💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 913
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Изобщо това с храната не ме шокира толкова колкото носенето на ръце на две от участничките. Аз наистина се чудя какво предаване гледам. Шампионите ще ги разбият със или без храна. Тая  Мани е най голямата излагация в сезона, а не че Жълтите са яли наденица.

# 451
И аз си го мислех, но и се колебая още. Колкото и да има камери, как да успяли да снимат храната цяла? И то всяка една от тези храни беше снимана.
Според мен сниманата храна е била скрита от жълтите и най-вероятно, докато са били някъде на битка е изпратен екип, за да я снима.

# 452
  • Варна/Лондон

Ще пусна една сълза за Александър.
Ох, и аз се засилих, ама се сетих, че ще ми трябвват за Мани и Паулина, Та съм пас.

# 453
Поведението на Алекс беше много просташко.
Псуване с добавка "българска" е повече от простащина, при условие, че псуващия е също българин.

# 454
Добре,че не коментирах какво мисля за жълтите още преди 2-3 седмици ,че като гледам как скачате да ги защитавате ще ми скочите на бой.Първо за неразбрали не Сашко небългарина е в основата на тази мизерия с храната ама организатора реши да мишкува.Всичките от отбора са им с голямо самочувствие ама без никакво покритие. В стопанството след тях беше адската мизерия.Развалиха помпата- размина им се.Кучето уж само се пусна пак им се размина.На първата секунда на реката взеха да се превземат.Аз само гледах задника на Красима ,че е като съчленен автобус и върви 3 метра зад нея ми беше съмнително да е гладувала.Като гледам трябва да спечели някой от червените , все пак още от началото са минус един човек заради виетнамското чудо и въпреки всичко се справят не лошо.

Всъщност жълтите на лайф обясняват, че от първия ден, когато са били на стопанството помпата е била развалена и, че въобще не са били виновни те.

Според мен трябва да се има в предвид, че продукцията ни показва това, което тя иска да видим. И, че не винаги нещата са такива, каквито изглеждат на пръв поглед.

# 455
Не разбирам каква е връзката м/у някаква помпа и храната. Някой е обвинил жълтите, че са счупили някаква помпа?

# 456
  • Варна
Три дни яли, пили и се веселили, но никой ни чул, ни видял! Братоев се заразил от Манината липса на магнезий и точно, когато трябва, си отива у тях. Срамно нарушение на правилата, които никой не знае какви са вече 3 сезона! Водещите порицават нарушителите с един сандък доказателствен материал, доводи, следствия, а не могат да разделят на 2 магарета сламата...ааа халките.
Моля, сложете му на Стоян- официалния носач на Мани, един + в следващите класации! Няма друг, който да е пренесъл повече килограми от него.
Сценаристите са слаби, определено! Харесали Мани, а вече месец не успяват да и организират подходяща игра, та да блесне. 

# 457
Аз много искам да си поговорим с човека, който каза, че има общи познати с Алекс и за това знае, че е пендел. 🙄 Защото моите общи познати с него (визирам само женската част) твърдят съвсем друго.

# 458
Най са ми смешни хора, които не са гледали битката между Мартин и Паулина, но пък имат категорично мнение, че победата е заслужена и Мартин е бил най-слабият играч. Само че в тази игра блесна и показа, че беше в пъти по-добър. Разликата в представянето беше огромна. Но важното е мнение да имаме.

# 459
И аз си го мислех, но и се колебая още. Колкото и да има камери, как да успяли да снимат храната цяла? И то всяка една от тези храни беше снимана.
[/quote]
Според мен са я сложили, когато те са били на битка. Снимали са си всичко и просто после да чакали да налапат въдицати и да им се хванат на номера, че да си направят драмата.

# 460
Приемам, че са ги видели от продукцията как ядат. Макар и да не личеше да се крият много. Но, че са успели да намерят пари в подгъва на чорапите на Елена, ееее@ати и деДективите. 😜 😂 😂 😂

# 461
Хм, много странно развитие на...сюжета. А Андрей къде е? Не го видях накрая на реката.
Смайли, благодаря за новата тема.

# 462
Аз много искам да си поговорим с човека, който каза, че има общи познати с Алекс и за това знае, че е пендел. 🙄 Защото моите общи познати с него (визирам само женската част) твърдят съвсем друго.
Моля Ви само не тук се изяснявайте, защото точно такъв разговор е много български. И няма нищо общо с темата.

# 463
Най са ми смешни хора, които не са гледали битката между Мартин и Паулина, но пък имат категорично мнение, че победата е заслужена и Мартин е бил най-слабият играч. Само че в тази игра блесна и показа, че беше в пъти по-добър. Разликата в представянето беше огромна. Но важното е мнение да имаме.

Така е, всичко беше нагласено ама и Мартин с тоя карък толкова фалшиви да извади, но те бяха адски много, започвам да се замислям дали ИВ не е някакъв сериял

# 464
Не съм казала, че победата на Паулина е заслужена. Моля, извади точен цитат къде съм го казала. Казах, че Мартин за уж професионален войник е изключително слаб в физическата си подготовка. Морунов, Тодор, Вайс, Юлиян, Пламен, че дори Борислав и Чудомир са в пъти по-силни от професионалния войник.

Общи условия

Активация на акаунт