💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 949
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
Защо ли си мисля, че Братоев има пръст в доставката на храната! Орева орталъка, че той без храна не може, а и някак си много удобно се изниза "по терлички" точно преди скандала!

# 436
Аз не мога да коментирам битката между Паулина и Мартин, понеже не я гледах, но въпросният професионален войник беше един от най-слабите мъже в целият сезон, така че не мога да разбера каква е тази велика и нечувана изненада от отпадането му.
Гледай и ще видиш.

# 437
  • До морето
Разбира се, че им ровят в багажа. Всички участници във всички риалитита минават през проверка на багажа. Че те иначе могат да си вкарат всичко.

Синът ми беше на сърф лагер в края на юни, каза, че всеки ден на плажа са гледали битките от 100 метра разстояние.

# 438
Щом продукцията няма пръст, как видяха и снимаха чувала под клоните, преди да е отварян?
......
И явно са го отворили, снимали са енерганите, затворили са го и са го оставили. Добър тайминг,  браво Тупарев.
Ценни играчи: Паулина, Мани, Братоев.
Измамници и слабаци: Алекс , Мартин.

# 439
  • София
Как пък точно при жълтите кучето издуши кокошките и намериха чувал в гората?
Поведението им беше недопустимо. Човек трябва да има уважение към това, с което се е захванал и към зрителите, заради които е там.
Жалка картина. Наистина е възмутило. Как треньорката ще обясни на децата, които тренира какво е чест? Какви медали.....Какви постижения. Смешници....

# 440
  • София
Ники Майонезата сигурно се кефи на Алекс. Алекс все пак направи по-грандиозно теглене на една и напускане.
Не съдя Алекс. Кой знае колко простотии предаването не ни показва, но въпреки това ни дава достатъчно поводи да се ядосваме и да ги плюем.

Може би вече сте видели, но именно Николай в момента в историите си в Instagram обяснява как миналата година неговото племе е яло през цялото време на реката, как Китен е на 5 км и как са си купували сладолед Raffy, Hell Energy Drink, шунка и още доста неща. Той и Екатерина са пушили цигари в еко тоалетните и прочее. Казва, че единствената грешка на Шампионите е, че са ги хванали (според мен продукцията и тях ги е забелязала минлата година, просто там беше Екатерина и не биха си позволили да порицаят племето).

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 09:28 от La Vikinga

# 441
Николай от миналия сезон обяснява на сторита що храна са изнесли миналата година и как това не е  нищо, в сравнение с това, което те са правили.Казва, че е пушил в еко тоалетните и също така прави намек, че Китен е на 5км.

Да и аз му гледах сторитата.
Но пък все още си мисля, че цялата тази драма около жълтите е режисирана от продукцията. Няма как иначе, че да имат и снимки на храната преди да са я изяли.

# 442
Аз клоня към вина на Шампионите, но винаги има известен % съмнение.
Чувала може да са го снимали и след това, те едва ли са го държали при тях. И едвали са изяли всичко на 1 път.
За парите ще ми е интересно как са ги открили. Ама знае ли човек, може да проверяват и това, доста ББ направиха.

Алекс какво да го коментирам, можеше да излезе с някакво достойнство от тази ситуация...

# 443
  • До сърцето...
Аз не мога да коментирам битката между Паулина и Мартин, понеже не я гледах, но въпросният професионален войник беше един от най-слабите мъже в целият сезон, така че не мога да разбера каква е тази велика и нечувана изненада от отпадането му.

Ами гледай и ще разбереш.
Явно само негледали не са възмутени от случилото се.

# 444
  • Испания
Епизодът дават своите резултати. Ето какво пишат на Андрей. Та и детето му обиждат.

# 445
Ок, хубаво, може и да има нещо, щом всички го казват. Моят коментар беше породен от това, че певица била отстранила професионален войник. Ами извинете много, ама ако Мартин е представителна извадка за професионален войник, тежко ни и горко ни. Добре, че не представляваме интерес за никой, че с армия съставена от войници като Мартин...леле майко

# 446
Кои правила са нарушили? Тези правила , които се променят според както им е удобно? Носи Мани и Паулина, не излизай от басейна , който е започнал той завършва… къде видяхте правила? Че и Мани знаеше, че ще отидат на реката шампионите. Браво, че са се наяли. Намерили са храна , както намират джанките и са се наяли. По- честно ли е да им дават да миришат пица? Или с това са нарушили баланса на битката като не са гладни и изнемощели? Само Алекс не трябваше да реагира така.

Ще ви е приятно ли да се борите, за храната си и някой да седи на реката и да си хапва? Не, не е честно спрямо останалите.
Честно ли? Намирам отвратително, който е да е да гладува. Защото сме биологични организми и това е първична потребност. Самият елемент “глад” е неприемлив. От друга страна не виждам системни правила, които продукцията спазва. Импровизации според случая. Да се нахраниш не е престъпление. Не са крали.

Абсолютно съм съгласен, всеки трябва да се храни все пак си е човешка нужда, но тези участници са подписали договор и си има правила, които се спазват от продукцията.
Извинявай, кои правила спазва продукцията, че не разбрах. Два дена се тръшкаме къде са куките на Паулина?

За съжаление, тук отново продукцията си е виновна, а ние каквото и да правим то е свършило. Но да така е

# 447
Николай от миналия сезон обяснява на сторита що храна са изнесли миналата година и как това не е  нищо, в сравнение с това, което те са правили.Казва, че е пушил в еко тоалетните и също така прави намек, че Китен е на 5км.

Да и аз му гледах сторитата.
Но пък все още си мисля, че цялата тази драма около жълтите е режисирана от продукцията. Няма как иначе, че да имат и снимки на храната преди да са я изяли.
И аз си го мислех, но и се колебая още. Колкото и да има камери, как да успяли да снимат храната цяла? И то всяка една от тези храни беше снимана.

# 448
  • Sofia
Според мен виновникът е друг и Александър, като най-ербап пое вината, прикривайки истинският виновник. Това са си мои предположения, може и да греша!

# 449
Добре,че не коментирах какво мисля за жълтите още преди 2-3 седмици ,че като гледам как скачате да ги защитавате ще ми скочите на бой.Първо за неразбрали не Сашко небългарина е в основата на тази мизерия с храната ама организатора реши да мишкува.Всичките от отбора са им с голямо самочувствие ама без никакво покритие. В стопанството след тях беше адската мизерия.Развалиха помпата- размина им се.Кучето уж само се пусна пак им се размина.На първата секунда на реката взеха да се превземат.Аз само гледах задника на Красима ,че е като съчленен автобус и върви 3 метра зад нея ми беше съмнително да е гладувала.Като гледам трябва да спечели някой от червените , все пак още от началото са минус един човек заради виетнамското чудо и въпреки всичко се справят не лошо.

Общи условия

Активация на акаунт