💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 900
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 465
  • В светлината на слънцето
Мдааа, Биг Брадър на плажа с леко силови елементи. Знае той Тупарев, знае кучето как да раздава пасти на народа.

# 466
Ох, тръгнах да чета, но не ме сдържа!
Който ме намери по-назад може да ме цитира.
Поне едно желание ми се сбъдна в този формат!Онези с надменните мОцуни ги приземиха.
Братоев го изнесоха като пръдня из гащи(да му запазят реномето).Алекс пое вината, но тук той не стои в основата, най-малко не ми прилича на "шивач".Гнусни, гнусно и гнусно.Ама каквото повикало такова се обадило(като се сетя как хейтихте Катя, за яйцето).
За цялата работа освен пари в пазвата , пардон в чорапа и телефони трябват..
Права беше Соня-потресаващото беше  не самата постъпка ,а наглостта им.Тази отврат няма да коментирам, жалко за Андрей.
И Ето, съдбата се усмихна на Стоян, другата седмица Калоян ще носи Мани(извинявам се, но нейните факултетски номера ,вече не ме дразнят толкова).
Чудя се , от Полито-"никога не е имало по-равностоойна битка"и "Ох,не мооога"-СемиХа,
Коя първа да погълне Нептун.
И последно , ако освен 💩   има  и мозък в екипа ,време е Симеон с"..."да си замине.
Връщам се да чета.

# 467
Водещите споменаха, че организацията е преди влизане в предаването. Вероятно заради зашитите пари. Намекнаха и че е колективна, не от 1 човек.
Както и да са го спретнали, не е честно дори само спрямо Приключенците, които припадаха по терена и се бяха стопили.2 седмици.
А за Алекс нямам думи. Брутално арогантен тип. И не, не е герой като поема чужда вина, защото и това е пак лъжа. По-добре да си беше замълчиал.

# 468
Гласувах, че сами са си виновни. Личеше им по физиономиите. Не мисля, че Алекс е бил организатор, или поне не само той. И не мисля, че продукцията ги е нагласила. Някой от екипа е намерил чувала и са го снимали. Дали преди, или след като са прегледали кадрите и са ги видяли да плюскат, не знам. Помня, че и миналата година имаше скрита камера в гората и някои участници останаха неприятно изненадани.

Не знам така ли ги тренират всички спортисти - победа на всяка цена, където има вратичка да я намерят и да се възползват. Може би това ти дава шанс да си победител, ама отстрани изглежда адски грозно. Юлиян от първи сезон беше същата работа - отлична подготовка, но все гледаше да се изтарикати, много противен ми беше.

# 469
Яд ме е за Алекс. Тъкмо бях започнала доста да го харесвам и той си тръгна.. А от най-силното и задружно племе не остана нищо.
Относно Дивата река, и Тодор беше говорил, че всъщност не е толкова “дива”, а е точно между Лозенец и Китен и вечерта са чували музиката от Зангадор в Китен и Хасиендата в Лозенец.

# 470
Обаче някак в нищото остана промото за утрешната битка. Не знам защо, но си мисля, че Мартин печели.

# 471
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Андрей беше на реката,но спеше в чувала.
Както винаги,страни от всичко и всички.Не го виня и съм сигурна,че той няма нищо общо със заговора за храната.Като част от отбора обаче ще понесе наказанията също,защото смятам,че така е правилно.
Александър тр по-смирено да приеме театъра на продукцията.
Ето,и Николай от с2 казва,че са яли и пушили на реката.Сигурна съм,че продукцията са знаели,но са си траели,за да се придържат към сценария на Тупарев.

# 472
  • Варна/Лондон

Относно Дивата река, и Тодор беше говорил, че всъщност не е толкова “дива”, а е точно между Лозенец и Китен и вечерта са чували музиката от Зангадор в Китен и Хасиендата в Лозенец.
Нищо чудно маратонецът Андрей да е пробягал до някой магазин с парите от другия чорап. 🤣

# 473
Обаче някак в нищото остана промото за утрешната битка. Не знам защо, но си мисля, че Мартин печели.
Хайде де, кажи къде точно казвам, че Паулина е заслужил да спечели. И кажи в твоята класация между мъжете от трите сезона, къде поставяш Мартин като професионален войник?
Защото да не можеш да минеш едни халки, е срамно за мъж, камо ли за професионален войник. То май вече и в армията може да влезе сульо и пульо.

# 474
Предполагам, че Алекс е казал и друго, но не е за пред нас🙂

# 475
Аз пък се чудя, ако са правили схема за храната, как така са си яли спокойно около огъня, а не скришно. Едва ли не могат да предположат, че има камери, които да ги снимат.

# 476
  • Испания
Когато се възмущавахме, че Братоев играе нечестно и показа с глава на Елена да препише от другото племе, тогава тук масово се пишеше, че това са отбор и при колективните спортове всичко е позволено в името на победата.

Къде са сега тези защитници на Братоев, за да ни обяснят, че в името на победата всичко е позволено /да ядат, например, на реката, щом са открили възможност/?

Ясно е, че всеки има различен праг на търпимост. За мен нормалното поведение е на Александър, който единствен си позволи "лукса" да отговаря на "съдиите". Не е нормално /писах още в петък/ Мартин да вижда, че има двойно повече обръчи от певачката, и чинно да тича и да играе играта, чийто край беше решен.

# 477
Добре де, ако парите бяха зашити в гащи? Тях ли щяха да размятат? То па бива да ги преджобват, но пък чак и чорапите да им преглеждат. Дано да са били изпрани, че както зъбите им са мръсни, представям си чорапите им в какво състояние са.
Ама Маниту сега ще умре от яд, че имунитетът й изтича тази седмица и отлита, баш, кога дойде новия. Така ентусиазирано му пърхаше с 1/3 от останлите си мигли.

# 478
Ще си лягам вече, но имам логически въпрос- кога се развиват събитията. Ако е още преди номинационната игри- защо от продукцията не са ги разобличили тогава, след като се нарушават правила? Или се чака момент по сценарий? Много съшито с бели конци е всичко. Чак ми се отщява да гледам самите игри, които харесвам.

# 479
  • Испания
Предполагам, че Алекс е казал и друго, но не е за пред нас🙂

А аз се надявам да го е направил.

Общи условия

Активация на акаунт