Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 104)

• 33 155
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Марги, страхотно е Hug

Gift Heart

# 541
Марги , огън си! Много ми хареса Hug
Макар да ни показаха финала,
ние все още не сме се отърсили от сериала.
Продължаваме да го коментираме,
теми за разговор си намираме.

Относно нашето детство, недей така , тук има и доста по-възрастни от нас , ние сме нещо като средна възраст на потребителите Joy

- Нямаш приятелка?
- Нямам
- Любовница?
- Не
- А някоя, която обичайно виждаш от време на време?
- Не
- Нека да предположа, нямаш време?
- Напротив, имам време. Даже много време, просто си го пазя за някоя, която ще си заслужва.
Heart

# 542
Марго много ми хареса вземи по често да пишеш така Purple Heart
Днес е  Световния ден на животните и ви споделям ето този сладур

# 543
  • София
Здравейте, момичета! Coffee
Марги, браво, добре казано! Hands Clap
И какво сега - Ханкер имат годишнина?! А те дали знаят?? Grinning Шака, шака! Щом бг-мамите казваме, значи имат. Чудя се… дали празнуват и как… дано ни открехнат вратичката поне малко! Време е за нови снимки. Заедно. Heart Eyes

Сппделям ви този откъс от сериала (би трябвало всички да можете да отворите линка, дори да нямате Инста профил - пъблик е) > https://www.instagram.com/tv/CUl3gS3I4in/?utm_medium=copy_link,
който ме върна назааад във времето и ми припомни защо се влюбих в този сериал, защо очаквах всеки нов епизод с трепет, защо обикнах толкова много Еда и Серкан. Тази сцена за мен е умопомрачително добра. И двамата играят само с поглед. Вече са влюбени, макар и да не го признават. Личи им. Очите, усмивките, жестовете, всичко ги издава. А химията между Ханкер е взривоопасна. Heart

Следващите редове няма да слагам в спойлер, защото до голяма степен се отнасят до Керем. Помните ли, когато преди време написах, че искам той да се снима в качествен проект. Написах, че нямам против да е драма, защото не очаквам от него да участва само в ромкоми. Но не ми се иска да е типична турска драма по ТВ-то. По-скоро съм за качествен проект по някоя платформа. И понеже често споменавам “качествен проект”, загледах сериал, който определям точно като такъв, даже повече - истински филмов шедьовър е - Сцени от един семеен живот по HBO GO. Препоръчвам ви го с две ръце. Драма е. Но е жестоко замислен и отлично изигран. Ето в такъв сериал бих искала да видя Керем. Ще убие с игра, сигурна съм. Няма значение дали продукцията е американска или европейска, няма значение дали акьорите са от Холивуд или от стария континент, качественото се отличава, талантът и уникалността не остават незабележими. На Керем му пожелавам да се снима само за платформи и в независимото кино. Мисля, че е талантлив и уникален актьор, който заслужава само качествени проекти. Вече е доста популярен, Почукай на вратата ми му отвори вратите на световната сцена и вече по цял свят знаят кой е. Трябва да излезе от орбитата на турски актьор, защото е много повече от това. За мен не е нужно да снима в Холивуд, нито да е редом до големите звезди, за да е успял и признат. Играта му е достатъчна, с нея ме плени. Но наистина ми се иска занапред да се снима във филми/сериали - шедьоври. Такива, които те карат да настръхваш, да ги мислиш с дни, да препоръчваш на приятели, които те докосват, които се обсъждат и остават във времето. Знам, че Почукай на вратата ми беше всичко това за нас и си го обичаме. Но не можем да си кривим душата - не беше сериалът с най-добър сценарий, нито беше филмов шедьовър. Донесе ни обаче много усмивки, много приятни спомени. Запозна ни с прекрасни актьори. Влюби ни в двама непознати и ни направи съпричастни към тяхната любовна история. Затова му благодаря! Благодаря му за всички положителни емоции! А сега… гледаме напред и стискам палци на Керем за страхотен нов проект. Нямам търпение. Simple Smile

Успешна и усмихната седмица на всички! Nature Dizzy

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 10:43 от Бърборанка с розови очила

# 544
# 545
Margi, Stuck Out Tongue Winking Eye

Добре де, кюпеците на Ханде при нея, Керем съжителства с тях, ами Хектор май не се вписва в картинката... Ами не е честно, и той сигурно иска с тати и кака... А ако попадне в ръцете на Мави, направо го пиши избегал Joy

# 546
# 547
# 548
  • София
Можем ли да получим едно такова клипче и от Керем? Как си играе с Хектор... За един преател питам. Grinning

# 549
Слънчице, има ли превод, че тия влюбени емотикони нещо ме объркват Joy
<2 емотикони - 2 години >

Азул и Хектор май са най-прецакани

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 12:25 от Diamand_007

# 550

Самият пост на Ханде е... "Сякаш това не е гардеробна, а стая за домашни любимци"

Керем и сърчицата са ясни. Satisfied Sparkling Heart

А Пънар е писала... "чудесно/прекрасно", а Ханде е отговорила, че не я оставят и за момент.

Азул явно не слуша и е пратена при Мави да я превъзпитава.

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 12:32 от midnight__sun

# 551

Очаквам от разузнаването на кого дрехите са видели в гардероба преди Ханде да затвори вратата, предополагам че на Керем не стоят в сак под кревата

Кучетата не миришат ли, на... куче...
Азул хич не е прецакана, толкова много любов получава от Мави белята

# 552
Heart Eyes Отговорът на Бамби

# 553
Много ти благодаря Hug Flowers Bouquet

Самият пост на Ханде е... "Сякаш това не е гардеробна, а стая за домашни любимци"

Керем и сърчицата са ясни. Satisfied Sparkling Heart

А Пънар е писала... "чудесно/прекрасно", а Ханде е отговорила, че не я оставят и за момент.

# 554
  • София
Колко малко ни трябва на нас, заклетите Ханкер фенове - две емотиконки на влюбени човечета... Щастлива съм, щом те са щастливи. Simple Smile

Моята интерпретация защо са две емотиконките на Керем - защото той и Хектор са в Брейвборн, работят и гледат влюбено това клипче. А Ханде отвръща също с две - едно за Керем и едно за Хектор. Wink

Общи условия

Активация на акаунт