💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 925
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 375
  • London
Някой, ако иска да намери оправдание от 100 кладенеца вода ще донесе. Яденето извън правилата е нарушение.....без правила аз викам изобщо да не играем и гледаме. Да сядаме на чеверме и да викнем Станислава да ни потупа с барабаните. Много мразя тарикати.....много.

# 376
  • Испания
Ще се радвам, ако след тази дандания Алекс си тръгне.

Продукцията им скрои шапката.

# 377
А и във всеки съд фотоси снимани падат като доказателсва

# 378
  • Варна
Ей тези жълти така бяха унизени сякаш човек са убили, транжирали и изяли. Ами гладни хората, подхвърлили им храна, хапнали.
Цялото предаване е такава пародия, че ако всичко друго беше изрядно, то това би направило впечатление. Излишна драма в цирк дю Солей. Simple Smile

# 379
  • София
Маниту нали болна беше?!

# 380
Абе Манчо много се активизира...да не му врътне едни мигли на новия...

# 381
Твърдо да

# 382
Според мен храната им е дадена от продукцията и ги изиграха.

И аз подкрепям на 100% това мнение. Нали уж им взимат телефоните. Как Александър ще организира точното време, когато да му донесат храна иначе. Противна работа. Сигурно са го измислили, за да замажат победата на Паулина и хората бързо да преминат на следващия скандал.

Александър пое вината. Повече от ясно е. Жените удобно замълчаха. Мисля, че Борис му каза: "Стига, де!"
Той пое вината, но не мисля, че е виновен. По-скоро го направи, за да му се махнат от главата, защото тези двамата водещи бяха много нагли с тези снимчици от типа: "Съдебен спор". И не един или двама участници са казвали, че са им давали храна на реката. Така е логично да не се притесняват и да си ядат пред камерите.
Драма зашити с бели конци...

# 383
А Отшелникът наистина ли живее сам на тоя остров толкова време? Не ми изглежда като човек, който прекарва 24 часа там и се храни с гущери - интересно как се подстригва и соанира Grinning Абе верно за канарчета взимат зрителите

# 384
  • Варна/Лондон
Жълтите ако бяха намерили храната, въобще нямаше да се така гузни, поне повечето. За намерена храна наказания няма, но те са наясно че храната е
доставена за тях и не от продукцията.

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 22:36 от Джеронимо

# 385
Някой, ако иска да намери оправдание от 100 кладенеца вода ще донесе. Яденето извън правилата е нарушение.....без правила аз викам изобщо да не играем и гледаме. Да сядаме на чеверме и да викнем Станислава да ни потупа с барабаните. Много мразя тарикати.....много.

Ми то 3ти сезон правила няма. Пък и минимални количества храна им се дава+витамини, следователно отново ''правилата'' не се спазват, защото ние знаем, че стоят гладни и на джанки.

# 386
  • London
Ей тези жълти така бяха унизени сякаш човек са убили, транжирали и изяли. Ами гладни хората, подхвърлили им храна, хапнали.
Цялото предаване е такава пародия, че ако всичко друго беше изрядно, то това би направило впечатление. Излишна драма в цирк дю Солей. Simple Smile
Умния ще я подмине храната и ще схване за какво иде реч ....🥱 Ама слаба воля, много слаба на 2 ри ден....без храна. При все, че другите 6 дни са били  реално ....къде му е справедливото? Ама в България може че им и ръкопляскаме. Ми и депутатите им подхвърлили едни куфарчета взели бе ....какво толкова. Хайде дано защитниците да направят паралел и малко да се позамислят.Stuck Out Tongue Winking Eye

Междудругото аз съм от Арапя....цяло лято бях на една плюнка от на тия лагерите. Всичко е много близо до цивилизацията и напълно възможно и да си излизат и да си пазаруват.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 387
  • Испания
Скрит текст:
Накрая Димо гледаше към Милена.

# 388
Какъв е смисълът Тупарев да "дъни силните отбори", при положение, че той самият има последната дума кой отбор как да се сформира?

# 389
  • Germany
Айде де, ако Паулина се беше набухала с кроасани край реката,  щяхте да я изядете с парцалите, но виж щом е Александър - браво на него 😉
 И все пак тъпа история, искам си Манито на реката аз 😆

Общи условия

Активация на акаунт