💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 443
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 665
Не знам дали е писани, но вчера, най накрая след 3 сезона, видях това, което искам да гледам в игри на волята. Племето на реката започнаха да проявяват находчивост и беше забавно. Аз се радвам, че оставиха Симеон, не го хейтя. Дано и Мартин поостане, готин е по някакъв начин. Искам Полина да е чао, но се съмнявам. Поне да е Семира Hands Pray

# 1 666
Имаше някаква огърлица със зъб или рог, тя...
Да, така се оказа. Ето го, бях съвсем го забравил

# 1 667
  • София
Пореден малоумен епизод. Този сезон е под всякаква критика. Тази циганка Мани осра всичко.
Тия шампиони ли са какви са, излязоха пълни смешници. Браво на Алекс, че си би шута от тази пародия.
Няма как да подкрепям безгласни букви. Да приемеш храна и да си жертваш победата и човек от племето показва голяма безпринципност. Не мога да повярвам. Какви спортисти, какви пет лева, срамота.
Поне познах, че ще спечелят. Серията им продължава, ама не знам всъщност дали трябва да им се брои...
Защото реално се отказаха от победата си. Калоян и Соня ми направиха добро впечатление на макарата, както и Андрей. Мани както винаги трагедия. Че има и наглостта да държи сметка на Соня. Такъв урод не съм виждал, честно.
За утре Бети ще е първа, а Поли втора според мен. На елиминация ще са Семира и Габи, като ще стискам палци на Габи, но много важно каква ще е играта. Габи обаче сякаш няма много воля останала у нея, не знам, такова усещане имам от видяното от нея на реката. Семира има повече спортна злоба у себе си.
55 на 45 за Семира, че ще победи, но всичко може да стане. Но аз ще стискам палци на Габи.
Браво на Мартин. С него на острова е много по-интересно отколкото със Симеон. А Симеон на свой ред много добре се вписа в племето си. Със сигурност се познава с Красима отпреди предаването, защото когато го представиха на племето, тя се обърна към него със 'Сокол'

# 1 668
Противно на 90% от форума, продължавам да харесвам Поли. Има основания да се надува и след като Туджаров и Валентин се държат подмолно като последни мижитурки, говорейки зад гърба й и правейки тъпи стратегии, няма как да не им скача. Дразнят я и има достатъчно самочувствие, за да не се свие в ъгъла, както на тях им се иска. Иначе какво, те да си плетат заверата да махат силните, а тя да си мълчи ли.
Семира е пълна дупка, мрънка нонстоп и не се справя на игрите. На играта за територия спечели на късмет, че другите се забавиха достатъчно, а не на умения, както се опитва да пробута.
Валентин го харесвам, но не мога да го разбера, та ако играе без коалиция пак щеше да стигне напред, защото е силен играч.
За тъпотията с продадената победа направо не мога да си намеря място от яд. Нямах търпение да се махне Мани. Докога ще гледаме това сакато нагло недоразумение!

# 1 669
Здравейте, най- накрая си обясних смисъла на фразата "какво ходиш като Маносана" - вървиш напред храбро ,сякаш си закриляна от боговете .
Паулинка наистина прекалява с хвалбите , ще я видим довечера , дано да има покритие , че много ще се разочарова от себе си . Но все пак , самохвалството и "мрънкажът" не са ми чак толкова дразнещи черти в даден човек. Има далеч по осъдителни в ценностната ми система. Въпрос на приоритети.
 Стратимир обаче много ми хареса. Мъжкарче е , и не им се пречупи на онези двамата льольовци. Отстоява си мнението и не мънка не се оправдава , рязко и точно , не сведе глава като Морунов

# 1 670
Пореден малоумен епизод. Този сезон е под всякаква критика. Тази циганка Мани осра всичко.
Мани е най-малко виновна. Разнасят я и я въртят от игра в игра като мечка на панаир.
Продукцията трябва да се хейти, не толкова самата Мани.
Продукцията издевателства над играчите. А Мани им е находка, рядко неможеща и със сбъркана самооценка.
ТЪпарев обича подобни елементи.

# 1 671
Аз не мога да обвиня Шампионите за решението, което взеха. В реалния живот се случват много по-ужасни неща заради глад. Беше ясно, че решиха да се заредят с малко енергия за предстоящата териториална битка, с надеждата да се измъкнат от реката. А може и това да е удобен начин на някой да се махне от шоуто, след простотията, която им спретнаха тази седмица. Все пак искрено се надявам, че Габи и Елизабет ще се върнат, макар да се съмнявам. Прекалено идеално стана това племе за ТЪПарев. Една Елизабет там мъти водата, но за сега май не й се получава интригата.
Искам наистина Семира или Паулина да отпаднат. И без тях при Приключенците е истинска детска градина. Стратимир се цупи, като малко дете, че искат да му вземат играчката. Той не е ли на ясно, че все пак номинираните трябва да са двама, все Семира му е в устата, при условие, че беше ясно, че тя ще е едната. Те като са толкова отворени защо не я пратиха още миналата седмица, а си насочиха гласовете към Туджаров. Добре поне, че Валентин се усети, че не е длъжен да се обяснява. А Туджаров защо не й го рече на Паулина, че той пък я би миналата седмица на елиминационната.

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 09:35 от sea_shell

# 1 672
Ами да, относно Мани - не е луд този, дето яде баницата .. Simple Smile

# 1 673
Искам да помоля Смайли, колажа другата седмица колажа да не е с Мани, че ми идва в повече и тука да я гледам. Красима имаше доста добри моменти и на двете номинационни.

По повод целият цирк с храната, ако шампионите бяха загубили териториалната и бяха и без това на реката какво щяха да измислят от продукцията??

А да и какво има Габи на зъбите, отвратително е...

# 1 674
Вчера едно от нещата, които ме подразниха най-много, беше как Паулина каза на Валентин, че едва ли не тя е по-добра от него като играч. А това изобщо не е вярно. Може Паулина да е спечелила капитанска битка, а Валентин не, но това не я прави топ играч. Много се чудя откъде го вади това самочувствие Паулина.

# 1 675
Стратимир вчера се караше, че другите били номинирали силен играч. Само дето ако бяха номинирали друг силен (не е само Паулина силна там), дали щеше пак така да се пеняви? Съмнявам се Simple Smile

# 1 676
Най-важното от снощи е че, Мани с накуцване преполви ИВ. А е в пъти по зле от Ана Мария

# 1 677
  • Germany
Паулина, че е дразнеща персона е ясно, ама и Валентин и Туджаров са големи госпожици. Само хън-мън. Ок е, че са възпитани, но пък малко по-мъжката. Стратимир може да е влюбен глупчо, но поне по-мъжки се държи.  Абе трябва им някой да ги строи в две редици тези Приключенци😉
А Мани май вече няма нужда от коментари 😏 Лошото е, че е пълно с ей такива Манита.

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 11:43 от PeaPink

# 1 678
  • Sofia
Запалка ли имат жълтите?
Огънят им мистериозно се самозапалва след като видимо е угаснал поне от 1-2дни 🤔

# 1 679
Супер си е сезона. Я какви страсти поражда. От снощи ще запомня искрящите от белота зъби на Симеон. След 3 седмици на самотен остров и вече на реката Симеон е като след избелване при елитен стоматолог. Този влюбеният в Паулина в много от реакциите ми прилича на Веско- същата убеденост, че има богоизбрани...Изцяло подкрепям  жълтите за избора на храна. Един ще спечели, а трябва да се яде всеки ден. Какъв задружен племенен съвет видяхме. Морунов и Стоян снощи много се озориха и като че ли тяхното трасе по-неравно, или по-стръмно беше. С две думи- всичко си е както трябва.

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 11:03 от victoria vassileva

Общи условия

Активация на акаунт