💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 327
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 995
...Рабухчиев явно е решил да тъче на два стана.Joy
Или започва да осъзнава, че Стратимир мисли с грешната глава.

# 1 996
За мен лично до момента от Приключенците най-умно играят социалната игра на първо място Милена, след нея Туджаров. Тужаров е двигател на стратегията, но като такъв е на предната линия на фронта. Докато Милена към момента успява умно да стои в заден план.

# 1 997
Единствено ме е яд, че се опитва да бъде умерен.Ако беше някой в момента,в който си отвори устата да му иска сметка, директно влиза там дето слънце не огрява.
Ми именно де. Просто не му стигат сантиметрите на Валентинчо за тия неща, ако ме разбираш. Малко като онзи Давид на Елеонора ми е, ако го помните. Само визуално създава впечатление, че е лъв, а всъщност е такова зайче милото.
Много не те разбрах, но на Вальо не му достига лошо възпитание, за да може да постави на мястото ,който се налага , а и да изкефи Ганя, за да не го асоцира с домашен пантоф.
Но вече сигурно се е запознал с Веско, той ще му оправи настройките и натамъни сантиметрите.😄

# 1 998
Скандалджийки са и Семира, и Паулина, а към тях включвам Неделчо и Мани.
Отбор Скандали
Аз до сега съм виждала Семира само да се защитава, всеки скандал започва от другата.

# 1 999
Много не те разбрах, но на Вальо не му достига лошо възпитание, за да може да постави на мястото ,който се налага , а и да изкефи Ганя, за да не го асоцира с домашен пантоф.
Ама разбира се, той е от английските лордове Валката. Иначе не знаех, че да казваш истината в очите на хората, а не да шушукаш зад гърбовете им с другото метро, е лошо възпитание, мислех, че е точно обратното, ама то на Запад всичко е на обратно. 💁💁💁

# 2 000
Е колко игри е спечелила Паулина? Капитанската, онази с Марти й беше подарена, някоя съм пропуснала може би..

# 2 001
Но вече сигурно се е запознал с Веско, той ще му оправи настройките и натамъни сантиметрите.😄
Като стана дума за Веско - ето я неговата подкрепа за Шампионите Simple Smile
Скрит текст:

# 2 002
Ама тя казва "истината" в очите.
Да , но нейната истина.
И на Запад и на изток на това нейното , друго му казват.

# 2 003
Е колко игри е спечелила Паулина? Капитанската, онази с Марти й беше подарена, някоя съм пропуснала може би..
Има три победи и едно второ място.

# 2 004
Ама тя казва "истината" в очите.
Да , но нейната истина.
И на Запад и на изток на това нейното , друго му казват.
Именно "нейната", така вижда тя нещата, така ги казва и поне има смелостта да го направи, докато при Валката няма право куме в очи, той е там по схемичките с Туджаров. А Туджаров така си плете кошничката и така ги върти и двете наивни квачки плюс Зайо Байо, че им е бедна фантазията, ама са прекалено глупави да разберат, че Туджаров си играе играта чрез тях.

# 2 005
И Поля и Семира са супер дразнещи, разликата е в "оръжията", които използват за да го постигат. Първата - виклива, високомерна и изключително невъзпитана, с огромно его, високо самочувствие, и мания всички да я харесват, втората с арабска хитрост, прикритост, пресметливост, лицемерие и лукавство. Не мога да отрека, че кастът тази година е право в десетката, кой, от кой по-дразнещ участник, а затова се изисква талант. Сеирите, които ни спретват участниците къртят! Женският пазар пасти да яде!

Много правилно го написахте .
А най- тъжно е ,че масата хора предпочитат "арабската хитрост, прикритост, пресметливост, лицемерие и лукавство." и осъждат "високото самочувствие. Летим си стремглаво към Анадола , вместо да се издигаме със самочувствие към запада .
Паулина просто е нахъсана за победи , разбирасе че основно за нея  , но  И за отбора. Впуска се със всички сили и се изцежда Нормално е да се дразни когато , някой започне несериозно да се влачи по терена , защото е дошъл да си прави реклама и да се види на телевизора, а не да участва в състезателно предаване. Всичките комбинации и машинации на Паулина са насочени да отстрани участникът който явно дърпа отбора назад (с несериозно и лигаво поведение - а именно Семира) Същата тази Семира , която хитро от ден "едно" я плюе пред камерите и настройва публиката срещу нея , че видите ли не и дали да се изяви. Иначе преди грозната масирана атака по нея , Полина не си е позволила да говори и се изказва пред камерите конкретно към някой и да му лепи етикети. Което я прави една идея по-възпитана от мишоците там. Грешката и е че не млъква и държи досадни речи . Но е доста по-малко подла злонамерена от Валентин, Туджаров и Семира

# 2 006
Коя е третата победа?

# 2 007
А къде е Габи докато Семира дърпа въжето? Защо лилавия дракон е празен?

# 2 008
Коя е третата победа?
Победа в битка за определяне на първи капитан
Победа в Капитанска Битка
Победа в Елиминация
Второ място в битка за спасение от Елиминация

# 2 009
  • София
Паулина е същата - останалите са длъжни да я пазят като е контузена, да я слушат, да й се обясняват на номинации, но да изтъкват причини, които да се приемат от Паулина. Длъжни са да я смятат за най-силна и периодично да й го казват.
ПаВлинка иска да си гали ушичките и държи периодично да и го повтарят всички и да се захласват по невероятните и възможности. Като не намери изкупителна жертва сама си го повтаря. А пък госпожица Мигла няма нужда да го чува тя си го знае. Joy .  Ако ги сложа двете на везните с положителни и отрицателни качества, за мен са абсолютно =.

Общи условия

Активация на акаунт