💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 957
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 405
Много се смях 😃 Шампионите малко прекалиха, но хич не мога да съдя Алекс. И аз да бях, и аз щях да искам да им тегля една, а той направо си ги напсува. Това цялото е сценарий на продукцията - сигурна съм. И Алекс си тръгна, да.
Тупарев заслужава да му отнемат правата. По-кадърни продуценти ни трябват.
А Паулинка и Мани да не ми се възмущават много, че на първата очеизвадно й подариха победа, а тя беше като дроб на терена, а втората не е кадърна в нищо и я крепят и носят,а тя дори срам няма.
Просто е жалко някой да се обяснява за правила. Няма такива.

# 406
Мен ме озадачи поведението на Андрей. Той не коментира по никакъв начин по време на другарския съд след битката, а после сладко си спеше докато другите се "изповядваха" под навеса.
Алекс може и да готин ама псувня и думата "българска" в едно изречение не е добра комбинация.

# 407
Кои правила са нарушили? Тези правила , които се променят според както им е удобно? Носи Мани и Паулина, не излизай от басейна , който е започнал той завършва… къде видяхте правила? Че и Мани знаеше, че ще отидат на реката шампионите. Браво, че са се наяли. Намерили са храна , както намират джанките и са се наяли. По- честно ли е да им дават да миришат пица? Или с това са нарушили баланса на битката като не са гладни и изнемощели? Само Алекс не трябваше да реагира така.

Ще ви е приятно ли да се борите, за храната си и някой да седи на реката и да си хапва? Не, не е честно спрямо останалите.
Честно ли? Намирам отвратително, който е да е да гладува. Защото сме биологични организми и това е първична потребност. Самият елемент “глад” е неприемлив. От друга страна не виждам системни правила, които продукцията спазва. Импровизации според случая. Да се нахраниш не е престъпление. Не са крали.

Абсолютно съм съгласен, всеки трябва да се храни все пак си е човешка нужда, но тези участници са подписали договор и си има правила, които се спазват от продукцията.

# 408
  • London
Тръгна си Сашо. Тегли ни една майна българска и си замина
Не една лява ни тегли....чист Евгени Минчев на младини.

# 409
  • Испания

Тупарев заслужава да му отнемат правата. По-кадърни продуценти ни трябват.

Не, не. Тупарев си върши отлично работата. Не виждаш ли колко хора се хванаха на въдицата му? Пак ще кажа: той не подценява, а преценява зрителите.

Правилата на ИВ са, че няма правила. И точно в игра, в която няма правила, устройват съд за нарушаване на правилата. Описанията на Ралица бяха определено садистични /за сочната наденичка и т. н./ Но щом има хора, които им се хващат на въдицата, вместо да се възмущават от всички нарушения на продукцията, които гледаме по няколко пъти на вечер, ще го има Тупарев и неговите продукции.

Ура!

# 410
Кои правила са нарушили? Тези правила , които се променят според както им е удобно? Носи Мани и Паулина, не излизай от басейна , който е започнал той завършва… къде видяхте правила? Че и Мани знаеше, че ще отидат на реката шампионите. Браво, че са се наяли. Намерили са храна , както намират джанките и са се наяли. По- честно ли е да им дават да миришат пица? Или с това са нарушили баланса на битката като не са гладни и изнемощели? Само Алекс не трябваше да реагира така.

Ще ви е приятно ли да се борите, за храната си и някой да седи на реката и да си хапва? Не, не е честно спрямо останалите.
Честно ли? Намирам отвратително, който е да е да гладува. Защото сме биологични организми и това е първична потребност. Самият елемент “глад” е неприемлив. От друга страна не виждам системни правила, които продукцията спазва. Импровизации според случая. Да се нахраниш не е престъпление. Не са крали.

Абсолютно съм съгласен, всеки трябва да се храни все пак си е човешка нужда, но тези участници са подписали договор и си има правила, които се спазват от продукцията.
Извинявай, кои правила спазва продукцията, че не разбрах. Два дена се тръшкаме къде са куките на Паулина?

# 411
  • София
Твърде много конспирация приписвате на продукцията според мен. Нещата, които участниците могат да поднесат сами са достатъчни, за да бъде изцяло режисирана играта.
Ще пусна една сълза за Александър.

# 412
Ако някой мисли, че продукцията няма пръст трябва само да се запита - защо сега, а не предната седмица преди втората номинационна например. Те не са яли в петък за първи път. И също - каква случайност стана с Братоев. А ми хареса и теорията на Смайлис, че е добро отклоняване на негодуванието след битката на Паулина и Мартин.
Това е вън от съмнение. Момента е подбран перфектно за разкриването на нарушението. Но само момента според мен, това с храната не е постановка на Продукцията. Тя само се е възползвала от ситуацията.

# 413
Миналата година именно продукцията пращаше Йоана да краде храна за Катя и да я храни ТАЙНО.

# 414
Възможно е Андрей толкова да е възмутен от всички простотии в предаването, че да не смята за редно да се срамува. Аз ако бях там, нямаше да скачам като Алекс и Елена, но със сигурност нямаше да забия поглед надолу. Да гледам как държат Манито и да ми разправят за правила...беги бе!

# 415
  • София
Мен ме озадачи поведението на Андрей. Той не коментира по никакъв начин по време на другарския съд след битката, а после сладко си спеше докато другите се "изповядваха" под навеса.
Алекс може и да готин ама псувня и думата "българска" в едно изречение не е добра комбинация.

Той е над нещата и си е самодостатъчен. Има изключителна дисциплина, характер и воля. Класически стоик. Но се опасявам, че ще му скроят номер и на него. Макар че не виждам слабо място и ще им е много трудно. Може би все пак днес на гребането се видя, че не е много уверен, но на връщане сякаш му намери цаката. Бързо се учи и в движение.
За мен задължително трябва в най-лошия случай да е на финал.

# 416
Трябваше да покажат и снимка на мормота, дето завива шоколад 😁
Бях по-шокирана от играта и поведението на Мани (май така се казваше)

# 417
А Отшелникът наистина ли живее сам на тоя остров толкова време? Не ми изглежда като човек, който прекарва 24 часа там и се храни с гущери - интересно как се подстригва и соанира Grinning Абе верно за канарчета взимат зрителите
Симеон се бръсне с манерката!

# 418
Надявам се Александър да не си е тръгнал наистина, защото от началото ми е фаворит. А след днес - още повече!
Не го разбирам това гледане на предаването напук. Идеята ви е да има там някой, който да начуква канчетата на продукцията и следователно ви се превръща в любимец.
Нали смисълът да има три племена и три локации е точно това. Сигурно всеки може да си намери и уреди храна, където и да е, в днешно време, както каза и някой по-нагоре. Но какъв ще е смисълът тогава?
А и на който пък му е чак толкова противен продуцентът, има и Фермата. Защо гледате предаването на противния и лъжлив продуцент, не го разбирам, наистина?

Ами то, че всяко предаване е по сценарии и е нагласено - е много ясно. Не мисля, че някой се заблужава чак до толкова, че Продуцентите не си избират победителите още от началото и не си нагласяват нещата, че наградката да отиде при тях. Ама, когато правят такива интрижки и като предната нагласена битка между Паулина и Мартин поне да не го правят толкова очеизвадно и нагло.

А колкото до чорапите. Ами това са най-обикновени бели чорапи. Как пък точно познаха, че били на Елена. Ами хайде да го докажат де. Ама те си ги развиват там като бяло знаме.

И, да харесвам Александър и реакцията му беше очаквана.

Междудругото Ники от 2ри сезон пусна сторита по въпроса и доста интересни коментари прави.

# 419
  • София
Показаха ни снимка на чувала в храстите преди да бъде взет от Шампионите, както и снимки на съдържанието му.... те са били направени преди да се нахранят. И как изровиха чорапите с парите от багажа?

Общи условия

Активация на акаунт