💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 879
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 780
  • Испания
Споко, Симеончо, ако ти не наваксаш, продукцията ще те навакса. Споко!

Чувалите са по 25 и 50кг.
Защо не взимат по 2х25 на един курс ?

Защото има правила в тоЗ формат.

# 781
Димо - И ето, определено влезе в играта Симеон.
Димоооо, че той никога не е излизал бре Simple Smile

Смайли, аз не чух да се казали, че имат право да носят само по един чувал.
Целта е да пренесат всички чували.

# 782
А Симеончо нали беше зле с баланса, как на второто носене вече стана добър.

# 783
  • София
Гледам  "Голи и уплашени", там мъжете за 14 дни свалят по 12 кг, а за 21 дни по 18 даже, а отшелника  на сланинки,висят му на корема.

# 784
  • София
Не можеш да имаш вина за това, че си ял. Освен, ако не си откраднал. Договор, в който би пишело, че няма да ядат е нищожен, защото нарушава международни правни норми. Толкова за вината на когото и да било, ако Алекс случайно чете тук и искат да го съдят. Ощетиха му доброто име. С добър германски адвокат ще ги накара да си говорят сами. "Чест", "почтеност" - видя се и Мани, и Паулина, продукцията колко са честни и почтени ...
Направи ми впечатление и Елена колко се възмути , че ги пращат на реката при положение, че спечелиха второто място. Явно са ги накарали да играят театрото, но не са им разказали финала и Елена се възмути на висок глас. А на Алекс му избиха балансите.

Като ядеш ставаш съучастник. Да не е ял.

# 785
  • До сърцето...
Недейте така с лошо. Усещам спад на либидото като го дадат този с щрауса. Като взе птицата не и взе стойката от плажа..може ли само пилето да остане?
Чудя се, ако не е обидно, по-малко ли ще ти олекне ? (пиле, този... да не цитирам предишни постове)

# 786
Шегуват се с рамото на Братоев, което ме навява на мисълта, че ако контузията беше реална, едва ли биха го направили.

Красима и Александър казаха, че Елена не е знаела за парите в собствените ѝ чорапи.

Ехх..отивам да проверя моите , ако не се върна да спамя , на някой топъл курорт съм ...
Искам да изкоментирам, това което е говорил Алекс...давали им храна чека ако някой започне да умира от глад...умрях от смях, някои умират сериозно от глад ако пропуснат дори следобедна закуска..така че вЕрвам му

# 787
Егати и скучната игра. Мартин ще припадне всеки момент. 🙄

# 788
И сега от нищото великата маймуна ще спечели 😁.

# 789
  • Испания
Димо не се и усеща колко пристрастно коментира.

# 790
  • Germany
Няма да е лошо … ако може … и двамата да си тръгнат 😉
Някой да знае, случайно така, откъде е роклята на водещата?☺

# 791
  • София
Скука. Чакам да започнат с клюкарската част.

# 792
Дразни ме да го слушам тоя Димо
Ехааа!!!

# 793
ДААААААААААА !!!!
БРАВО МАРТИНЕ !!!!

# 794
Е тук вече ме изненадаха! Браво!

Общи условия

Активация на акаунт