💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 402
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 800
  • Sofia
Паулина не може да помъкне и двамата. Колко жалко!

Аааааааа, Рабухчиев си го каза.
А цял лайв обясняваха,че нямали коалиция...

# 1 801
Предполагам, че на терен го е стегнала глезена. Трудно е с маратонки  и превръзка. Но стъпваше нормално от това, което видях. Значи е почнала да отшумява болката, което е добре.

# 1 802
  • Испания
Паулина не може да помъкне и двамата. Колко жалко!

Аааааааа, Рабухчиев си го каза.
А цял лайв обясняваха,че нямали коалиция...

Затова малко ги изтърпях. Но имам предвид, че Рабухчиев каза, че е връзката с другата коалиция и ще остане, за да говори с Туджаров и Валентин. Но и такава роля не ми харесва.

# 1 803
Не куцаше Паулина. Тръгна без превръзка и по пътя се превърза. Егати монтажа!

Е и? Когато съм била контузена и аз съм се превързвала и стягала само преди натоварване, а не съм си ходила все вързана.

Аз им гледах ноктите - всичките с маникюр и на всичките лакът е плътно до края на ноктите. А ако този маникюр е на седмици трябва ноктите да са пораснали. И веждите им са съмнителни.

# 1 804
Паулина е страшна комплексарка!

# 1 805
Е кой точно побеждава нечестно според Паулина? Това, че другите я номинират  не е нечестна игра... Не знам какъв й е проблема

# 1 806
Много силно его има дам. Играе и лоша услуга в такива моменти на Поли. Понякога умението да запазиш мълчание е безценно.

# 1 807
Семира, горката, не може да върже просто изречение. Паулина е със страшно висока самооценка и огромно самочувствие, но едно не може да й се отрече казва им всичко в очите. Елизабет е страшно дразнеща с този детски говор, а Габриела е толкова безлична, че сто пъти да мине човек покрай нея няма да я запомни. Но от гледна точка на качествата им в играта, Паулина и Елизабет трябва да останат.

За мен пък Паулина едно изречение не може да върже, от толкова злоба и се преплита езика 😂

# 1 808
  • Испания
Не спира да се показва. Тя била дошла да побеждава честно.

КАжи честно!

# 1 809
Добре си похапва Паулинка На резиденцията. 😜

# 1 810
  • Испания
Поизменили са играта.

Габриела и Семира не изкараха и една минута.

# 1 811
  • София
Кое е честното на Паулина?! Какво казва в очите? Не тя ги осъжда. Да се погледне себе си, не прави ли  и тя завера? Изживява се като Японски император, само дето още не е поискала при влизане някъде да и падат ничком в краката.
Та преди да си позволиш да осъждаш някого, трябва да си чист пред себе си. Ама както казах ни срам ни очи....

И ми писна от хвалбите на водещите....

# 1 812
Малее, ще се задави от злоба Паулина

# 1 813
  • София
хаха, каква изненада.
Жалко, че не може да се залага, досега да съм натрупал цяло състояние от този сезон... Grinning

# 1 814
ЛОЛ
Габриела е почтиии като Ана-Мария. Иска да се махне колкото се може по-бързо от цирка. Добър ход на Семира да се изправи за грошовете срещу нея.

Общи условия

Активация на акаунт