💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 695
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 930
  • London
Това ми хареса, все пак гимнастиката ми е слабост ....добре се е справяла, задното двойно салто от гредата беше много чисто изпълнено. Само на едно място не беше изпънала изцяло крак от елементите. Като цяло много чиста композиция. И трябва да сме наясно колко труд седи зад това.....само на успоредка я няма и на прескок. Ще ми е интересно и на тях да я видя. Такива неща да гледам си струва 5 пъти повече от всички идиотщини в предаването....

https://www.instagram.com/p/CJvvxrejiQu/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

# 931
Ако предложението на утрешния съвет е към Паулина, логично е да го приеме и да си го върне на Валентин за предния съвет. Четейки коментарите тук,намирам за твърде жалко, че от тук пишещите повечето сте против Поли, заради онази игра срещу Мартин. Тя не е виновна, че от продукцията сложиха повече фалшиви куки на Марто. Някои от вас толкова я хейтвате Поли, че едва ли не я обвинихте за гафа на Шампионите. Как целият онзи фарс след териториялната битка бил с цел да отклони вниманието на зрителите от победата на Поли. Добре, че нямам инстаграм, кой знае колко тролове са я напсували там и се е наложило да трие коментари.

Относно финалисти, не чакайте някой от жълтите да стигне до финала. Единствено ''отшелникът'' Симеон има някакви шансове, но само, ако от продукцията го побутват. Видя се, че не става, не е комплексен, за малко да падне от учителката по английски,а и беше на косъм с пъзела срещу Виктория.
На финала виждам Морунов и някой измежду Стратимир /Рабухчиев, та дори и Неделчо. Ако има жена, то това трябва да е Паулина.

# 932
Е, то трябва и роднини да се разпишат, няма как.

# 933
Да кажа че изобщо не са изолирани на реката. По тази река е пълно с рибари и хора на разходка с лодка. Около самите племена има по сто човека, цяла продукция : фургони, камери, химически тоалетни. Никъде не са изолирани нито на стопанството, нито на резиденцията. Когато играят битките имат и външна публика. 100% роднини и приятели ги на обикалят.

# 934
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Елизабет е там за парите и ги е издала,защото знае,че това ще доведе до санкции и евентуални елиминации на силни противници.Разчиства си път по много грозен начин - да предсдеш свои.

# 935
А вие не разбрахте ли, че критикуването на Паулина не е заради подарената й от продукцията победа, а заради наглото й държане и неадекватните й коментари? Избирателно ли сте чели темата? Роднина или приятел - не ме вълнува какъв сте, но хайде да не ни учите на морал. Паулина имаше много добри представяния и аз лично й симпатизирах, но с всеки следващ епизод на Тупаревата сапунка Поли ми пада в очите все повече и повече. Не съм фенка на лигавщини и подмазване и не ме кефи някакви примадони да се мислят за най-велики. А константното търсене на внимание от мъжете е жалко.
И да, вече не очаквам жълт на финал, но един Андрей е 233433252 пъти по-силен от Паулина и заслужава много повече от нея да стане победител. Стратимир и Рабухчиев можеха да са ми фаворити, ако не се държаха като подчинени на кралицата.

Ако предложението на утрешния съвет е към Паулина, логично е да го приеме и да си го върне на Валентин за предния съвет. Четейки коментарите тук,намирам за твърде жалко, че от тук пишещите повечето сте против Поли, заради онази игра срещу Мартин. Тя не е виновна, че от продукцията сложиха повече фалшиви куки на Марто. Някои от вас толкова я хейтвате Поли, че едва ли не я обвинихте за гафа на Шампионите. Как целият онзи фарс след териториялната битка бил с цел да отклони вниманието на зрителите от победата на Поли. Добре, че нямам инстаграм, кой знае колко тролове са я напсували там и се е наложило да трие коментари.

Относно финалисти, не чакайте някой от жълтите да стигне до финала. Единствено ''отшелникът'' Симеон има някакви шансове, но само, ако от продукцията го побутват. Видя се, че не става, не е комплексен, за малко да падне от учителката по английски,а и беше на косъм с пъзела срещу Виктория.
На финала виждам Морунов и някой измежду Стратимир /Рабухчиев, та дори и Неделчо. Ако има жена, то това трябва да е Паулина.

# 936
Имунитети, асистенти, мигли, крампи, отшелници, птици, випове, побутвания, актьори, дезертьори, втори шансове... Close

Силно се надявам това да е последен сезон на ИВ, защото продукцияТъ удари дъното и това, което направиха с формата в последните три епизода, за 10 сезона напред няма оправяне. Да си връщат Бай Брадъра в ефир, щом толкова искат циркове, и да се приключва с тази пародия!

# 937
  • Sunshine state
Радостта ми от победата на Мартин трая точно до обявяването на втория шанс за тоя смотаняк Симеон. Още ще му гледаме наборсучената мутра. 🙄
Варелът на Милена по-лек ли беше, че не слушах правилата на капитанската?

# 938
Много се радвам, че Мартин победии Simple Smile)))

# 939

Варелът на Милена по-лек ли беше, че не слушах правилата на капитанската?

Варелът на всеки, по думи на Димо, беше с тегло 1/2 от теглото на играча.

# 940
  • София
Явно има двама-трима, които са връзкари и ще ги държат до последно. Останалите са масовка. Сега изведнъж вкараха още един нов герой, а отпадналите колко играха и се контузваха. Ако ще е така, просто да дадат клюкарската част от предаването и да не ме занимават с толкова дълги игри.

# 941
Мартин събра доста грошове,  интересно ми е какво могат да му предложат за тях на пустия плаж. Или отшелника винаги ще служи за спестовна касичка до края на формата.
За да станат 7-7-7 е възможно да не вкарват нов човек , а да си върнат Мартин на бойците.

# 942
Симеон какво го разнася този сокол постоянно вързан. Не беше ли идеята да го пуска да ловува и да му носи храна? Въобще за момента птицата е като талисман.
 Онази легенда за японския сом Намазу, какво общо имаше с играта между двамата също не стана ясно. Само недоразумения някакви.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 07:22 от ESPACE

# 943
  • София
Гротескно беше това с разделянето с птицата, все едно тази птица ще умре от глад без него или той без нея.

# 944
  • София
Да, чета с предател, както писах по-напред. Сега да потърся коя беше Елизабет, че нещо ми се губи от картинката.

Общи условия

Активация на акаунт