💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 472
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Испания
Оф, като си сложим очилцата и забравяме думите на български. Противно същество. Да каже къде са и кукичките от мача с Мартин! Нагла крава! А тези двамата юнаци влюбени да се застрелят един друг!

Стига слагахте етикети кой какъв е- Алекс "пендел", Неделчо "ром"...Аман. По-лесно ли заспивате вечер като оплюете някого?

А, де!

# 1 291
Много се зарадвах на победата на шампионите. Новото попълнение при червените изглежда ужасно. Смятам, че част от критериите по които са избирали жените в това племе е кубици силикон, милилитри хиалурон и татуировки. Новата не видях дали е нашарена по тялото, но пък за сметка на това веждите....лошо, че много избеляват на слънцето, та ако се задържи, може още по-страшна да стане.
Паулина колко високомерно се намести на пънчето, изправи гръб, зае поза в лек анфас към основната камера и ......греда! тези неблагодарнице и нещастници си позволиха да номинират нея. Нея! Която е по-добра и от този, и от другия, и от всички учасници в ИВ сезон 3. Изключително дразнещ играч ми е. Даже не споменавам начина, по който спечели срещу Мартин. Семира си е ясна.
Честно имах чувството, че в началото на епизода, когато Милена се върна спечелила капитанската Паулина ще каже: Много се радвам, че успях да я науча да се бори, горда съм с нейната победа, защото аз имам основна заслуга за това.
Интересен играч ми е Милена.
За мен тази вечер звездата беше Красима. Та тя имам чувството, че вадеше много по-леки дънери, направо като тревички ги издърпваше.
Лошо, че от промото останах с впечатление, че точно нейният отбор отива на елиминации, дано е заблуждаващ монтаж и нейно величество Мани Тъ и сие да заминават към съвет.

# 1 292
  • London
Оф, като си сложим очилцата и забравяме думите на български. Противно същество. Да каже къде са и кукичките от мача с Мартин! Нагла крава! А тези двамата юнаци влюбени да се застрелят един друг!

Стига слагахте етикети кой какъв е- Алекс "пендел", Неделчо "ром"...Аман. По-лесно ли заспивате вечер като оплюете някого?

А, де!

JoyJoyJoy

# 1 293
  • Вестерос
Кой ѝ е виновен на Паулина затова, че отказа имунитет?
Според мен си мислеше, че няма да я номинират, защото е контузена, да, ама не, затова и издивя. Много грозно ги захапа един по един, Стратимир и той да не остане назад, голяма защита... Негативно му влияе тази близост в Паулина, не ме кефи вече..

# 1 294
Тази вечер ядохме македонска наденица.
Опитах се да я опека на грил тиган да придобие опърлен вид.
Още вчера гласувахме на домашния съвет, че ще е Наденица.
 Как не я сънувах, не зная.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 23:19 от Лъчестлъч

# 1 295
  • Испания
"Макарена, Макарена", а? Затова са казали старите хора: не впрягай каруцата пред коня.

# 1 296

А, де!

JoyJoyJoyJoyJoy

Смайли, кефиш!
Леле Паулина каква скорост набира в анкетата. Показателно.

# 1 297
Другата седмица да вкарат още двама-трима нови и ще гледаме финала другата година по това време. Не се начекнаха тези от продукцията - отшелници, нови играчи, стари играчи, интриги, скрити камери, лични асистенти.
Паулина вече ми е топ неприятен играч. Мега зле. Иска ми се да ходи при Мартин и той да я размаже. Но не би - ще си я гледаме сигурно до топ 5, ако не и до топ 3.

# 1 298
Аз продължавам да се чудя защо спестиха инфото, че Семира е била фитнес състезателка и то с първи места и купи. Но като я гледам сякаш за няколко години се е окифлила.
Паулина за какво да си дава парите като ще се върне с още по вирнат нос - първа от четиримата номинирани. Има да трупа тя жълтички.
Най-искрената номинация беше тази на Милена.
Не разбирам какво ги бърка да кажат, че е добър играч, но не най-добрата (ето, че Милена я покри като показатели) - заменима е, но не си допадат чисто като характери.

Битката беше страхотна. Красима беше като Добата - захват и трупите като клечки за зъби ги мята.
Неделчо от Несебер що тъй не врътна руля пръв. Smiley Мани не беше по-умна днес!

Леле, хора, щях да се задавя с едно желирано мече като се появи Кремена. Направо подскочих. Пу, пу! Честита да им е. Бойците буквално всяват страх в противника.

# 1 299
# 1 300
Някои ги ядат надениците, други си ги слагат вместо устни... Изглеждат болезнено деформирани на новата жена, особено когато си отвори устата. Дори Христа не беше толкова зле. Не ми го побира акъла как можеш да си причиниш подобно нещо.

# 1 301
  • Испания

Леле, хора, щях да се задавя с едно желирано мече като се появи Кремена. Направо подскочих. Пу, пу! Честита да им е. Бойците буквално всяват страх в противника.

Чета те и викам: "Бре! Къде видя Кремена? С кого ли се обърка?", ама като стигнах до страха и загрях, че това е новата джука.

# 1 302
Аз съм без думи, попълниха отбора с "красавици"
А дано е Мани, въпреки, че промото изглежда доста категорично.

# 1 303
  • Испания
Ще конкурира виетнамката от Али експрес по опити да се прави на Убавица в ИГ.

Бау!

Скрит текст:

# 1 304
Сърдечно благодаря.

Смайли, слагай Бау Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт