваме,
затова като Бърборанка действие или бездействие на актьорите по-трудно оправдаваме.

Славена както обикновено минава и заминава,
но следа оставя.
Предразполага и различни мнения да се изказват,
все пак и те са ценни, защото друга гледна точка показват.

Възможно е разбира се да възникнат и недоразумения -
виртуално няма как да бъдат уловени тон и настроения.
Драмата на пръв поглед Гери изглежда голяма,
а всъщност такава даже няма...
Факт е, че съгласие не може да бъде винаги постигнато,
а състоянието да е приповдигнато.

С Мики припомняме си годините младежки,
не е изключено според някого да разправяме смешки Joy

Нани и Фили да ни гонят не спират,
дискусиите ни да се включат ги провокират. Flowers Cherries

А Злати, Сиси, Азисия ако има и други, с интерес ги чакам в уречения час и ден
да си коментират сериала с мен Sweat Smile

Налбантова няма да питам къде се покри,
да си мълчи не се ли измори?! Thinking Kissing Heart

Да взема вече да приключвам, че рязко от едно в друго превключвам tooth
Отново някои пропуснах,
но тоЗ мой "талант" не е без граници,
послужиха ми като ориентир дамите включили се на последните страници.

За позитивно начало на седмицата tiptoe

# 537
Марги, скри ми шапката рано-рано! ❤👏🏻👏🏻

# 538
Марги Hug , мерси за доброто настроение в понеделник сутрин

Добро утро , момичета Heart

# 539
  • София
Привет ХанКерки! 
Честит 4-ти октомври!  Чукнаха една година нашите сладури. Пожелавам им още много години да са все така заедно, влюбени и щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт