💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 104 468
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 630
  • London
Само дето те са по 3 дни на една локация, шанса да си само на Реката нон стоп не е голям. Те бяха там няколко дни ( отделно щом там и не се гладува напълно а яде нещо) е непростимо.... още на втория вече да си премрял за наденица? Както казах и преди да са там 2 седмици да ги разбера, но от втори ден? Отделно уж са някакви Шампиони, спортисти, къде ти? Ми това само говори какво е качеството на нашия български спорт. Ако трябва да смъкне кила преди състезание пак ли ще бърка в хладилника за наденички?Лигльовци!

# 631
Много некадърен сценарий. Искам да питам вярващите, че седят ннареката без храна, вода, баня, тоалетна и принадлежности, коя марка е тая спирала, дето ползват. Виждам, че д и наред си седи по миглите им и не пада🌻
Мин година едната от сестрите, верно беше пуснала мустак на реката, но тази година всички са свежички.

# 632
Чудя се за вчерашната игра, ако имаше мъж с бойни рани, като Мани и Паулина /както беше Март от сезон 1/, как ли щяха да му асистират на терена. Двете булки ги пренесоха, ами мъжете?!?

Щом обявиха, че Мартин е жертва на конспирацията на шампионите, то тогава трябваше да го върнат в отбора, а не да доведат нов човек, който чакаше зад баира. А защо е мъж, а не жена, на мястото на отпадналата Стейси, хм...

И така сега и аз да се изкажа за постановката, която гледахме снощи. Никой не може да ме убеди, че екипа не е знаел какво ще се/се е случило на реката. Подробни снимки на скритите чували, на всяка храна поотделно, на лагерното угощение край огъня, на Красима и другите в близък план. Та тези хора въобще и не са се крили. И защо да се крият, като им е разрешено. Според мен физиономиите им не бяха гузни, а изненадани от това, че се съобщава това. Именно, че ще се излъчи и ще ги представи в тази светлина, на шмекери. И знаейки екипа, че шампионите са добре нахранени, против правилата, допуснаха Мартин да бъде отстранен от една лигла и имаха доблестта да кажат, че е заради шампионите. Не, не е заради тях. Вие го допуснахте. Дори и да приемем, че случайно са им снимали нещата, логичното е да им го вземете, а не да ги оставите да си правят пак вечерна сбирка.
И що щат праните чорапи на Елена в тях?

# 633
# 634
Ами Габи смутолеви ,че не е очаквала,че така ще срамуват и че ще ги хванат;

# 635
Ако продукцията им е дала храната и са ги натопили. Повече хора щяха да протестират, а не само най-виновните... Мен лично нищо не би ме спряло да им тегля една и аз. Даже съм готов и да им саботирам шоуто Simple Smile

# 636
  • Испания
Ако имаха топки, всички шампиони трябваше да се тръгнат заедно с Александър. Ама, не! Малко хора имат навика да изразят мение тогава, когато видят несправедливост.

Какво направи Мартин? Вместо да не позволи да го мачкат и унижават, отиде на острова и взе да славослови Паулина.

У Тупарев има едно садистично желание да унижава, който му позволява да го прави с него.

# 637
  • София
Вайс на стори в Инстаграм оправдава Шампионите. Казва да се поставите на тяхно място и да си представите какво е да ставаш всяка сутрин в 7:00, да работиш цял ден и да си лягаш към 00. Естествено, че ще си гладен и е нормален човешки инстинкт да си търсиш храна. Също казва за тези, които ги хейтят, да не се правят на псевдоморалисти, защото всички са тарикати.

Пак ще попитам - някой да им е опрял пистолет, за да ги кара да се мъчат така??

Още от сезон 1 се знае какво е положението в т.нар. Игри, няма какво да се правят на ощипани - щом са се навили да участват, ще участват.
Да цитирам Димо - Щом си се хванал на хорото, ще играеш. Grinning

Подчертаното е направо трогателно. Joy Трогателно елементарно.

# 638
Най-сетне успях да ви изчета.
Моите пет пари по темата в кратък вариант са - кучето скача според тоягата.
Иначе казано, ако има правила, да са еднакви за всички. Да няма вратички,  да няма допълнителни инструкции в хода на битките /информация от предишни участници/, да не бутат този и онзи напред, защото е изгодно за продукцията е прочее. Да бъде игра, а не сериал.  Тогава бих търсила вина у Александър.
Също както в живота, едни спазват правилата на 100%, знаят, че други ги нарушават /или им се помага/,  но самите те не го правят, пробват да преборят системата, но накрая лапат мухите. Такива като Мартин, такива като мен.
Други се адаптират според ситуацията. Такива като Александър. Да, той излезе извън контрол с поведението си снощи, но нека помислим. Водещите на тази евтина бурлеска го удариха на чест и морал?! При условие, че всяка минута е режисирана и нищо честно и по правилата няма, или правилата са според зависи? Трудно човек би навел глава след това театро. Александър очевидно не е от тях. Вероятно е подозирал, че нещата не са съвсем чисти, но не е и предполагал в каква боза се е натресъл.  Не го оправдавам, но не го и виня, просто разбирам защо изтрещя. Такива като него нямат проблем с правилата, а с двойния стандарт. Съжалявам, че напусна, харесвах повечето негови черти.

Мани, ах тази Мани! Искам я на финал! Тя е сърцето на шоуто и без нея ще ни секне комедията. Дано остане още малко,  че да не им се пресече бозата. 😁

# 639
  • София
Мани трябва да е победител този сезон. Достойна е за финала на комедията, която гледаме всяка вечер. Заслужи си паричките.

# 640
Лично за мен Мани задмина Ана-Мария и оглави еднолично класацията за най-нелеп и бездарен играч в Игри на Волята откакто го има в нашия ефир. Тупарев е зевзек - тества волята на останалите съотборници на Тъ-то. И на зрителите Simple Smile Все пак трябва много силна воля за да останеш спокоен при този дразнител Simple Smile

И едно евала на Стоян за битката вчера - носи два чувала, близо 70 кг допълнително. Него лично аз като човек не го харесвам, но на арената е боец, заслужаващ уважение.

# 641
Вчерашното състезание с носенето на "ранени" участници беше истинският срам и показа игрите такива, каквито не трябва да бъдат.

Аз за миг не забравям, че ни се показва само една гледна точка- тази, режисираната, на продукцията. Свободата, с която разнасят храната край огъня, подробните снимки на съдържанието на чувала, учудването за наказанието- навява на мисли за режисура и предваритвлно съгласуване с участниците. Козове на организаторите, изкарани от ръкава, за да се шуми и коментира. Всички говорят за храната, която им се дава, но досега никой не я беше показвал. Поне като най-сетне я показват, нека е грандиозно!

Мани с реплика, че отборът им бил гладувал. Тя, която не е стъпвала още на реката. Да я ожалиш!

# 642
Тази игра трябва да я прекръстят на " Игрите на глада".

# 643
Мани има само едно място, където ще я бива - Народното събрание. Качества нула, не се справя с нищо, но лъжи, оправдания и симулации много. И да не забравяме голямата уста. Идеално ще пасне!

# 644
  • Испания
Лайв с Туджаров и Неделчо

Скучен и безинтересен

Неделчо: "Каква храна на реката! Само погледнете Морунов как изглежда. Свалил е 10 кг, а сме в стопанството".

Туджаров смята, че храната е донесена отвън, Неделчо, че шампионите са си я осигурили.

Неделчо крещи като гламав, не може да говори нормално.

Неделчо: "Пълно било с флиртове". Мани си имала  гадже вътре - бай Георги.

За битката между Мартин и Паулина: не могат да разберат защо така е монтирано. Неделчо е направо изумен от това, което са показали.

Като хора били готини всички. На въпрос за Братоев и напускането му, казаха, че нищо не могат да кажат.

Водата, която са имали на реката, е била в изобилие.

Неделчо: "За Александър може да се каже много, но той веднага пое вината, за да не страдат другите".

Кого биха взели от шампионите? Андрей, Елизабет и Борис.

Неделчо: "Мани как гледаше Калоян! Освен това изкара един тъничък глааааааас".

Неделчо е много невъзпитан. Правят лайв, той си качил краката върху дивана и не спира да рови в телефона си.

В стопанството умирали от глад.

Включиха фалшивата виетнамка и се изключих. Пак се скъсва от работа.

Общи условия

Активация на акаунт