💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 514
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
От професионално монтираното промо си личи, че е отказала Паулина, защото се ядосва. Голяма грешка на Паулина. Или е много глупава или държи да участва в още една нагласена от продукцията битка за спасение.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 22:31 от La Vikinga

# 1 231

Чудя и се мая тази Елизабет сама ли си завира пликчетата в дупето или имат и такива гащички?

Мне. Нали се сещаш, че от тоя глад на реката и дупето гладува, та квото може да хапне - захапва тутакси Joy

# 1 232
Ох, тая пък пак ще държи сметка.. леле

# 1 233
Браво на шампионите! Много ме радват тази вечер!
За жените при бойците да питам. Откъде ги намират тези джуконди?! И то в градация- Мани, Соня, новата /не запомних името/.  Трагедия!

# 1 234
  • София
Кой ѝ е виновен на Паулина за това, че отказа имунитета?

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 04:23 от La Vikinga

# 1 235
  • Испания
kamelia m, гледам, че не четеш с разбиране и преиначаваш. Твой проблем.

# 1 236
Как гледа милата.. Grinning

# 1 237
Добре обоснована номинация на Туджаров.
Паулина сбърка, че не взе трита гласа е моето мнение. Това е игра и трябва да се играе УМНО.
Може би прекалено високата и самооценка я спря. И вярата, че е много по-добра от Семира.

# 1 238
Уоу, Туджаров направо отстреля раненото  животно, да не бави стадото.. Simple Smile
Пък Стратимир вече ще стане да ги бие. Направо да ги номинират с Паулина и да излизат да се женят Simple Smile

# 1 239
Стратимир всеки момент ще припадне.Влюбен ли е в Паулина,или на мен така ми се струва?Имам чувството ,че е готов сам да падне ,ама тя да продължи .Това мъж да си, като им завъртят главата става страшна работа ....

# 1 240
Ох, как искам да съм там и да ѝ кажа на Полито защо я намирам - защото е с отвратителен характер.

# 1 241
Горкият човечец! Полина е кречетало, надявам се скоро да освободи екрана.

# 1 242
  • София
Стратимир всеки момент ще припадне.Влюбен ли е в Паулина,или на мен така ми се струва?Имам чувството ,че е готов сам да падне ,ама тя да продължи .Това мъже като им завъртят главата стават страшна работа ....
Напомня ми на Георги (победителят във втори сезон на "Къртицата"), който беше влюбен в Ивайла Бакалова и реакцията му при нейната потенциална номинация. Той рева, обръща столове, докато накрая друг играч целенасочено не предотврати номинацията на Ивайла.

# 1 243
Бих бутнала лиглата от някоя скала. Толкова ми харесва.

# 1 244
  • София
Полина ми става все по-противна!!!

Общи условия

Активация на акаунт