💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 636
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 960
Ако предложението на утрешния съвет е към Паулина, логично е да го приеме и да си го върне на Валентин за предния съвет. Четейки коментарите тук,намирам за твърде жалко, че от тук пишещите повечето сте против Поли, заради онази игра срещу Мартин. Тя не е виновна, че от продукцията сложиха повече фалшиви куки на Марто. Някои от вас толкова я хейтвате Поли, че едва ли не я обвинихте за гафа на Шампионите. Как целият онзи фарс след териториялната битка бил с цел да отклони вниманието на зрителите от победата на Поли. Добре, че нямам инстаграм, кой знае колко тролове са я напсували там и се е наложило да трие коментари.

Относно финалисти, не чакайте някой от жълтите да стигне до финала. Единствено ''отшелникът'' Симеон има някакви шансове, но само, ако от продукцията го побутват. Видя се, че не става, не е комплексен, за малко да падне от учителката по английски,а и беше на косъм с пъзела срещу Виктория.
На финала виждам Морунов и някой измежду Стратимир /Рабухчиев, та дори и Неделчо. Ако има жена, то това трябва да е Паулина.
Не мисля, по-скоро хейта е за огромното и самочувствие и наглото държание. На съвета като се номинираха 20мин иска обяснение защо послели да я номинират. Наглее здравата. После на битката подскача от радост и само повтаря колко равностойни били, а малко дете можеше да види, че това не е така. Можеше просто да замълчи и да поздрави противника си, а не да се прави на най-великата в историята на всички предавания по света. От там идва хейта по нея, че е мега нагла, лигава и взела се прекалено насериозно

# 961
  • В светлината на слънцето
Хубаво миналата година се бях отказала да гледам формата и размислих малко преди обединеното племе. Ама сега що се вързах да следя от самото начало, да се чуди човек. Много е зле работата, много. Опитвам се да оценявам участниците основно като представяне, но пак не ми се получава. То Биг Брадъра е размил всичко.
Поли в началото ми беше и на мен симпатична. Алекс не ми беше никак приятен, но не мога да отрека, че беше добър играч. Елизабет ми прилича на малка мишка като поведение, но поне на терен се справя някак. И по Мартин не припадам (мълчаливостта невинаги е знак за добро възпитание), но вчера мноооого се израдвах като победи. И… шах, победеният получава втори шанс, няма отърване. За Братоев сте казали всичко. Истината е, че в началото очаквах повече от едни, а се оказа, че не са чак такива комплексни играчи (Стратимир например). А други, които не мислех, че могат да ме впечатлят, се оказаха добри на терена (Милена например). За миманса с мигли и преструвки даже не ми се говори. Там е нелепо чак.
Да кажа нещо и за водещите. Не ме дразнят с изричаните думи или факта, че са се хванали на хорото. Те са актьори и това за тях е просто роля с определени задачи. Изпълняват си я съвестно. Това им е все пак работата. В актьорството си длъжен да се съобраяваш с режисьора и сценария, за това са те наели. Виж, тъпият сценарий е нещо съвсем различно. Много слабо звено, което е за спешна смяна, ако има и следващ сезон.

# 962
Няколко цитата които си записах докато наваксвах  тази дълга серия:
- Джаро, тази хитра хиена!
- Андрей явно никога не е карал кану  (1)
- Симеон - стар руски танк.
- Тази Милена наистина прави впечатление (2)   

и моите коментари:
1) А Димо дори не знае, че това което карат участниците не е кану, а е К2 тоест "каяк двойка". Както писах и миналата година - ако някога имате удоволствието да карате К2 сами, задължително седнете на задната позиция. Там сяда "капитанът", тоест човекът който управлява и там сяда човек когато е сам. Това са азбучни правила от каяка, който е моят спорт.
2) Е коя Милена, тя е една там.

# 963
Това за Елизабет предател от къде дойде? И защо изобщо им е предател, нали има камери??

# 964
Diavolo, и аз това се смях с Димо и гладните шампиони. Много бързо си забравят собствения сценарий.

# 965
Това за Елизабет предател от къде дойде?
Подразбра се от лайфа на Алекс.
И защо изобщо им е предател, нали има камери??
Парите в чорапите на Елена.

# 966
Най-много ми е жал че "отпадна" Хариет - за която оставам на мнение, че беше най-силната актриса не само на плажа на отшелника но и в цялото предаване.

Идеята за "личен асистент" по време на битка - чутовна глупост.

Приемам поръчки за гифчета от култови сцени.

# 967
  • London
Елизабет е там за парите и ги е издала,защото знае,че това ще доведе до санкции и евентуални елиминации на силни противници.Разчиства си път по много грозен начин - да предсдеш свои.

А явно там някой е отишъл на СПА да изкара лятото, никой не е за парите....Laughing Реално има ли някакво становище по въпроса какво и защо? Защо не започнат с това как точно са внесли храната? И как е дошло това решение на Елизабет, може да не е искала да участва в плюскането принципно.... , а иди обяснявай, че нямаш сестра като в племето вече са внесли храна и пекат наденица. Просто си разсъждавам, докато не сподели самата тя малко трудно ще разберем каква е била мотивацията.

# 968
Скрит текст:
Лайв на Алекс

"Този лайв няма да свърши както вечерашният епизод. Доста хейт се изсипа".

Извинява се, че е напсувал. Казал е: „Да ви... българската продукция“. Думата „продукция“ е изрязана. Дали е патриот? Гласува на всички избори и чака 4 часа.

За да слезе на това ниво и да изпростее, е имало причина заради целия цирк. Много е изрязано. Това се е случило снощи и бързо-бързо се забрави нагласената битка с Паулина.

Не е имало друг начин да бутнат племето. За тази храна се е знаело дни преди това. Просто са го използвали като мотив.

Говорят и правят каквото си поискат. Пак спомена за посадените 40 дръвчета и неполучената награда. Алекс не участва в сценарии, циркове и затова е влязъл в конфликт с продукцията. Непрекъснато са го провокирани. Държат се с него нагло, държат се като началници на слънчевата система и от тях зависи дали слънцето ще грее вас.

Ако лично е знаел, че няма състезателен дух формата, никога е нямало да отиде там.

Благодари и на тези, които го хейтят. Наглото му държание – така е представено от продукцията. Медията е стахотен манипулатор. Неслучайно партиите имат собствени медии.

Пак се извинява за това, че е напсувал. Може би е трябвало да го направи на немски, защото от продукцията знаят само хашлашки език. Напсувал е на български, а са изрязали думата „продукция“.

Няма как да участва в нещо, което е в разрез с разбиранията му.

В момента е в Хамбург.

Въпреки че продукцията не заслужава, пак ще остане коректен към продукцията. „Всички сте вменяеми и интелигентни хора и може да прецените дали може да изкараш 2 седмици без храна“.

Най-малкото, което могат да направят, е на изрежат думи. Освен това изкарват голи снимки на членове от други племена. Забраняват ти това и онова.

Трудно можеш да се разбереш с хора, от които те делят 2 вагона книги.

За чорапите не може да коментира. Имало някой, който го наричат Караджата и който е издал това за чорапите. Не иска да каже име. И той/тя е ял/-а от тази храна, но...

Това, което сме гледали вчера, не е нагласено, защото той си е взел решението.
Има малко време, докато изтече договорът, и ще разкаже много неща.

Има една идея, която е задружността на нашето мислене. Можеше всички да си тръгнат. Страхът у всеки е различен. Става въпрос за 50 000 лева неустойка.

- Дали ще го осъдят за този сайт?
- Малко трудно ще се случи. Догодина няма да могат да направят сезон, защото ще олекнат доста с пари.

„Радвам се, че повече няма да правят шоу на мой гръб“.

Ще разкаже точно какво се е случило, като мине малко време.

Като се намери храна, се отстранява виновникът, а не се чака с дни.

Водещите може би са добри хора и може би са на заплата. Не би трябвало да се държат така, но съм сигурен, че им го спускат в ухото.

1284 души в лайва

Пари не дават. Те нямат пари. Това прилича ли на нещо, което се прави с пари?

ОК ли е някой, който е заградил една река? Идва някой, който иска да лови риба, пита може ли да става това?

На плажа, където дюните са защитени, се изкопава басейн. Да кажат за мен или другите участници, че сме такива или онакива, е леко смешно?

От продукцията не дават нищо. Те не са им дали храната.
В резиденцията им купуват точно пържоли или кюфтета. 5 или 6. Нито едно повече.

На реката с капачка от консерва Андрей е отрязал едно дърво, изранил си ръцете, но това не се дава.

За другите отбори не иска да каже нищо. Там има само скандали.

Днес може би ще го дадат за малко, колкото да го очернят още повече.

1478 участници в лайва.

Алекс не е гледал първи сезон и само края на втори. Записал се на майтап.

Не мисли, че някой може да изкара 2 седмици без храна.

- Кой ви е издънил?
- Някой малък човек, който се промъква в храстите. Достойнството му е 0. Но като седне да яде на масата с теб, не ти казва какво не те кефи.

Елизабет е блокирала и изтрила всички от отбора, без да знаят защо.

Вероятно - това го пиша аз – Елизабет ги е портила.

Ще запише лайва. Ако искат да го взимат от продукцията и да го съдят.

1551 участници в лайва.

Няма правила никъде. Като питаш, ами няма правила.

Не познава Симеон. Това е все едно на един мач да опънеш волейболна мрежа, за да хванеш зрителите и на волейбола.

- Откъде взехте храната?
- С Божията помощ.

Много малко неща са дадени снощи. Повечето е изрязано. Като е казал, че дава две минути да му дадат документите и дрехите. Излезли от фургоните и започнали да му обясняват, че не можело сега да му дадат документите. Но всичко е изрязано.

При редене на пъзел, не успяват да го наредат. Викат шампионите: „Да дойде някой да видим защо не се получава“. След много време идва някой от продукцията и се оказва, че липсва една торбичка с части.

Но и това е замазано.

Взимат ти телефоните, нямаш право на нищо. Това с отшелника не е за това шоу. Не си пасват нещата. Няма как този отшелник да има място там.

„Не съм се отказал. Отказаха ме. Много седмици искаха да ме откажат“.

„Обидно би ми било да гледам битката между Паулина и Мартин“.

Доста неща спестява на продукцията. „Те са прекрасни хора, но не за моите разбирания“.

- Кой донесе храната?
- Донесоха я с Божията помощ и пак провокирано от продукцията. Без дим огън няма.

Включват се Братоев и Красима.

Братоев е след тренировка.

Братоев: „Нямаше нито един, който да е по-малко виновен от другия. Храната я донесохме всички, защото сме организирана контрабандна група. Змията е била с две глави. Една без коса и една с коса. Че сме сгрешили, сгрешили сме, но докато не влезете в обувките на другите, нищо не може да кажете“.

Красима: „Абе, хора. Ако някой от вас е в тази ситуация, бихте постъпили по същия начин“.

Включват и Андрей.

Алекс: „Братан, да върнеш наденицата на хората“.

Андрей: „И оризовки имаше. На мен ми казаха да се махам от България“.

Алекс: „На мен ми пожелаха да умра и аз, и майка ми...
Толкова неща са изрязали...“

Андрей: „Няма да коментирам“.

Красима: „И аз няма да коментирам“.

Алекс: „Да, разбирам ви. Имате договори. Къде изчезна Братоев? На рамото си ли падна?“

Красима: „Хора, тази храна не сме я намерили под дървото. Логично е да я вкараме отвън“.

2422 участници в лайва

Братоев: „Аз ако знаех какво ще стане, нямаше да си тръгна. Аз обичам сеира“.

Алекс: „Тук дават асистент на хора, които не могат да вървят. Това не е спален вагон. Да бяхме те носили и теб, Братоев“.

Включиха Борис

Алекс: „Ти да не се готвиш да участваш във формата догодина?“
Борис: „Как ме хвана“.

Алекс: „Защо си тръгнах?“
Борис: „Защото мъжкото в теб надделя. Цялата ситуация се представи изключително зле.
Въпросът е, че всички си мислят, че това е породено само от глад или да пре...м другите участници. Имаше много други фактори, които са известни само на нас.

Алекс: „Виждам, че се пишат цинизми. Искам да ви кажа: вместо да ни хейтите, идете при някого, когото харесвате и му кажете, че е готин“.

Борис: „Беше наслагване на фактори. Колко да е скришно яденето пред огъня, а? Никой от нас не е искал да стигне дотук. Колко трябва да си забил като човешко същество да тръгнеш да обиждаш детето на Андрей на рождения му ден!
Много неприятни части за продукцията бяха изрязани.
Вие станахте свидетели на това, на гадното, без да разберете какво ни е довело до тук.
Ние се смеехме на себе си, а не от наглост. Не за всеки ден, в който е имало битка, сме имали храна“.

- Защо държанието на Алекс беше толкова високомерно?
- Защото ме провокираха бе, хора. В един момент трябва да тропнеш по масата, ако си мъж.

Пак каза Алекс, че им е било забранено да говорят с другите племена.

Андрей: „Това просто шоу“.

- Как се чувствате след ИВ?
- Прекрасно.

Андрей вчера е гледал коментари на предишни участници.
Алекс: „Да бях гледал предварително!“

Алекс: „Хора, аз не ви призовавам да не гледате. Това не е коректно към моите съотборници“.

Алекс: „Приберете, гушнете най-любимите си хора, остевете ИВ. Като се замислите, животът минава в глупости“.

Ще запази лайва.

П. П. Сигурно в бързината съм допуснала грешки, нямам кирилица на клавиатурата и пиша по памет. Нямам време да проверявам текста.
Къде гледахте този лайф.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 10:44 от AnMary

# 969
Елизабет е там за парите и ги е издала,защото знае,че това ще доведе до санкции и евентуални елиминации на силни противници.Разчиства си път по много грозен начин - да предсдеш свои.

А явно там някой е отишъл на СПА да изкара лятото, никой не е за парите....Laughing Реално има ли някакво становище по въпроса какво и защо? Защо не започнат с това как точно са внесли храната? И как е дошло това решение на Елизабет, може да не е искала да участва в плюскането принципно.... , а иди обяснявай, че нямаш сестра като в племето вече са внесли храна и пекат наденица. Просто си разсъждавам, докато не сподели самата тя малко трудно ще разберем каква е била мотивацията.

Е какво внасяне, като то си е на открито.   Wink

# 970
  • София
Искам да се извиня все пак на продукцията (ако четат, а би трябвало ако истински си обичат работата, ще се потретя за това), че ги обвиних, че те са скалъпили всичко с 'храна гейт', а явно не са. Не че съм длъжен да се извинявам, това е форум и не съм на договор с тях, но все пак така мисля, че е редно.
Но за да имам такова недоверие към тях сами са си виновни. С купищата гаври с участници и правила.
От Лайфа на Алекс недвусмислено стана ясно, че те са си организирали нещата, но се и разбра, че се е знаело поне седмица по-рано, а и не са мислели, че е чак такова нарушение. Не знам, някои неща никога няма да се доизкажат. Ясно е, че са рязали много и така са монтирали всичко, за да ги очернят възможно най-лошо. Но главното е, че това не е идея/сценарий на самата продукция, а си е някаква тяхна си инициатива, която също не се разкри докрай по време на лайфа. Но стана ясно, че Елизабет ги е предала, което не мога да го приема. ОК, победителя ще е само един, ама ако така си е мислела, че ще елиминира съперниците си... А и са племе, малко или много тези хора ти стават свои, дори и да не се понасяш с някои. А тя се е наплюскала наравно с тях, а после ги е изтропала, като ученичка в 1 клас. Не мога да го приема това за нормално.

# 971
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Лайв на Алекс

"Този лайв няма да свърши както вечерашният епизод. Доста хейт се изсипа".

Извинява се, че е напсувал. Казал е: „Да ви... българската продукция“. Думата „продукция“ е изрязана. Дали е патриот? Гласува на всички избори и чака 4 часа.

За да слезе на това ниво и да изпростее, е имало причина заради целия цирк. Много е изрязано. Това се е случило снощи и бързо-бързо се забрави нагласената битка с Паулина.

Не е имало друг начин да бутнат племето. За тази храна се е знаело дни преди това. Просто са го използвали като мотив.

Говорят и правят каквото си поискат. Пак спомена за посадените 40 дръвчета и неполучената награда. Алекс не участва в сценарии, циркове и затова е влязъл в конфликт с продукцията. Непрекъснато са го провокирани. Държат се с него нагло, държат се като началници на слънчевата система и от тях зависи дали слънцето ще грее вас.

Ако лично е знаел, че няма състезателен дух формата, никога е нямало да отиде там.

Благодари и на тези, които го хейтят. Наглото му държание – така е представено от продукцията. Медията е стахотен манипулатор. Неслучайно партиите имат собствени медии.

Пак се извинява за това, че е напсувал. Може би е трябвало да го направи на немски, защото от продукцията знаят само хашлашки език. Напсувал е на български, а са изрязали думата „продукция“.

Няма как да участва в нещо, което е в разрез с разбиранията му.

В момента е в Хамбург.

Въпреки че продукцията не заслужава, пак ще остане коректен към продукцията. „Всички сте вменяеми и интелигентни хора и може да прецените дали може да изкараш 2 седмици без храна“.

Най-малкото, което могат да направят, е на изрежат думи. Освен това изкарват голи снимки на членове от други племена. Забраняват ти това и онова.

Трудно можеш да се разбереш с хора, от които те делят 2 вагона книги.

За чорапите не може да коментира. Имало някой, който го наричат Караджата и който е издал това за чорапите. Не иска да каже име. И той/тя е ял/-а от тази храна, но...

Това, което сме гледали вчера, не е нагласено, защото той си е взел решението.
Има малко време, докато изтече договорът, и ще разкаже много неща.

Има една идея, която е задружността на нашето мислене. Можеше всички да си тръгнат. Страхът у всеки е различен. Става въпрос за 50 000 лева неустойка.

- Дали ще го осъдят за този сайт?
- Малко трудно ще се случи. Догодина няма да могат да направят сезон, защото ще олекнат доста с пари.

„Радвам се, че повече няма да правят шоу на мой гръб“.

Ще разкаже точно какво се е случило, като мине малко време.

Като се намери храна, се отстранява виновникът, а не се чака с дни.

Водещите може би са добри хора и може би са на заплата. Не би трябвало да се държат така, но съм сигурен, че им го спускат в ухото.

1284 души в лайва

Пари не дават. Те нямат пари. Това прилича ли на нещо, което се прави с пари?

ОК ли е някой, който е заградил една река? Идва някой, който иска да лови риба, пита може ли да става това?

На плажа, където дюните са защитени, се изкопава басейн. Да кажат за мен или другите участници, че сме такива или онакива, е леко смешно?

От продукцията не дават нищо. Те не са им дали храната.
В резиденцията им купуват точно пържоли или кюфтета. 5 или 6. Нито едно повече.

На реката с капачка от консерва Андрей е отрязал едно дърво, изранил си ръцете, но това не се дава.

За другите отбори не иска да каже нищо. Там има само скандали.

Днес може би ще го дадат за малко, колкото да го очернят още повече.

1478 участници в лайва.

Алекс не е гледал първи сезон и само края на втори. Записал се на майтап.

Не мисли, че някой може да изкара 2 седмици без храна.

- Кой ви е издънил?
- Някой малък човек, който се промъква в храстите. Достойнството му е 0. Но като седне да яде на масата с теб, не ти казва какво не те кефи.

Елизабет е блокирала и изтрила всички от отбора, без да знаят защо.

Вероятно - това го пиша аз – Елизабет ги е портила.

Ще запише лайва. Ако искат да го взимат от продукцията и да го съдят.

1551 участници в лайва.

Няма правила никъде. Като питаш, ами няма правила.

Не познава Симеон. Това е все едно на един мач да опънеш волейболна мрежа, за да хванеш зрителите и на волейбола.

- Откъде взехте храната?
- С Божията помощ.

Много малко неща са дадени снощи. Повечето е изрязано. Като е казал, че дава две минути да му дадат документите и дрехите. Излезли от фургоните и започнали да му обясняват, че не можело сега да му дадат документите. Но всичко е изрязано.

При редене на пъзел, не успяват да го наредат. Викат шампионите: „Да дойде някой да видим защо не се получава“. След много време идва някой от продукцията и се оказва, че липсва една торбичка с части.

Но и това е замазано.

Взимат ти телефоните, нямаш право на нищо. Това с отшелника не е за това шоу. Не си пасват нещата. Няма как този отшелник да има място там.

„Не съм се отказал. Отказаха ме. Много седмици искаха да ме откажат“.

„Обидно би ми било да гледам битката между Паулина и Мартин“.

Доста неща спестява на продукцията. „Те са прекрасни хора, но не за моите разбирания“.

- Кой донесе храната?
- Донесоха я с Божията помощ и пак провокирано от продукцията. Без дим огън няма.

Включват се Братоев и Красима.

Братоев е след тренировка.

Братоев: „Нямаше нито един, който да е по-малко виновен от другия. Храната я донесохме всички, защото сме организирана контрабандна група. Змията е била с две глави. Една без коса и една с коса. Че сме сгрешили, сгрешили сме, но докато не влезете в обувките на другите, нищо не може да кажете“.

Красима: „Абе, хора. Ако някой от вас е в тази ситуация, бихте постъпили по същия начин“.

Включват и Андрей.

Алекс: „Братан, да върнеш наденицата на хората“.

Андрей: „И оризовки имаше. На мен ми казаха да се махам от България“.

Алекс: „На мен ми пожелаха да умра и аз, и майка ми...
Толкова неща са изрязали...“

Андрей: „Няма да коментирам“.

Красима: „И аз няма да коментирам“.

Алекс: „Да, разбирам ви. Имате договори. Къде изчезна Братоев? На рамото си ли падна?“

Красима: „Хора, тази храна не сме я намерили под дървото. Логично е да я вкараме отвън“.

2422 участници в лайва

Братоев: „Аз ако знаех какво ще стане, нямаше да си тръгна. Аз обичам сеира“.

Алекс: „Тук дават асистент на хора, които не могат да вървят. Това не е спален вагон. Да бяхме те носили и теб, Братоев“.

Включиха Борис

Алекс: „Ти да не се готвиш да участваш във формата догодина?“
Борис: „Как ме хвана“.

Алекс: „Защо си тръгнах?“
Борис: „Защото мъжкото в теб надделя. Цялата ситуация се представи изключително зле.
Въпросът е, че всички си мислят, че това е породено само от глад или да пре...м другите участници. Имаше много други фактори, които са известни само на нас.

Алекс: „Виждам, че се пишат цинизми. Искам да ви кажа: вместо да ни хейтите, идете при някого, когото харесвате и му кажете, че е готин“.

Борис: „Беше наслагване на фактори. Колко да е скришно яденето пред огъня, а? Никой от нас не е искал да стигне дотук. Колко трябва да си забил като човешко същество да тръгнеш да обиждаш детето на Андрей на рождения му ден!
Много неприятни части за продукцията бяха изрязани.
Вие станахте свидетели на това, на гадното, без да разберете какво ни е довело до тук.
Ние се смеехме на себе си, а не от наглост. Не за всеки ден, в който е имало битка, сме имали храна“.

- Защо държанието на Алекс беше толкова високомерно?
- Защото ме провокираха бе, хора. В един момент трябва да тропнеш по масата, ако си мъж.

Пак каза Алекс, че им е било забранено да говорят с другите племена.

Андрей: „Това просто шоу“.

- Как се чувствате след ИВ?
- Прекрасно.

Андрей вчера е гледал коментари на предишни участници.
Алекс: „Да бях гледал предварително!“

Алекс: „Хора, аз не ви призовавам да не гледате. Това не е коректно към моите съотборници“.

Алекс: „Приберете, гушнете най-любимите си хора, остевете ИВ. Като се замислите, животът минава в глупости“.

Ще запази лайва.

П. П. Сигурно в бързината съм допуснала грешки, нямам кирилица на клавиатурата и пиша по памет. Нямам време да проверявам текста.
Къде гледахте този лайф.
където и да е.
използвай скрит текст  за да не стават такива чаршафи.
няколко страници по-назад в темата го има.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 10:11 от ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[

# 972
Аз пък не искам да соча с пръст и да обвинявам Елизабет, само от подмятанията на този или онзи.
Видяхме какво беше и отборното им отношение към Андрей в началото.

# 973
Аз в самото начало казах, че не вярвам храната да е манипулация от Продукцията, а че само са се възползвали от факта.
За постъпката на Елизабет - за мен безспорно най-грозната във всички сезони до момента, бие с много гладенето на Весковата риза и селското и вулгарно избухване на Вайс след елиминирането на Сюзън. Само запалването на знамето от Ямболския бек я доближава.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 10:16 от Bengun

# 974
Изпуснах ви за малко и нямате изчитане. Страхотен лайф на Александър. Стискам му ръката. Малко ме е яд, че напусна, но го разбирам. Аз също при дадените обстоятелства щях да ги пратя на...някъде. Определено ще ми липсва чувството му за хумор. Реших да си причиня и малко от лайфа на г-ца Вирнат нос и компания. Е няма такава лигавщина. Само Стоян малко от малко беше по-така. Не знам Елия каква учителка е, но ако си видя детето без мое съгласие в мрежата, ще има неприятности. Някой беше споделил, че е забранено, та ми е интересно тя не знае ли.

Общи условия

Активация на акаунт