💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 915
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 360
Според мен храната им е дадена от продукцията и ги изиграха.

И аз подкрепям на 100% това мнение. Нали уж им взимат телефоните. Как Александър ще организира точното време, когато да му донесат храна иначе. Противна работа. Сигурно са го измислили, за да замажат победата на Паулина и хората бързо да преминат на следващия скандал.

Александър пое вината. Повече от ясно е. Жените удобно замълчаха. Мисля, че Борис му каза: "Стига, де!"

Не го ли каза Габриела?

# 361
Съжалявам, но поведението на Александър е нагло, не стига че са го хванали в крачка ами и отрича, не е честно спрямо устаналите да се борят за храната, а те да си ядат на воля! Не е ли така. Абсолютно правилно решение на продукцията.

# 362
  • London
Голяма простотия с тия шампиони. Шампиони по резила. Ми кажи си, ял си, правил си, гледат като насрани и Александър пълен малоумник, че и нагъл - мангал. Цигането на пазара, отрича до последно. Има си правила, навън си прави каквото щеш. Ако не можеш да държиш - въобще не се хващаш.
Много кухи парчета. А за Александър....беше ми неприятен, но сега направо ми опротивя. 3 дни е там седмицата ....такива плазмодии, да не може 1-2 дни без храна и да хитрее. Всички де....дето са яли. Не са по-различни от Мани и Андрей се изложи много щом е участвал. Confounded Едва ли ще си променя мнението до края за тия хора.....с храна всеки знае.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 363
Кои правила са нарушили? Тези правила , които се променят според както им е удобно? Носи Мани и Паулина, не излизай от басейна , който е започнал той завършва… къде видяхте правила? Че и Мани знаеше, че ще отидат на реката шампионите. Браво, че са се наяли. Намерили са храна , както намират джанките и са се наяли. По- честно ли е да им дават да миришат пица? Или с това са нарушили баланса на битката като не са гладни и изнемощели? Само Алекс не трябваше да реагира така.

# 364
Върнах. Каза : "Да ви е@@ майката, помияри, /не се разбира / българска.".

# 365
И аз мисля, че Алекс пое вината, и без това явно му е прекипяло вече. Жените мълчаха гузно.

Водещите се държаха гадно, ясно , че повтарят като папагали каквото им казват в ушето, но тона им беше грозен.

# 366
И според мен не е постановка това с храната.
Постановка е само факта, че спестиха унижението на Братоев.

# 367
  • Испания

Продукцията не можа да понесе факта, че в едно племе са задружни и добри играчи.

# 368
Добре де, и в бельото ли им ровят?
Как са намерили парите в чорапите?
Кой знае на кой оператор или момче от продукцията са платили да им занесе храна.
А те през нощта сами ли остават?

Александър какво яде на тръгване от битката, най- демонстративно?

# 369
Влизаш в предаване , където те снимат уж нон-стоп! Намираш храна при липсата на такава на реката! И вместо да минават поединично покрай чувала- те правят барбекю!  И не чуват оператор да шумка из шубраците ? Айде стига ни правиха на балами! Вместо Калоян да си ми връщат Ана-Мария и Веско и да гладят ризи до края на предаването!!!!

# 370
Не само българска, ами и ерменска, аз, ако съм на мястото на Алекс ще ги осъдя, че са ги снима ли без тяхно знание. а тия щменди капели а видим баба ще може всеки фотограф да ги направи. Турците казват ерменски дулами. Де да видим баба ще си покаже рогата. Да не стане като бг сайварвара

# 371

Продукцията не можа да понесе факта, че в едно племе са задружни и добри играчи.

Рядко неадекватни коментари вадиш, поздравления Hands Plus1

# 372
Добре, да приемем факта, че са си сигурили храната сами. Ами имаш мозък-сигуряваш си я. Ако някой от другите беше успял да уреди нещо такова, не мисля че някой би отказал. Ама да има драма, да забравим бързо за кукичките!

# 373
  • София
Какво е станало според мен
1) Това е номер скроен им от продукцията, за да го вкарат в действие в удобен момент да се отклони вниманието от някоя тяхна простотия или просто защото Тупарев винаги дъни силните отбори
2) Нали им взимат телефоните, какви пари, какви пет лева. Как ще се е координират с тези, които ще им носят храна и то при толкова хора и снимачен екип и пр.
3) Отново се краде от Сървайвър. Там обаче пак са няколко дължини напред. Агонцев бе организирал цяла схема още от София с купуване на гласове и делене на наградата. Тук на дребно играят - храна само...
4) Александър пое вината за продукцията или е покрил някой от жените. Не е той виновен, личи си по поведението му.
5) Като цяло при толкова тежки игри всеки ден е пълна простотия и издевателство да държиш някой системно на минимален порцион. Това не е Сървайвър все пак, където наистина гладуват, ама и там игрите не са чак толкова тежки и не се играе всеки божи ден.

Този сезон е пълен провал.

# 374
Шампионите и Алекс ме изкефиха с арогатността си тва заслужават от продукцията.
За мен това е най задружното племе играело в 3 те сезона и го омазаха.

Общи условия

Активация на акаунт