С какво ви дразнят мъжете /тема № 9/

• 42 069
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Абе, то, кисело зеле и пръдня е малко трудно да не надушиш...

# 631
Брей всичко утихнало в темата, явно мъжете слушкат, за да не ги лиши дядо Коледа от подаръци Smile А у нас, гледам аз тези дни че намалял буркана с кафето, вземам едно наум, че трябва да се купува, обаче по едно време гледам до него в шкафа цъфнал нов буркан. Супер, викам си, милото е проявило инициатива, дори последния път като минахме през супера той вика, споко, има кафе. И сутринта грабвам аз "новия" буркан и що да видя - ми той празен. Не знам защо първата ми мисъл беше, че са влизали крадци с чувалче, изсипали са кафето и са се изнизали по терлици докато спим 🤣 Много съм зле без кафе. Питам милото ква е тая мистерия, а той, "ами от шкафа го взех, ей там нали дето са запасите". Не погледнал че е празен буркан, щях да го ползвам за леща и го бях оставила, ама може ли пък съвсем да не се усети, пък и то е прозрачно стъкло (>ლ) Сега трябва да се бутам в съботната навалица да пазарувам Rolling Eyes

# 632
... обаче по едно време гледам до него в шкафа цъфнал нов буркан... Не погледнал че е празен буркан, щях да го ползвам за леща и го бях оставила, ама може ли пък съвсем да не се усети, пък и то е прозрачно стъкло.
Колежке, ти като видя цъфналия буркан - той не беше ли пак прозрачен, да се вижда че няма кафе. Подходи нестандартно сега - изпечи и смели малко леща - може да се получи неочаквано добра комбинация. Давам идеа за пазарна ниша.

# 633
... обаче по едно време гледам до него в шкафа цъфнал нов буркан... Не погледнал че е празен буркан, щях да го ползвам за леща и го бях оставила, ама може ли пък съвсем да не се усети, пък и то е прозрачно стъкло.
Колежке, ти като видя цъфналия буркан - той не беше ли пак прозрачен, да се вижда че няма кафе.
Joy Joy Joy
Ей, път ти, все едно не си чувал за онова съжителство между двама души, при което единият е винаги прав , а другият е мъж.

# 634
Ми като е решил да "бяга", да си седи там спокойно избягал, а не да се включва със злобни коментари от хиляди километри. Или да си каже къв му е проблема изначално и да се приключва.
Ха де! Колко пъти съм го казвала това. Аз обичам ясни и точни анализи.
Когато не е ядосан и нервен - много ме бил обичал, добра съм, красива съм, всичко ок.
Когато е нервен - била съм мързел, нищо не правя - това го изтърва преди седмица и викам - я повтори, че не чух какво каза.

Освен това, и на него му треперят гащите, защото аз съм единственото му семейство.
Ако ме загуби, ще остане сам като комета в космоса!

И да, обърква ме, признавам. Човек съм, в края на краищата.
Точно,защото си му единствена постъпва така,подсъзнателно си мисли че и за теб е така и ти набива собствените си страхове!

# 635
E бурканът беше с голям етикет, само най-долу би трябвало да се види има ли, няма ли, ама като се отвори вратичката на шкафа се пада в сянка и хич не е чак толкова очевадно 🤨 А и там с кафе-шоколадите пипам като пианист, без да се вторачвам директно в единични клавиши. Не съм като милото, сутринта го оставих да бърка яйцата за баницата, викам добави щипка сол, а той "къде е?" В кухнята единият винаги знае къде е солта, а другият е мъж 🤣

Подходи нестандартно сега - изпечи и смели малко леща - може да се получи неочаквано добра комбинация. Давам идеа за пазарна ниша.
А кафе от желъди да знаеш че се прави, ако си по пазарните ниши, аз на пазара съм само клиент  👈(゚ヮ゚👈) 

# 636
Не съм като милото, сутринта го оставих да бърка яйцата за баницата, викам добави щипка сол, а той "къде е?" В кухнята единият винаги знае къде е солта, а другият е мъж 🤣
Да ти преведа - той е питал - "Къде е щипката ?"
А за пазарните ниши - навремето хората събирали коноп само за да правят чували и въжета, докато на един от работниците не му свършили цигарите. После станало весело.

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 15:25 от Abuto

# 637
Днес минаваме покрай пазара, сещам се че трябват картофи, а милото вика не, не няма да купим щото ще трябва да ги носи Open Mouth

# 638
Кажи му да поръча онлайн, че някой друг да ви ги донесе Joy

# 639
Днес минаваме покрай пазара, сещам се че трябват картофи, а милото вика не, не няма да купим щото ще трябва да ги носи Open Mouth
Ма, то след това ще трябва да се готвят, че и ядат. Само грижи. Умен ти е мъжа.

# 640
По женската логика можеш да се сетиш още десетина неща, дето има да се носят. Минаваме покрай пазара и се сещам за картофи не е същото като отиваме на пазар и се сещам, че трябват картофи.

# 641
Жената тегли, щом мъжът не е научен да носи. Стара съпружеска мъдрост.

# 642
E аз иначе купувам самоходни картофи от супермаркета 🤨 Разбирам го, де, трябваше по градски улички до паркинга да ги влачи, а в супера нали е с количката до колата, ама все пак не е три тона шкаф, две-три-пет килца сигурно щяха да са, много хубави едри пресни картофки бяха, в супера няма такива. Ама бисквити-сладки разни взех от друг магазин, за тяхното носене нямаше протести, а и те си бяха няколко кила Sweat Smile

Сетих се за скеча с "вълшебната масичка" https://www.youtube.com/watch?v=-_kXIGvB1uU На английски е, превод в срития текст
Скрит текст:
Мъжът: Нали щеше да готвиш вечеря?
Жената: Ми що не я приготвиш ти поне веднъж? Защо аз трябва да ходя на работа, да пера, чистя, готвя, а ти нищо. Вече ми писна.
М: Ей, успокой се, ще ти покажа една тайна. Откакто се нанесохме тук стават едни странни работи. Виж това, кошът за пране, нали. Не знам как става, къщата ли прави нещо какво ли,  обаче като сложиш мръсни дрехи в коша и на следващия ден те са чисти, сгънати и подредени в гардероба.
Ж: Майтапиш се!
М: И аз отначало не можех да повярвам! Обаче всеки път  се случва. Магия някаква, затова не ти казах в началото, не исках да се урочаса нещо.
Ж: Ти си луд!
М: Абе пробвай сама, ще видиш! Освен ако магията не е избрала само на мен да се покаже, не знам...
Ж: Не мога да го понеса...
М: Чакай, има още! Виж тука холната масичка, и тя! Каквото и да оставиш на нея, чинии, прибори, празни кутии от пица, мръсни салфетки, всичко просто изчезва нощем! Пробвал съм нарочно да оставям какви ли не боклуци и на следващия ден, пуф и ги няма, всичко чисто! Магия!
...На следващия ден мъжът се оплаква, че жена му изчезнала  пред полицай и полицайка:
М: Не, не, тя в никой случай няма да ме напусне! Мисля че дори знам какво точно се е случило! Чух я да става посред нощ, сигурно да пие вода, и сигурно е паднала върху вълшебната масичка и също е изчезнала!
Полицайката: Абе ти луд ли си?
Полицаят, дълбокомислено: Не, не е луд! У нас имам същата вълшебна масичка...

# 643
Аз не бих оставила работата така, и пак с памучец ще му бръкна, та да вземе каквото там съм харесала. За разбирането ти намигнах Simple Smile

# 644
Дренке, аз ти предлагам един наръчник да вземеш да напишеш 😂
Като стане бестселър - на слушкалите съфорумки ще го надпишеш лично😂

Моят умен мъж прерови къщата за една тениска от абитурентския си бал, че ще се  вижда с двама съученичка през празниците. А преди има няма 2-3 седмици си сортира дрехите и ако не я изхвърлил аз главата си режа😂
Ама си мълча и не го закачам, че много се е напушил😂

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 13:54 от Threemafan

Общи условия

Активация на акаунт