💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 426
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 695
Факт е, че има проблем с глезена Поли. Независимо, че няма изкълчване или счупване според лекарите вярвам, че изпитва някаква болка и дискомфорт. Но имаше един спокоен ден да го държи максимално в покой глезена и да не го натоварва. Играта е статична, но натоварването в краката става много голямо с напредването на времето. Ясно е, че с болния крак ще подпира делвата, дано успее да издържи изпитанието.

# 1 696
  • София
Продукцията трябва да се хейти, не толкова самата Мани.
 А Мани им е находка, рядко неможеща и със сбъркана самооценка.
Всъщност няма игра, в която Мани да не е казала, че не може, не ѝ е толкова сбъркана самооценката.Sweat Smile

# 1 697
Надявам се днес да отпадне Семира, рядко противно създание. И се надявам да бъде отстранена точно от Поли.

Смятам, че Семира ще отпадне първа на битката, а Поли ще се пусне нарочно втора, за да могат да се изправят една срещу друга.

# 1 698
  • Испания
Толкова е контузена Паулина, че вчера като влетя да им крещи, че е по-добра от всички, хич не куцаше. Нито за нея, нито за виетнамката менте лекарите са казали, че не могат да играят.

И на корицата са я сложили, за да видим превързания ѝ крак.

# 1 699
Това си e жив пример за двоен аршин. Когато нехаресването на играч замъглява реалната оценка на ситуацията.

Написах го и по-горе : Независимо, че няма изкълчване или счупване според лекарите вярвам, че изпитва някаква болка и дискомфорт. За мен не симулира, за разлика от г-ца Тъ.

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 19:00 от Bengun

# 1 700
Много ме е яд. Искам Поля вън, но ще я оставят да му се не види. Семира може да е всякаква, но лази по нервите на първата и това кефи. Вальо е много интелигентен и не мога да се сетя от къде го познавам.
Довечера залагам на Габриела, че си тръгва.

# 1 701
  • Испания
Bengun, не давам оценки на писаното от теб, така че бъде така добър да коментираш формата, а не моите постове. Твое право е да харесваш когото искаш, но не и да нападаш тези, които не харесват твоята любимка.

За малко я дадоха снощи. Явно са се сетили, че не е в неин интерес да показват за по-дълго ходенето ѝ. Нито куца, нито е превързан кракът ѝ.

# 1 702
Аз смятат, че по сценарии трябва да отпадне Габи. Така продукцията ще накажи жълтите. Пък и тя не е интересна за щоуто. Паулина ще я пазят. Ако Поли случайно се издъни и падне, ще и дадат още един шанс и пак ще остане в играта.

# 1 703
В интерес на истината на гифчето ми се струва, че Полина не свива левия крак в глезена, а май там й е травмата

# 1 704
Смайли, ако си приела написаното от мен като атака се извинявам. Не е такава.

# 1 705
  • Испания
Аз смятат, че по сценарии трябва да отпадне Габи. Така продукцията ще накажи жълтите. Пък и тя не е интересна за щоуто. Паулина ще я пазят. Ако Поли случайно се издъни и падне, ще и дадат още един шанс и пак ще остане в играта.

Абсолютно. Пък и Габриела не кипи от ентусиазъм. Да си дундуркат и Паулина, и Мани! Те се показаха какво представляват.

# 1 706
А и думите на Димо ми дават надежда, че особата ще се откаже. Перифразирам ги, защото не си ги спомням добре:
"Единственият начин да загубиш в ИВ е да се откажеш".
Демек продуцентите не те пускат, но ти се пусна
Аз го разбирам по друг начин. Поли, макар и контузена, героично стиска зъби и не се отказва. Не допускам, че може да си тръгне довечера. Мисля, че Габи ще ходи при Марти, но се надявам да е Семира.

# 1 707
Стегната превръзка не е хубаво да се носи непрекъснато, защото спира кръвообращението и е нормално да се маха докато човек лежи. Това за навехнат крак. А и когато човек почне да пооздравява може да походва по малко без да куца много, но това не значи, че може да тича и скача. Та нищо не се знае от видяното за състоянието и.

# 1 708
  • Козлодуй
Скрит текст:
Интересно, Рабухчиев не го дадоха снощи при разправията на сините, да подкрепи най-великолепната Политу.... Дали няма да се отдръпне от тях двамата. 🤔
Е, ми, ако и той е влюбен в най-прекрасната за всички сезони, може би страда... Stuck Out Tongue  
Аз не мога да си обясня, във всяко племе има поне един с очила, ни никога не ги използваха, за да запалят огън. То запалки ли не им подхвърляха, кибритчета ли не намираха, но с лупите не и не.
Аз от жените харесвам Красима.  Може би защото съм изпуснала епизода със скандала и с Андрей. За мен тя е фаворит.  Силна е, свежарка е, не е тъпа и не се лигави. Верно, останалите от жълтите как изгледах Симеон,  като ги пита за коприва. В стопанството се гнусиха от кокошки...ееее, Аман от примадони. Нормално е Красима да предпочита мъжката компания.
Защото очилата на късогледите не са като лупа а са вдлъбната лупа т.е. не са очила за четене и не могат да концентрират слънчевата енергия Simple Smile Освен това сегашните стъкла могат да потъмняват и реагират на слънцето за да защитят очите - късогледите очи са много чувствителни на силна светлина Simple Smile

# 1 709
  • Sofia
От една страна искам Поля да си тръгне, но от друга, не й е сега моментът. Искам да отпадне от някой от слабите играчи и то, когато е абсолютно здрава, без контузии. Това е единственият начин за приземяване, ако сега отпадне самочувствието й ще се вдигне тройно! Тази вечер си мисля, че е ред на Габриела, нещо ме човърка, че целия този цирк е предварително замислен от шампионите, с цел напускане на Габи по нейно желание и без последици. Довечера ще видим, кой, кого е надиграл. Може и да греша, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт