💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 817
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 690
Каза, че човек от техния отбор е съобщил за парите и според него това е Елизабет.
Това не го е казвал. Каза само, че има препратки за човека предал племето , но не е назовавал име.

# 691
Логично да е тя. Мишка.

# 692
  • София
Каза, че човек от техния отбор е съобщил за парите и според него това е Елизабет.
Това не го е казвал. Каза само, че има препратки за човека предал племето , но не е назовавал име.
Преди това спомена, че се вижда Елизабет какво говорила на "синхроните" (интервютата). Никой друг не спомена като някой, който се е "отцепил" от колектива в последствие. Единствено нея спомена като име.

# 693
Преди това спомена, че се вижда Елизабет какво говорила на "синхроните" (интервютата). Никой друг не спомена като някой, който се е "отцепил" от колектива в последствие.
Да. И аз мисля, че е тя вероятно.
Но за да е коректен репортажа от лайфа - не е споменавал имена.

Редакция
Ето сега го направи, като каза, че Елизабет е изтрила от инстаграма си всички от отбора.

# 694
  • София
"Издънил ни е някой малък, нисък човек, който се провира на синхроните без да го виждаме. После сяда да яде с нас и няма никакво достойнство. [...] Странно ми е, че Елизабет блокира и изтри всички нас от отбора [в Инстаграм] преди ние да заподозрем каквото и да е."

По-конкретно ли трябва да я спомене от това?

# 695
Дам, вече го бях добавил в редакция на поста ми Simple Smile

# 696
  • София
Не знам защо се извини на България за псувнята, на хората с уши ни стана ясно, че напсува продукцията, даже мисля, че се чу или подразбра под цензурата. Някой попита по време на епизода вчера и това беше първото ми впечатление за чутото, за мен беше очудваща вълната от патриотизъм, която последва след това.

За Мартин: когато се държиш като шаран и търпиш, продукцията вижда това и започва да ти пуска кукички.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 22:54 от La Vikinga

# 697
Къде гледате лайф-а ?

# 698
  • София
Долна постъпка на Елизабет. Никой не обича предателите, особено болезнена тема и в нашата история.
Ама е яла преди това наденичките. Ако бе принципна да е отказала или веднага да е алармирала.

# 699
Къде гледате лайф-а ?

Инстаграм-пише се aleks_ivanov768. Лайфа ще се запази, за да може да се гледа.

# 700
# 701
  • София
Къде гледате лайф-а ?
https://www.instagram.com/alex_ivanov769
Каза, че ще го запази в профила си след това.

Братоев се включи: Ти понесе вината за внасянето на храната, само защото мен ме нямаше там. Нямаше някой, който да е по-виновен от другия.

# 702
Лайфа е по-интересен от епизодите на ШООЛ-а
2460 човека гледат Simple Smile

# 703
Алекс е голям пробив в бутафорната им система. Психолозите им са за уволнение.
Нали Тупарев?
Сега има интерес и рейтинг, но в дългосрочен план е доста неприятно.

# 704
  • София
Шегуват се с рамото на Братоев, което ме навява на мисълта, че ако контузията беше реална, едва ли биха го направили.

Красима и Александър казаха, че Елена не е знаела за парите в собствените ѝ чорапи.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 19:19 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт