💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 614
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 215
Лелеее, двете жени и Тъ-то при червените са пълна гротеска.

# 1 216
  • Испания
Как така се излъгаха да излъчат съвета!

# 1 217
Ааа да бе, 10 гласа, аре стига

# 1 218
Поли гледа като пуйка... Може би очаква да изглежда интелЕгентно?

п.п. Харесвах я, но ми се ще да е номинирана със Смърделка

# 1 219
Мноооого ме дразни Паолина. И изключително много ми прилича на Миро от Каризма. 😜 😂 😂 😂

# 1 220
Паулина пак ще се спаси.Продукцията я бута ама прекалено очевидно напред  .Супер нечестно .

# 1 221
Да, 20 гласа и дайте, имунитет и какво ли още не! Направо победата.

# 1 222
Хайдееее, почва се циркчето, не мога да гледам и да слушам. Полинчик отказва, защото знае, че ще предложат повече. Каквото и да реши Семира сто про ще си ходи тази седмица. Трябва да стане чудо за да остане.

# 1 223
Гаранция, че лиглата ще стигне до топ 3.

# 1 224
  • София
Дори Мани е по-умна от Паулина явно, защото няма причина Паулина да не приеме възможността еднолично да изпрати на елиминации Семира и да получи имунитет. За къде пази тези грошове? Като герой ли искат да я представят? Защото изглежда по-скоро като глупак.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 22:32 от La Vikinga

# 1 225

Соня е типичен пример за хората, които нямат реална представа за себе си, но самочувствие до небесата

Това е валидно за Мани. Соня си има  прилична професия и сигурно има и професионални успехи. Това според мен е предпоставка за самочувствие.
Какви професионални успехи може да има един държавен служител 🤔

Не знам. Не съм държавен служител. Ама щом е главен експерт и я държат значи отхвърля някакви задачи. Малко по съществени за обществото от професиите "садене на мигли" и "снимане на задник във фитнеса".

# 1 226
Много издъниха нещата с промото. Само за вип дами има предложения. Все пак мисля, че Поли няма да си изгърми патроните днес. Ще разчита, че няма да номинират контузен играч. Ще идат Семира и Стратимир.

# 1 227
Със всяка година все повече залагат на шоу драматургията и същността на предаването изчезва.

Чудя и се мая тази Елизабет сама ли си завира пликчетата в дупето или имат и такива гащички?

# 1 228
Лиглата изглежда нелепо с тези очила и в тази поза. Прави се на интелигентна, но не й се получава.
Бети е кухичка, Елена също, но се зарадвах на победата им. И Приключенците хич не ми се сториха да са близо до победата - не беше правилно нареденото им.

# 1 229
Истината е, че три гласа при добро разпределение им бяха достатъчни на СПР

Общи условия

Активация на акаунт