💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 499
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Испания

Като пребозало теле.

# 1 246
Бе всички гласуват за Паулина щото е мега дразнеща, което означава, че този път монтажа не ни е излъгал нас зрителите и тя реално си е такава Simple Smile

# 1 247
Тази...... понеже иска номинации на база битки, днес се издъни. Брутално. Ето, на база игра я номинирам.

# 1 248
Ура! Поли и Смърделка са на тепиха!

# 1 249
  • Germany
🤣 Тия сините, защо все се обясняват. Номинирайте се и да минава. Само се оплитат още повече. Миналата седмица не номинираха Семира, защото била контузена, а сега номинират Паулина, точно защото била с ранен крак. И двете много дразнещи личности.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 22:33 от PeaPink

# 1 250
Леле, ще му го кажат на Стратимир утре, че е влюбен Grinning

# 1 251
  • София
И двете ги изпращам да си ходят, но се чудя, ако се завърне Семира, ще има ли друг шанс тя да бъде номинирана? Може би е по-добре Паулина да я отстрани, а самата тя и без това ще бъде номинирана и за напред.

# 1 252
  • London
И за мен Соня изсмуква положителната енергия около себе си.
Добра е на арената, но да не ти е част от средата в живота.
На мен ми се струва, че само трае на масата. И си говори само с камерата.Joy Червената Соня ....помните ли го тоя филм? Stuck Out Tongue Winking Eye

Поли е много дразнеща вече. Тя се взе за Супер Уомън.....няма ли някой да я постави на място на арената и да се осъзнае?

# 1 253
Капитанските два гласа изгоряха обаче Simple Smile

# 1 254
Има шанс и двете да останат. Ако се срещнат с Мани.

# 1 255
Божеееееее, тази Паулина е за трепане. Била по-добра от този и от този и от този. Пръдла! Една капитанска спечели и се наду. Кифльоч.

# 1 256
Няма ли, няма ли да стане чудо и това.... същество да отпадне в петък? 🤔
Честно, даже Мани не ме дразни толкова, колкото тази. Само като ѝ видя надутата физиономия и се "агресирВам".

# 1 257
Смайли,Разбирам,но честно да си призная,не виждам как се връзва  изречението,което чух -мамка ви българска с мамка ви на българската продукция.Не го приемам.Не мисля,че е вярно.Не бих  искала да бъде подминато по този начин.

# 1 258
Предвиждам Семира срещу Мани на елиминация Simple Smile И Мани да победи Hands Muscle

# 1 259
  • София
Капитанските два гласа изгоряха обаче Simple Smile
Дори Паулина успя да "подхлъзне" Милена, като ѝ каза "давай ги и двата за мен". Не тече особена мисъл там.

Общи условия

Активация на акаунт