💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 597
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 470
Яко се опитват да яхнат вълната на временната си популярност някои играчи. Специално Алекс добре обира плодовете на скандала си с продукцията и извърта нещата в своя полза като използва омразата към комунизма и т.н. Хитрец е.
Не виждам нищо лошо да се извинят на другите, че са мамили. (Дали продукцията ни кефи или не, има някакви правила, те са ги нарушили, другите отбори не са. Да - мамили са.) Даже си мисля, че ако хората по-често се извиняваха, щеше да е по-добре.

# 1 471
  • Испания
Лайв с Елена, Алекс, Красима, Братоев и др.

Може да видите по кое време включват Туджаров и Неделчо.

И какво печели Алекс от тези лайвове, че не се сещам?

Естествено, че не трябваше да се извиняват. Продукцията колко пъти им се извини? Точно 0, защото те колят и бесят, те създават правилата според зависи, по тяхната гайда трябва да се играе, ако не - ще те смачкат. Слава Богу, че все още има хора с достойнство. Не се ли уважаваш, никой няма да те уважава.

# 1 472
  • Sofia
Хм, Габриела последва примера на Елизабет. И нейния акаунт в Инстаграм е  private. Вероятно от скоро, защото има 20 К последователи.

Не е отскоро – още от първия ден, в който се излъчва предаването, акаунтът ѝ е private.

# 1 473
Яко се опитват да яхнат вълната на временната си популярност някои играчи. Специално Алекс добре обира плодовете на скандала си с продукцията и извърта нещата в своя полза като използва омразата към комунизма и т.н. Хитрец е.

Къде са тия плодове, къде е тая полза?  Това да не ти е Ивана дето си търси чичко паричко и продава фанелки или пък Лазаринката да си рекламира "бранда".

# 1 474
Колко са неверни първите впечатления! Харесах Паулина, но сега ми е антипатична. Да не кажа по-силна дума. След нея са ми Мани, Соня, Семира, Елизабет. Другите жени са ми ок. Какво племе сме жените, бре! Една да няма да ни отсрами...
Ако трябва да избера по един фаворит от отбор:
Андрей
Морунов
Рабухчиев(това е изненада и за мен)
Симпатии за Борис, понякога Стоян и Неделчо, когато е на пъзел 🤫

# 1 475
Андрей и Елизабет са отишли в Туджаров.

# 1 476
Андрей и Елизабет са отишли в Туджаров.
Даже включиха и Ралица за малко на живо Simple Smile

# 1 477
В момента и Вальо е включен и Стратимир.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 20:45 от romanti4ka

# 1 478
Много харесвам хумора на Алекс и Братоев. Жалко, че и двамата не останаха, но разбирам защо Алекс напусна. Напомня ми на Влади Въргала. Нещо в изражението,  начина на изразяване, шегите и самоиронията. Яд ме е, да, признавам си, особено след лайфовете.
Туджаров и Неделчо дори не искам да коментирам.  Ганьовци разни, особено Неделчо.

# 1 479
  • Испания
Сега Симеон да започне да ги изхранва.

Всички за всичко го гледат като извънземен.

Сега ще блесне.

# 1 480
Тук и се получи добре на Продукцията според мен.
Независимо, че знаем как стоят нещата сценката не беше лоша.

# 1 481
  • London
Ами то принципно всеки е следвало да се подготви за ядливи неща в дива среда. Ама уви.....

# 1 482
  • Испания
На Мартин пък му липсвало племето. Сигурно му липсват разговорите с тях. Тъкмо ще му мирне главата.

# 1 483
  • London
Марти е стабиляга. Мисля, че от мъжете с лека ръка мога да кажа, че ми е фаворит. Сигурна съм, че дивата обстановка ще изкара от него Жан Клод Ван Дан и да му мислят останалите.Joy

# 1 484
Вече почвам да мисля че Монката е вкаран временно за отшелник. И идеята е била именно Мартин да бъде отшелник.

Общи условия

Активация на акаунт