💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 449
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 590
  • London
Браво и на двата отбора без Мани и Соня.
Направиха страхотна битка.
Соня се представи повече от страхотно в тази битка. Изключително добре се справи на макарата, въпреки че й беше тежко и си пролича. Но се справи. С топката се справи сравнително бързо. Направо не мога да повярвам, че я сравнявате с жалкото изпълнение на Мани, която на макарата направо издъхна.
И аз се изненадах на този коментар. Соня май издърпа цели три дъски.

# 1 591
Тъпарев обича да показва приказки с поука.
Според мен сценария ще накаже изтъргуваната на дребно неприкосновеност на племето. За мен Габи ще загуби от Семира в дуела за елиминация и после и от Мартин.
Парите на Семира ще балансират малко многото пари на Паулина, за да има повече драми на съветите на Приключенците.

Дано не съм прав, личното ми желание е Семира навън от предаването.

# 1 592
  • София
Габи ми е толкова безлична, че и да отпадне няма да забележа липсата й. Иначе се надявам Семира да отпадне. Паулина със сигурност ще я бутат още напред, няма да се отървем така лесно от нея.

# 1 593
Поздравления за играта с делвата! Не помня кой позна, ама направо да Ви взимат в екипа!
Моя милост Yum Innocent
Е, предвиждам някоя статична игра, тип онези с делвата и ето Simple Smile

# 1 594
Днес, на лайфа зрители попитаха какво мислят за Мани и Алекс отговори нещо от сорта, че е супер, много и се кефи и, че тя е точно за това предаване /последното натърти/. Мнението му беше пропито със солидна доза сарказъм и смях.  Сега се чудя, дали  тя...не смея дори да си помисля.
Залагам, че ще отпаднат Семира или Габи.

# 1 595
Соня се представи повече от страхотно в тази битка. Изключително добре се справи на макарата, въпреки че й беше тежко и си пролича. Но се справи. С топката се справи сравнително бързо. Направо не мога да повярвам, че я сравнявате с жалкото изпълнение на Мани, която на макарата направо издъхна.
Да, три пъти дърпа и за толкова слаботелесна жена се справи повече от задоволително.

# 1 596
  • Испания
Съжалявам, че са гласували 43 души, но ще трябва да пусна нова анкета. Първата опция пак не работи. Не са я оправили.

Понякога се налага да надхитрим "системата".

# 1 597
Скрит текст:
Да, три пъти дърпа и за толкова слаботелесна жена се справи повече от задоволително.
Видях само два пъти в които видимо беше зле, явно съм се разсеял. Ще коригирам поста си и ще махна Соня.

# 1 598
  • London
Тъпарев обича да показва приказки с поука.
Според мен сценария ще накаже изтъргуваната на дребно неприкосновеност на племето. За мен Габи ще загуби от Семира в дуела за елиминация и после и от Мартин.
Парите на Семира ще балансират малко многото пари на Паулина, за да има повече драми на съветите на Приключенците.

Дано не съм прав, личното ми желание е Семира навън от предаването.
Семира ми изглежда доста по-зле като представяне от това момиче.....нещо няма много логика.

# 1 599
Има 2 възможности според мен. 1 - Габи срещу Семира на елиминации и Габи отпада. Така Семира взема 100 гроша и ще има драма и интриги при сините, най-вече между Поли и Семира. 2 - Габи срещу Поли на елиминации и Поли печели грошовете. С толкова пари могат директно да я пратят в обединеното племе, кой ги знае.

# 1 600
Семира ми изглежда доста по-зле като представяне от това момиче.....нещо няма много логика.
В "Игри на волята" логика няма. Няма да се изненадам дори ако Мани отстрани Морунов. Simple Smile На нищо вече не се изненадвам.
Съгласна съм с Алекс - Мани би била един достоен победител в този сезон.

# 1 601
Мхм:)
Гласувах със сърце за Семира, логиката да върви там, където слънцето не огрява.
Дано Габи оцелее, но не вярвам.

# 1 602
  • Испания
Днес, на лайфа зрители попитаха какво мислят за Мани и Алекс отговори нещо от сорта, че е супер, много и се кефи и, че тя е точно за това предаване /последното натърти/. Мнението му беше пропито със солидна доза сарказъм и смях.  Сега се чудя, дали  тя...не смея дори да си помисля.

Точно затова писах, че като се гледа, може да се улови сарказма.

Алекс за Мани: "Прекрасен човек, никога не се отказва. Объркала е предаването".

# 1 603
  • Sofia
Няма да се изненадам дори ако Мани отстрани Морунов. Simple Smile

Представи си да ѝ спретнат една битка срещу Стоенча, и както в момента му се заканва, полицайчето да вземе да падне от козметичката. Joy

# 1 604
  • Испания
Борис /вдясно отговаря на някой, който му благодари/

Общи условия

Активация на акаунт