Епилепсия - ТЕМА 27

• 69 675
  • 690
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,някой може ли да ми даде номер на координатор л,за да се свържа с професор Бурак Татлъ

# 661
  • София
Здравейте,някой може ли да ми даде номер на координатор л,за да се свържа с професор Бурак Татлъ

Сега виждам запитването ви. Ако е още актуално, връзката я направихме с тази фирма
https://mediex.eu/

# 662
До kokoboko8686 ,пощата ви е препълнена и не мога да Ви отговоря.
Тези,които сте с епилепсия с Сте правили ЯМР , моля кажете ми на ЯМР виждат ли се огнищата, потвърждава ли се епилепсията с ЯМР?
Моят син е със симптоматична епилепсия. На ЯМР се видя мястото на съдовия инцидент. Той е причината. Но знам за хора, при които нищо не се установява на ЯМР, а са с епилепсия.

# 663
Здравейте. Търся координати на д-р Ралица Делиганева, или препоръки за добър детски невролог район Шумен - Варна, за приятелско семейство. Благодаря предварително.

# 664
  • Варна
Щилиянов не е точно детски, но има опит и реално за епилепсии и подобни състояние е от най-посещаваните, има частен кабинет. Може и да не стане по телефон узнал, че ходят и до кабинета за записване на час. За Делиганева се обадете в Майчин дом, идва веднъж месечно там.

# 665
Здравейте. Търся координати на д-р Ралица Делиганева, или препоръки за добър детски невролог район Шумен - Варна, за приятелско семейство. Благодаря предварително.
Може да потърсите в сайта на болница ,, Майчин дом " гр Варна и си запишите час онлайн.

# 666
Тези,които сте с епилепсия с Сте правили ЯМР , моля кажете ми на ЯМР виждат ли се огнищата, потвърждава ли се епилепсията с ЯМР?

Поизчистих писмата , небях обърнал внимание. Направих ЯМР нямаше никаквъ проблем всичко си е чисто както ебило на предните няма динамика или рецидив..На ЕЕГ то също показа , че е нормално...това беше на 20 Май ЯМР и на 25 ти  ЕЕГ.... сега ще правя ЕЕг в сф при лекуващата си (преди праих при диспансера защото нямах възможност да отида до СФ) и ще видиме какво ще покаже там...

# 667

Поизчистих писмата , небях обърнал внимание. Направих ЯМР нямаше никаквъ проблем всичко си е чисто както ебило на предните няма динамика или рецидив..На ЕЕГ то също показа , че е нормално...това беше на 20 Май ЯМР и на 25 ти  ЕЕГ.... сега ще правя ЕЕг в сф при лекуващата си (преди праих при диспансера защото нямах възможност да отида до СФ) и ще видиме какво ще покаже там...
Тогава къде е причината, ако ЯМР и ЕЕГ са без отклонение? Много Странно!

# 668

Поизчистих писмата , небях обърнал внимание. Направих ЯМР нямаше никаквъ проблем всичко си е чисто както ебило на предните няма динамика или рецидив..На ЕЕГ то също показа , че е нормално...това беше на 20 Май ЯМР и на 25 ти  ЕЕГ.... сега ще правя ЕЕг в сф при лекуващата си (преди праих при диспансера защото нямах възможност да отида до СФ) и ще видиме какво ще покаже там...
Тогава къде е причината, ако ЯМР и ЕЕГ са без отклонение? Много Странно!

Пиех ламиктал 2 по 125 , след пристъпа на 24 април започнах 2 х 150...с
Ендокриноложката ми каза че на 99 % пристъпа е бил от това че хормните са с много лоши резултати, тя не  виждала скоро подобни ..ТSH ми беше 0,00004  два дни преид пистъпа...за около 20-25 дни ги свалих килограмите и реших да направя изследване ,знаех че няма да са в граница хормните но чак толкова зле...а границите са от 0.350 - 5.20 ....не споменаха, че съм с Тиреотоксикоза от 2010 година..и понякога се обострям , отслабнах с 10 кг. Когато ходя на прегледи при Невроложката винаги ме пита за Кг още в началото...сега ще видя утре какво ще каже... само с това мога да го свържа с друго не се сещам...

Изписаха ми Неуротоп от 300 мг сутрин и вечер...някой взимал ли го е...много съм омарлушен..отпаднал хич ме няма..унесен..някой има ли е подобни усещания

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 12:26 от kokoboko8686

# 669
Добр утро, синът ми от няколко дни е с доста високо кръвно. 140/90 ,пулсът и той е доста висок стига до 100. Миналата година в горещите месеци пак имаше период с викоко кръвно. Водих го на лекар, но каза че не е за лекарства и да следя. Ще запиша и час за кардиолог,но то ще е някога края на месеца. Казва,че нищо не го боли, и че е добре. Но на мен ми е притеснено. При вашите дечица как влияе топлото време. Аз честно да си призная може би нямаше и да разбера, но в дневния център им го мерят и от там разбрах.

# 670
По принцип в горещината кръвното пада.

# 671
Да, и аз така знам. Но миналата година както и сега само в горещите месеци е високо. През другото време кръвното си му е нормално.

# 672
Заради резултати от изследвания ми се наложи да почета в нета, та и при сгъстена кръв се вдига кръвно. И то в горещините. Може да се сгъсти и от прием на някои лекарства. Нека ЛЛ му пусне изследвания, има причина да го вдига.

# 673
По принцип пие ламиктал. Миналата година когато пак имаше високо кръвно изследванията му бяха добри. Утре ще посетим личната. Но и нещо друго има. Няма много движения . Ходи на разни процедури през деня,но не е като един здрав човек да работи и да извършва някаква активна дайност.

# 674
Изписаха ми Лирика 75 мг 7 дни по една капсула вечер. Някой приемал ли е това лекарство? може ли информация...Спрях Ноуротопт защото ми действаше мн зле

Общи условия

Активация на акаунт