💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 925
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 345
  • София
От кого? Минават каруци продаващи чували с храна?
От най-близкото курортно селище.

# 346
Според мен храната им е дадена от продукцията и ги изиграха.

И аз подкрепям на 100% това мнение. Нали уж им взимат телефоните. Как Александър ще организира точното време, когато да му донесат храна иначе. Противна работа. Сигурно са го измислили, за да замажат победата на Паулина и хората бързо да преминат на следващия скандал.

# 347
Продукцията постъпи добре, като спести на Братоев излизането пред строя.

# 348
Шампионите вече са жълти 🤣🤣🤣

# 349
  • Испания
Вече ги изписват "Жълти". Смешници!

# 350
  • София
Александър какво напсува ни на мамка ви Българска ли?! Така го чул мъж ми. Аз не съм.
Мисля, че напсува и отделно каза нещо за това, че продукцията е българска.

# 351
В статистиката няма да отразя наказанието. Играта ще влезе по начина, по който завърши на терена - 1. Приключенци 2. Шампиони 3. Бойци. Само ще отбележа, че Бойците живеят в стопанството тази седмица.

# 352
Голяма простотия с тия шампиони. Шампиони по резила. Ми кажи си, ял си, правил си, гледат като насрани и Александър пълен малоумник, че и нагъл - мангал. Цигането на пазара, отрича до последно. Има си правила, навън си прави каквото щеш. Ако не можеш да държиш - въобще не се хващаш.

# 353
  • Испания
Според мен храната им е дадена от продукцията и ги изиграха.

И аз подкрепям на 100% това мнение. Нали уж им взимат телефоните. Как Александър ще организира точното време, когато да му донесат храна иначе. Противна работа. Сигурно са го измислили, за да замажат победата на Паулина и хората бързо да преминат на следващия скандал.

Александър пое вината. Повече от ясно е. Жените удобно замълчаха. Мисля, че Борис му каза: "Стига, де!"

# 354
Александър какво напсува ни на мамка ви Българска ли?! Така го чул мъж ми. Аз не съм.
По-скоро неговата постъпка е "българска", ама айде.

# 355
За няколко неща се чудя, как няма да видят камерите, след като не са 1 или 2, очевидно има на няколко места и какъв е шанса да застанат точно пред камерата. Биха го направили, ако продукцията им е осигурила храната и не се притесняват, че мгат да ги видят. Второто нещо, кой ще се сети да разпори ластика на чорапите, за да види, че има пари там? Александър, за да се агресира до такава степен, много неща ни спестяват, ама много. За пореден път. Опасявам се, че не е първият изблик от страна на участник, но нещата в този момент са натежали и са решили да ни ги покажат, ужким в тяхна полза.

# 356
Ми, прав е, отвсякъде се вижда родният дизайн.
Иначе за мен това е някаква страшно нагласена история. Значи Шампионите отиват на Реката - намират някак телефон и поръчват да им оставят храна в храстите. Взимат я и демонстративно я ядат около огън, знаейки, че ги наблюдават. И камерата удобно скрита в храстите и чак заснела кой лапа наденицата. Измислици-премислици.

# 357
От цялата история, аз разбрах, че продукцията е предложила храна на жълтите, ама само за тях като за вип шампиони, оставила им е чувала, те са си хапвали и изведнъж - бам. Показват всичко и ги заклеймяват. Александър се бунтува и стана черната овца. Как пък точно той като стана капитан излезе това наяве? И някак след напускането на Братоев?
И да - виновни са, че са нарушили правилата, ама хайде да не ни правят на балами, че са имали външен човек да им носи чувал и сами са си уредили всичко...

# 358
  • София
Според мен не е постановка на продукцията. Напротив, чувството на безнаказаност и незачитане на правилата е нещо нормално за много хора. А с днешната техника винаги може да намериш някой, когото търсиш. Да не изпадам в шпионски сериал.
Че е цирк, цирк е, че бутат Манито и Поли е ясно. Че финала е битка с предизвестен край и на мен ми е ясно. Но в случая не съм съгласна с тезата, че е подхвърлена храна от продукцията. По-вероятно е да е чета с предател, за да ги изловят.

# 359
Грозна история.. булгаристанеца все да мине метър. Затова сме последна дупка на кавала навсякъде, а някои тука даже ги оправдават.

Да ги изритват целия отбор да ходят да плющят наденица у дома..

Общи условия

Активация на акаунт