💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 925
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 390
Познах за кърти-чисти-извозва игра между Мартин и Симеон.

А Капитанската игра има легенда, че Томас още стои разкрачен на въжения мост и гледа в посоката, в която Юли се е прибрал да почива след битката.

# 391
А Андрей къде изчезна, не го видях с другите когато заваля?

# 392
Добре измислено от продукцията,обаче и Шампионите сами са си виновни,че  така да им се хванат на въдицата.Сега последно Александър напусна ли  ,така и не се разбра .

# 393
Кои правила са нарушили? Тези правила , които се променят според както им е удобно? Носи Мани и Паулина, не излизай от басейна , който е започнал той завършва… къде видяхте правила? Че и Мани знаеше, че ще отидат на реката шампионите. Браво, че са се наяли. Намерили са храна , както намират джанките и са се наяли. По- честно ли е да им дават да миришат пица? Или с това са нарушили баланса на битката като не са гладни и изнемощели? Само Алекс не трябваше да реагира така.

Ще ви е приятно ли да се борите, за храната си и някой да седи на реката и да си хапва? Не, не е честно спрямо останалите.

# 394
Надявам се Александър да не си е тръгнал наистина, защото от началото ми е фаворит. А след днес - още повече!

# 395
Надявам се Александър да не си е тръгнал наистина, защото от началото ми е фаворит. А след днес - още повече!

Нямаше го сред останалите, мисля че си е тръгнал.

# 396
  • София
Маниту нали болна беше?!
Доколкото разбрах си е счупила пръста, но е зараснал по време на играта. Trollface

# 397
  • София
Александър си е тръгнал наистина. Няма го. То Елизбет си го каза още. И после коментираха, че са без него, а и в лагера не се видя, а той обикновено говори и се набива на очи.
Чакаме яко лайвове сега.

# 398
Тръгна си Сашо. Тегли ни една майна българска и си замина

# 399
Шампионите като тарикати са се навили да хапнат, ама сега им излезе през носа. Много удобно напусна Братоев - пред него не смеят явно такива да ги въртят. Той нали беше съдника на другите.
Ако някой мисли, че продукцията няма пръст трябва само да се запита - защо сега, а не предната седмица преди втората номинационна например. Те не са яли в петък за първи път. И също - каква случайност стана с Братоев. А ми хареса и теорията на Смайлис, че е добро отклоняване на негодуванието след битката на Паулина и Мартин.

# 400

Нямаше го сред останалите, мисля че си е тръгнал.
Заслужаваше да спечели, ама ако си е тръгнал вероятно е отказал да участва в този безпорядъчен цирк.

# 401
Не го разбирам това гледане на предаването напук. Идеята ви е да има там някой, който да начуква канчетата на продукцията и следователно ви се превръща в любимец.
Нали смисълът да има три племена и три локации е точно това. Сигурно всеки може да си намери и уреди храна, където и да е, в днешно време, както каза и някой по-нагоре. Но какъв ще е смисълът тогава?
А и на който пък му е чак толкова противен продуцентът, има и Фермата. Защо гледате предаването на противния и лъжлив продуцент, не го разбирам, наистина?

# 402
  • София
Говорим за правила в игра, в която хората влизат с придружители на терен, получават по 5 наказателни минути при невъзможност за справяне с даден елемент, вадят по пет кукички наведнъж, ползват ръце там, където е забранено, печелят при грешно нареден пъзел и прочее. Смешно е. Не знам кой толкова завидя на наденицата на Александър и компания.

# 403
Кои правила са нарушили? Тези правила , които се променят според както им е удобно? Носи Мани и Паулина, не излизай от басейна , който е започнал той завършва… къде видяхте правила? Че и Мани знаеше, че ще отидат на реката шампионите. Браво, че са се наяли. Намерили са храна , както намират джанките и са се наяли. По- честно ли е да им дават да миришат пица? Или с това са нарушили баланса на битката като не са гладни и изнемощели? Само Алекс не трябваше да реагира така.

Ще ви е приятно ли да се борите, за храната си и някой да седи на реката и да си хапва? Не, не е честно спрямо останалите.
Честно ли? Намирам отвратително, който и да е да гладува. Защото сме биологични организми и това е първична потребност. Самият елемент “глад” е неприемлив. От друга страна не виждам системни правила, които продукцията спазва. Импровизации според случая. Да се нахраниш не е престъпление. Не са крали.

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 22:49 от victoria vassileva

# 404
Шампионите като тарикати са се навили да хапнат, ама сега им излезе през носа. Много удобно напусна Братоев - пред него не смеят явно такива да ги въртят. Той нали беше съдника на другите.
Ако някой мисли, че продукцията няма пръст трябва само да се запита - защо сега, а не предната седмица преди втората номинационна например. Те не са яли в петък за първи път. И също - каква случайност стана с Братоев. А ми хареса и теорията на Смайлис, че е добро отклоняване на негодуванието след битката на Паулина и Мартин.

Едва ли продукцията има пръст в това, явно Александър си е намерил човек, и е споделил на племето че има храна те са му се хванали на въдицата, и...

Общи условия

Активация на акаунт