💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 788
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 110
Този Калоян и на мен сякаш ми е познат, но аз МШ не съм гледала. Може и да се бъркам, де.
И аз не се кефя на участниците, които са изрушкали форматите. Искат минутка слава ли, не знам. Но повечето вече бивши участници в Игри на волята не е като да са пробили - говори се за тях малко след предаването и до там.
И на мен ми се стори познат, сякаш е участвал някъде, но не мога да се сетя къде. Вчера точно това си мислех.

# 1 111
Ако Мартин не беше спечелил, щеше направо да си тръгне, нали? Едва ли щяха да го върнат при племената.
Абе, и тази победа май е понагласена, за да може да вкарат Симеон в отборната игра. Ако не, щеше да си стои сам на плажа ли.. хаха?

# 1 112
Нека да не омаловажаваме победата на Мартин.
Сигурен съм, че е било в плановете на Продукцията Симеон да се влее в племената преди обединяването им.

# 1 113
Не, аз не я омаловажавам (даже доста се радвам че остана), ама тъкмо се замислих какво щеше да стане, ако Симеон спечели и ми е някак странно? Щяха да вкарат още двама нови участника за да изравнят племената ли.. както явно ще ги правят 7-7-7

# 1 114
Гонят график за разпадане на едното племе през осмата седмица. Без преливане на хора е невъзможно, точно както миналата година. Само през първия сезон допуснаха разпадането да се случи през петата седмица и не беше особено удачно като решение.

# 1 115
Уфф, беее, Манито воюва с токчетата

# 1 116
  • София
Милена във формата се прави на умряла лисица, но всъщност е от обикалящата форматите.

Скрит текст:

А тук никой не я е карал да се съблича.

Важното е да се покаже по телевизора.
За първи път чувам за този формат в българския ефир. Успешен ли е бил?

# 1 117
АХахаха .. счупена фаланга на големия пръст на крака според Мани и ден по-късно качена на токчета. Дъртите циганки лъжат по-малко Simple Smile

# 1 118
  • Испания
Елизабет какво мрънка сега. Нали много знае!

# 1 119
  • София
Много закостеняло мислене е, че щом работиш в нощен клуб като танцьорка най-вероятно си с леко поведение.
👍

# 1 120
Ама Паулинке, ти преди седмица нямаше нищо казано от лекаря.. тогава не миеше чинийки, а се излежаваше Simple Smile

# 1 121
Не съм фен на Семира, но добре го каза на Полина право в очите за миенето. А мяу-мяу какво се оправдава, че лекарите ѝ били казали да лежи? мрън мяу мррръъъън мяяяу

# 1 122
  • Испания
Милена във формата се прави на умряла лисица, но всъщност е от обикалящата форматите.

Скрит текст:

А тук никой не я е карал да се съблича.

Важното е да се покаже по телевизора.
За първи път чувам за този формат в българския ефир. Успешен ли е бил?

На мен ми харесваше. Изкара само един сезон.

Сега гледам испанския и съм много доволна.

На Паулина лекарят ѝ дал команда.

# 1 123
И двете в случая са хвани едната удари другата.
Едната мила и чистила предната семица, сега вече се отказала да го прави .. другата една седмица е скатала и сега се дразни, че мие ...

# 1 124
Ама какви скрити послания пускат с чашите край басейна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт