💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 368
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 2 025
И на мен ми е странно как може някой да предпочита Семира пред Паулина. И двете са неприятни, но от Семира тръпки ме побиват- с тази мазна усмивчица и тихо гласче съска като змия...ужасна е. Паулина е твърде самоуверена, а по нашите географски ширини това не се обича особено:) наистина твърде много его, но пък е искрена и с  открити емоции. Знаеш какво да очакваш от нея някак си.
+1
Няма какво да добавя. Хора със самочувствие определено дразнят околните, особено жените.

Грешката на Паулина е че говори наистина първосигнално, ако замълчи в някои моменти ще е по-добре.

Цялата драма не дойде ли още от началото, когато другите две жени се дразнеха на Паулина, че е лидер и не им давала шанс да се изявят? Все едно някой е виновен, ако друг седи свит в ъгъла и този някой е длъжен и трябва да го пита иска ли да се изяви, като всичко това по време на битка! И след тези неща Милена и Семира се съюзиха срещу Паулина.

# 2 026
Точно от там дойде, а Туджаров надушвайки интрижката, както акула надушва кръв, веднага се впусна и я доплете, понеже знае, че от физическа гледна точка е един от най-слабите мъже. А лондончанчето понеже и то наивно, се включи в кюпа.
Иначе някой да ми говори, че Семира била силна колкото Паулина..да си спомни как когато има плуване, Семира винаги дърпа отбора назад.

# 2 027
Не знам какво да кажа. Бълбука у мен нездравословна жлъч. Но не може и Паулина да е толкова глупава, за да не разбере, че на неин гръб продукцията прави ШОО-то. Ще я изконсумират и на нейна сметка ще останат само негативи. Никой и никъде не харесва самоизтъкващи се персони. Актьорите заради това си имат агенти, които да им уреждат отношенията. Величието го прави тълпата наоколо и мълвата, а не самохвалството. Мълва се прави като си загадъчен, не напълно разкрит. Така се създават легенди. А не да се биеш в гърдите като разгонен орангутан "аз съм най-добра". Освен това мисля, че човек с травма, който не може да е пълноценен за отбора си, трябва да напуска. А не да се влачи наоколо като пребито куче и да претендира за нещо. Видя се благодарността на Мани към Стоян за носенето- какъв ли не го нарече. Габи какъв спортист е като си позволи да се качи на кълбото с маратонки? и т.н. и т.н. Радвам им се, че са млади и красиви хора. Забавляват ме. Дано са щастливи.

# 2 028
  • Пловдив
Влизам да кажа, че и Паулина и Семира са ми непоносими. Жалко, че остават. Едната мънка и върти очи, другата се ежи и се прави на интересна.
На Поля като и мине крака пак ще намери довод как не са я номинирали правилно.
Те пък останалите не ги разбирам защо не кажат на номинациите, че не я понасят и толкова. И за това ли ще им се скара. Егати жената. Да не ти е в къщата.
Този Стратимир яко е лапнал въдицата и става смешен.

Манито ще яде бой в най-скоро време. Много прекалява.

За жълтите... Стратегическа грешка голяма беше да се наядат и да загубят човек.

# 2 029
  • София
Защо изобщо се прави съпоставяне на две посредствени жени с нереалистична себеоценка? И двете са меко казано неприятни за слушане.

Паулина - егоцентрична, нагла, високомерна, обидчива, груба, невъзпитана, от показаното бих казала и мързелива.

Семира - простовата, нахална, с неоправдано самочувствие, с куп комплекси, неумело прикривани зад фалшива увереност, дребнава и скандалджийка.

Водещите не следва ли да са безпристрастни? Страшно ме издразниха, повече от двете кикимори.

Някой във ФБ коментираше наглостта на Стратимир към Валентин, че не тичал, а самият той пожелал успех на Габриела.

Аз да си кажа, не видях да не тича. И наистина, защо да тича? За да спечели пари за Паулина? Беше ми симпатичен и ми стана още по-симпатичен заради абсурдно назидателен разпит от страна на водещите. Безобразно беше. Че и квалификации, обиди.?!? Само му се ядосвам защо изобщо влиза в обяснителен режим, но си давам сметка, че и на мен ми трябваха годинии, за да се науча да се справям с подобна словесна агресия. То е толкова изненадващо просташко, че човек не знае как да реагира.

Манка вече доскучава с наглостта си, направо мога да предвидя какво ще каже, та си мисля, че може до седмица-две да си ходи.

Мартин събира все повече симпатии, добродушен, кротък, незлоблив, находчив, немрънкащ.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 09:28 от Илит

# 2 030
  • През девет планини в десета...
... да гледам как агресор напада някого и хората около него го насърчават и му ръкопляскат, това ме вбесява. Визирам Паулина и Ралица, не толкова Стратимир дори. Първата си мисли, че ако повтаряш едно нещо 100 пъти, то става истина и ако обиждаш хората в очите, то е някак по-благородно. Не се спря, не престана да ги нарича страхливци, глупаци и какво ли още не, при всеки удобен и неудобен момент и Ралица влиза в тона ѝ, подиграва се на Валентин, пита го що за човек е, смее се. Падение.
.  100% подкрепям това мнение, много точно, ясно и за съжаление често срещано поведение в играта

# 2 031
Тези игри с топчета ужасно ми писнаха. Хем са доста на късмет, хем не показват особени качества. Тази я гледаме вече два пъти за трите седмици състезания. Игрите с отшелника са винаги с топчета и елемент на късмет. Ужасно досадно.
А паулинка е отражение на обществото ни в момента. Огледайте се, край всеки от нас е пълно с хора със огромно самочувствие без покритие и такива, дето ги бутат нагоре…

# 2 032
Аз да си кажа, не видях да не тича. И наистина, защо да тича? За да спечели пари за Паулина? Беше ми симпатичен и ми стана още по-симпатичен заради абсурдни назидателен разпит от страна на водещите. Безобразно беше. Че и квалификации, обиди.?!? Само му се ядосвам защо изобщо влиза в обяснителен режим, но си давам сметка, че и на мен ми трябваха годинии, за да се науча да се справям с подобна словесна агресия. То е толкова изненадващо просташко, че човек не знае как да реагира.

Разпита има за цел да го принуди най-сетне да си каже истината - Не харесвам Полина искам да се махне , а не да се оправдава като ученичка и да дрънка популистки глупости. Стратимир ясно и категорично си казва причините, с риск да е мразен от публиката. Ама хората винаги предппочитат захаросани приказки, овъртане и клинчене.
И това е спорът тук който се заформи в темата . Не коя е по цвете Полина или Семира , а кой принцип в живота е по-стойностен- да клинчиш хитрееш и да действаш подмолно( Семира, Туджаров, Валентин) , или да блъскаш по масата и да заявяваш грамогласно вижданията си(Полина Стратимир)
Милена и Рабухчиев са на където духа вятъра осул осул
Милена в началото нямаше грам самочувствие .Но ми хареса когато Полина говри за нея пред камерите и каза само хубави неща, в смисъл , че се радва как е излязла от черупката и си е вдъхнала самоувереност. Цели се постигат със самоуверени хора, а комплексарщината винаги дърпа надолу

# 2 033
На какво попаднах в ютуб, Красима преди година, нямаше да я позная ако не беше написано името й в заглавието на клипа.
https://www.youtube.com/watch?v=phrP7I1rFe0&ab_channel=%D0%9 … D1%80%D0%BD%D0%B0

# 2 034
Ако хора като Паулина се имат за стойностни, значи по-добре да ходя да се хвърлям от някой блок, че като гледам накъде отива света и това се има за стойностен човек няма надежда за този свят.
По скоро тя иска всички да я харесват и кланят. И не че не заявяват, че не я харесват, в нейната глава всички я имат ьа най-великата и непобедимата! Раюбо и Терминатор пасти да ядат пред нея. И според нея виждат конкуренция в нея и затова, а реално не могат да я траят.

# 2 035
Ако хора като Паулина се имат за стойностни, значи по-добре да ходя да се хвърлям от някой блок, че като гледам накъде отива света и това се има за стойностен човек няма надежда за този свят.
По скоро тя иска всички да я харесват и кланят. И не че не заявяват, че не я харесват, в нейната глава всички я имат ьа най-великата и непобедимата! Раюбо и Терминатор пасти да ядат пред нея. И според нея виждат конкуренция в нея и затова, а реално не могат да я траят.

Именно от дудненето , клинченето и т.н няма полезен изход. Всеки си тръгва с неговото си убеждение. Полина решава , че ги е страх (в което има доза истина) . Но ако кажат , номинирамете защото непрекъснато ни напрягаш, по време на битка, тонът ти е жлъчен обиждащ и всяващ повече паника отколкото подкрепа . Може би  сега , може би след години а може и никога да не го осъзнае и разбере , но си е за нейна сметка.
И не тук преувеличаваш , не иска да и се кланят. Просто разсъждава така - важни за отбора са добрите играчи, аз съм такъв, защо по дяволите гонят мен. Не проумява още , че иде реч за лично отношение

# 2 036
  • София
Номерът с храната срещу жертване на човек е елементарен, беше пердвидимо да направят така. Събрали са ги всички в предаването достатъчно големи егоисти и амбициозни, така че жертват другарчето без да им мигне окото.

# 2 037
  • Буркина Фасо
ами единия участник си го каза много точно - "така или иначе ще има отпаднали докато остане само един. по-добре да се нахранят."

# 2 038
Ани Владимирова и Милен Цветков по Нова за скандала с шампионите.

# 2 039
Има ли значение защо я номинират, след като е в условието на играта. Който се записва за участие е наясно, че най-вероятно ще е номиниран, така, че такива драми като на Паулина са ми непонятни.

Общи условия

Активация на акаунт