💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 625
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 350
Затова напусна Александър. Стоят шестима души със сериозни лица и се извиняват на другите две племена, които са имали достъп до храна, за това, че те са яли и са повлияли на тяхното представяне в игрите. Нормален човек не би участвал в това.
Тоест, извинете, че не останахме гладни, за да ни биете по-лесно. Така ли излиза??  Пълна нелепост!
На мен много ми е жал за кокошките в стопанството (истинските). Две илинтри паднаха жертва на кучето, останалите със сигурност ще спрат да снасят, стресирани от вида на червените жени Flushed

# 1 351
То хубаво човек да има самочувствие, ама има една граница на нагло демонстриране, която не трябва да се прескача. Повечето хора, които познавам, и за мен са успяли, определено не седят да се бият в гърдите и да обясняват как са най-добрите. Специално за Поли, не й знам цялата история, но от това, което знам е една неуспяла певица (явно й липсва нещо, не става само с глас), в игрите показа, че е добра на баланс, в останалите игри, например нещо с тежести, се справя, но не е нещо изключително. Наистина не виждам откъде извира това самочувствие огромно.

# 1 352
Според мен - комплекси. Самата Поли осъзнава, че не е постигнала това, за което е мечтала, та демонстрацията на самочувствие е и за пред нея самата - за да се чувства добре. Възможно е да е така - не я познавам, но познавам хора като нея.
Наистина почна добре в игрите и аз поне очаквах повече от нея. Но не блести, няма наистина уау представяне и не мога да кажа, че е страхотна в конкретен вид игри. Но поведението й...аз поне не го приемам за нормално. Грозно ми се струва.

# 1 353
Да не се отваря скритият текст (де-факто картинка) от хора със слаби нерви, преди лягане, преди ядене и т.н.
Скрит текст:
Леле, това не е само за Бау ! Това е за Баууууууу !

# 1 354
Мен ме кефи че Паулинчето и селектират постоянно игри специално като за нея и като се представи добре се бие в гърдите. Победи 2 мъже по 100 килограма на баланс в капитанската - какъв шок. Постоянно се слагаше във финалните фази на игрите, тя да сложи последното кубче или парче от пъзел пак да обере позитивите. Спечели елиминационна нагласена на 100% да е победителка.Не че нещо, ама като спортист Паулина е откровенно отпусната в тялото и ако беше на капитанската на мястото на Милена тази седмица до никъде нямаше да е докара.Контузи се защото се опитваше да хитрува и подскочи прекалено рано от движеща се платформа. Защо са длъжни да е пазят в играта при положение, че е с навехнат крак и 2-3 седмици няма да може да играе. Най-правилното е да напуснеш като ти се е случило подобно нещо, но тя е болна амбиция и е готова да мине през всичко и всеки за да стигне напред и са го разбрали това хората от племето и искат да и видят гърба.

# 1 355
  • София
Абсолютно подкрепям номинирането на всеки с тежка контузия.
Едно е да имаш мазол и ожулване, друго е разтегнато сухожилие, навехнат глезен или пукната кост.
Иначе ще гледаме втори Март. Чудесно се представяше в игрите до контузията. После остана като статист-мрънкач и нямаше доблестта, както Наско да си каже, че това няма да мине и е по-добре да си ходи.
Сериозно, как очаква играч с тежка контузия да спечели? Нали колкото и да се скатава, все в един момент ще трябва да играе.

Хахаха, сетих се и за Панчев, който едва ли не държеше сметка на Анна Мария, защо е победила Март, хахаха, как смее!? 😂

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 11:12 от Илит

# 1 356
Снощната игра беше точно за Красима. Още във визитката, Бамби каза, че ще я мислят за кифла и че всъщност тя е, но нека да дойде игра с измъкване на трупи и ще им покаже какво може наистина. Та снощи беше момента да блесне. Радвам се, че Елена и Елизабет не се издъниха съвсем при сглобяването на руля и жълтите успяха да спечелят.
Повече от ясно е, че Паулина не си похарчи парите, защото има уверение от продукцията, че няма да отпадне тази седмица. Това си личеше и от поведението на Ралица, която не тръгна да я убеждава, а набързо мина към гласуването.
Според промото за довечера, червените печелят, но предполагам, че ще се окаже точно обратното. Интересно ще ми е да видя дали бойците ще номинират новите или най-накрая Мани ще е на елиминации.

# 1 357
Е, ти искаш Сървайвър Simple Smile

На пролет. Simple Smile Да се надяваме, че ще гледаме по-читаво нещо.

Не само, че е досадно и изсмукано от пръстите това обяснение, кого номинират и защо, но и супер удобно за продукцията Ралица манипулира вота с това кой първи, кой последен да номинира.

Така ли беше в Сървайвър?  Нищо не помня.

# 1 358
Да не се отваря скритият текст (де-факто картинка) от хора със слаби нерви, преди лягане, преди ядене и т.н.
Скрит текст:
Леле, това не е само за Бау ! Това е за Баууууууу !
Като видя такива устни и ме хваща страх. Потресаващо е.

# 1 359
Хахаха, сетих се и за Панчев, който едва ли не държеше сметка на Анна Мария, защо е победила Март, хахаха, как смее!? 😂
Лицата на Веско и Томас като видяха,че Анка Капитанка се връща сама бяха безценни.
Иначе за номинацията на човек с контузия съм съгласен. Още снощи написах, че харесвам номинацията и обосновката на Туджаров
Добре обоснована номинация на Туджаров.
Паулина сбърка, че не взе трита гласа е моето мнение. Това е игра и трябва да се играе УМНО.
Може би прекалено високата и самооценка я спря. И вярата, че е много по-добра от Семира.

Така ли беше в Сървайвър?  Нищо не помня.
В Сървайвър гласуването е тайно. Играч гласува като пише името на човека за изгонване с въглен на хартия, след това показва на камерата вота си и прави много кратка обосновка. След приключване на вота, преброяването на гласовете и обявяването на изгонения от племето и след последните му думи Продукцията показва на зрителите вота на САМО тези,които са гласували срещу него с мотивите им. Останалия вот остава тайна.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 09:57 от Bengun

# 1 360
Ами не ми допада този сезон и това си е;
Никой не ми спечели възхищението е силна дума , но поне симпатията.
От сините единствено Милена и Рабухчиев трябва да продължат според мен;
От червените - Морунов
От жълтите - Андрей
Това успях да одобря! Wink

# 1 361
Паулина тотално падна в дъното, сега трябва да започне да го копае. Ако Стратимир не се вземе в ръце ще изгърми заради тая полска пръчка, язък че той има качества на добър играч.
Ако само Милена беше на пъзела щеше да го нареди. Тя е от тихите води - мълчи и играе интелигентно и разумно.
Впечатлена съм от Красима. Семира ме кефи, че не се дава на полската пръчка. МаниТУ не ме дразни толкова колкото тая полска овца.
Харесвам Морунов, Андрей и Милена на този етап от игрите.

# 1 362
Мисля, че е по-лесно с правилен захват и сила да извадиш трупчето/колчето нагоре, отколкото да го разклащаш в мокрия пясък, който да се свлича надолу. За Красима не се учудвам, Стратимир ме изненада, че ѝ беше равен, дори по-бавен и къде хукна това момче да гребе с голи ръце Smiley

Аз съм доволна от сезона. Харесвам участниците, игрите са супер. Актьорите и режисурата не ни оставят да скучаем, нито да сме безразлични, факт е, че на три дни някой го любим, а после мразим. Шоу е! Па нека си плюем Продуцента - той е свикнал. Wink

# 1 363
Скощи много правилно нещо каза Ивайло във Фермата. Отправям го към Игри на волята, а и към всички пишещи тук.
“Ако проблемът е храната, то проблемът не е храната.”

# 1 364
  • София
Красима се справя много добре, в началото ми беше непоносима, не изглеждаше и добра в игрите и мислех, че и нея са взели заради сеира. Но определено има физически качества за играта. Хубаво е в един отбор да има и силна жена.

Общи условия

Активация на акаунт