💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 458
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 575
Въпреки монтажа на промото за утре, нямам никакви надежди Паулина да е отпадналата. 🙄

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 22:37 от DiDi§

# 1 576
Някой от вас позна, че в чест на Паулина са делви. А за вечерята и номинациите ги разбирам. Прави са- скуката и гладът убиват мотивацията.

# 1 577
Страшни тъпаци са жълтите. Че те досеха бяха по-зле, Симеон поне им показа много неща за ядене. Да продадеш номинационна битка за храна! Важна им била териториалната, идиоти!

# 1 578
Еми както предположих вчера., играта с делвите .. Grinning

# 1 579
Аз си мисля, че може Габи да отпадне. Паулина ще я държат сигурно до края, а ако Семира отпадне, няма да има много интрига при сините. Елизабет също може би ще поостане.

# 1 580
Поздравления за играта с делвата! Не помня кой позна, ама направо да Ви взимат в екипа! Полито може да пада последна от изтощение как въпреки болката е победила.
Искам да видя как Мани ще съсипе Стоян в дуел! Joy
Ама няма да се бъзикам много, че току виж наистина Мани стане капитан другата седмица и дадат някаква късметлийска игра стил кукичките и после личната и награда е имунитет - до обединеното племе!

# 1 581
  • До сърцето...
Новите имали имунитет, проспала съм това.
Затова Неделчо им благодари Grinning

# 1 582
  • London
Аха, а споменали кой е и имат ли снимки?Joy С това искам да кажа,че може да каже всичко....
https://www.instagram.com/p/CUR1ctPsKvs/

Е, разочарова ме.... този ще го разнася като пръскачка из лозе. Много слаботелесен.....Симеон й подхожда повече.

# 1 583
Груба грешка от страна на жълтите. Явно все още не знаят, че битката печели, който сценаристите пожелаят да спечели.

# 1 584
Елизабет като бивша гимнастичка според мен трябва да има хендикап в тази битка. Очаквам да спечели утре, битката ще е за второто място според мен.

# 1 585
  • Варна
Надявам се двете жълти момичета да продължат. Макар че след цирка в понеделник е възможно някоя да желае да отпадне по примера на мис Ели. Така поне няма да плаща неустойка. Simple Smile
От тази седмица започнах да симпатизирам на жълтите участници.

# 1 586
Симеон започва да ми става симпатичен. Нищо общо с плажа и с фалшивите му рецитации. В племето се вписва много добре, поне засега.
Надявам се двете жълтурки Simple Smile да останат. Време е Семира да си ходи. Паулина ще се позадържи още - добър играч е, а и е дразнеща, което идеално устройва продуцентите.

# 1 587
Щом в промото изглежда, че Паулина пада, значи ще се спаси. А и не се съмнявам, това си е нейната игра. Simple Smile Не знам Тупарев откъде ги намира такива дразнещи същества и точно тях бута напред. В първи сезон Ана-Мария, във втори- онези отвратителни сестри и сега ПолитУ и МанитУ. Голям цирк гледаме.

# 1 588
  • София
Смятам, че Габриела ще отпадне (първата опция все още не работи). Не харесвам нито една от номинираните, но на този етап предпочитам да отпаднат Елизабет, Паулина или Семира. Smile

# 1 589
Да кажа, че и аз предчувствам загуба за Габи, но все още не може да се гласува за първата позиция в анкетата.  Нещо ми се струва, че ще го гласят да падне жълт тази седмица за назидание.

Общи условия

Активация на акаунт