💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 963
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 420
Продукцията, която никога не създаде правила и сътвори фарса с Мартин и Паулина, тръгна да се прави на морален съдник, че някои не спазвали правила. Смешници.
Браво на Шампионите. И на Алекс браво...

# 421
  • Варна
Ей тези жълти така бяха унизени сякаш човек са убили, транжирали и изяли. Ами гладни хората, подхвърлили им храна, хапнали.
Цялото предаване е такава пародия, че ако всичко друго беше изрядно, то това би направило впечатление. Излишна драма в цирк дю Солей. Simple Smile
Умния ще я подмине храната и ще схване за какво иде реч ....🥱 Ама слаба воля, много слаба на 2 ри ден....без храна. При все, че другите 6 дни са били  реално ....къде му е справедливото? Ама в България може че им и ръкопляскаме. Ми и депутатите им подхвърлили едни куфарчета взели бе ....какво толкова. Хайде дано защитниците да направят паралел и малко да се позамислят.Stuck Out Tongue Winking Eye

Междудругото аз съм от Арапя....цяло лято бях на една плюнка от на тия лагерите. Всичко е много близо до цивилизацията и напълно възможно и да си излизат и да си пазаруват.Stuck Out Tongue Winking Eye

Справедливостта точно в това предаване би направила впечатление като бяла чапла насред керкенези.

Имах някакви очаквания за шоуто, но след тези уредени победи и измислени имунитети се опитвам да не се впечатлявам особено.Simple Smile

# 422
И аз мисля, че следващата жертва ще е Андрей.

Защо имаше толкова снимки на Алекс , с наденички, със запалка, а нямаше снимка на Братоев ?
Тъпичка постановка, снимка на чувалче, шунка преди да е хапната, сърмички,Алекс организатор, угощение около огъня...забравили са за операторите и екипите...смях.

# 423
Алекс е тест пилот какво са за него сто хиляди лева+- петдесет хиляди Евро месечната му заплата бруто. Адокчертата от серията са се взели за велики дефекти ви смешни. А и продуцентите станаха за смях

# 424
А Отшелникът наистина ли живее сам на тоя остров толкова време? Не ми изглежда като човек, който прекарва 24 часа там и се храни с гущери - интересно как се подстригва и соанира Grinning Абе верно за канарчета взимат зрителите
Симеон се бръсне с манерката!
А, да! Той по цял ден яде гущери и мята камъни, за да поддържа форма..

# 425
Ники Майонезата сигурно се кефи на Алекс. Алекс все пак направи по-грандиозно теглене на една и напускане.
Не съдя Алекс. Кой знае колко простотии предаването не ни показва, но въпреки това ни дава достатъчно поводи да се ядосваме и да ги плюем.

# 426
И повече да не ги гледа ме поздрави от Роттердам

# 427
  • Испания
Миналата година именно продукцията пращаше Йоана да краде храна за Катя и да я храни ТАЙНО.

Така е било според правилата тогава.

# 428
Не ми харесва и че системно заклеймяват цели съсловия. В ИВ певачици бият в силови игри български професионални войници. Че тази гавра беше повече от псувнята на Алекс. Днес оплюха шампионите и спортистите като мошеници. Братоев разумно ще оттеглен- като звезда. А Алекс по български веднага определен като “ пендел”. Само ромските виетнамски и полските певачки са достойни…Какъв модел за подражание!
+1
Голям автогол си вкараха с дуела Певачка/Войник.

# 429
Как пък нямаше копърка консерва, а наденица да се скапе при летните температури без хладилник? И сърмимички ....  Simple Smile А Мани , горката , си седи 50 кила крехка и ефирна Simple Smile

# 430
Не видях и Андрей, също ли напусна? Нямаше го сякаш под навеса, видях само Борис. За Братоев познах, че напуска, но другото изобщо не ми мина през акъла, че е възможно.

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 23:06 от daisy12

# 431
Как пък нямаше копърка консерва, а наденица да се скапе при летните температури без хладилник? И сърмимички ....  Simple Smile А Мани , горката , си седи 50 кила крехка и ефирна Simple Smile
И ПО-умна, важно е.

# 432
  • Испания
Щом продукцията няма пръст, как видяха и снимаха чувала под клоните, преди да е отварян?
Нещо не стана много ясно и с парите в ластика на чорапите на Елена? Защо пък точно на Елена? Александър е взел чорапите на Елена, за да скрие пари? Не го бяха доизмислили, но нали вече възмутиха драгия зрител и заложиха ласото за разбиване на племето, на кого му пука!

# 433
Аз не мога да коментирам битката между Паулина и Мартин, понеже не я гледах, но въпросният професионален войник беше един от най-слабите мъже в целият сезон, така че не мога да разбера каква е тази велика и нечувана изненада от отпадането му.

# 434
Николай от миналия сезон обяснява на сторита що храна са изнесли миналата година и как това не е  нищо, в сравнение с това, което те са правили.Казва, че е пушил в еко тоалетните и също така прави намек, че Китен е на 5км.

Общи условия

Активация на акаунт