💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 526
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 605
Представям си. Направо като победител във формата я виждам вече.
Всеки път, когато погледна корицата на темата, се усмихвам. Гениална е, най-добрата илюстрация на този злощастен сезон.

# 1 606
Прави и чест, че не се възползва от предложенията Simple Smile Ако го беше направила колко щяхте да я оплювате не е истина Simple Smile Нека да докаже в петък че самочувствието и е с покритие иначе и аз ще си променя мнението за нея че е въздух под налягане Simple Smile

P. S. И аз искам Семира да си ходи ако може под ръка с Мани Simple Smile

Чак пък да и прави чест.Все едно се е жертвала.Тя беше сигурна,  че няма да я номинират и реши да си спести парите.Не виждам кой знае каква чест в това.

# 1 607
Гласувах, че ще отпадне Семира. Струва ми се най-тежка и се жалваше, че я боли кръст, гръб и т.н. Няма да ми липсва много. И четирите да ги пратят при Мартин няма да ми липсват. Бих се радвала "свръх жената" да отпадне, ама надали... За нея съм съгласна обаче, че ако сам не си вярваш, че си най-добър - другите как да ти повярват?

# 1 608
Оф, мисля че шампионите са сигурни в победата и затова се съгласиха. Не си научиха урока с продукцията. Силно се надявам Семира или Паулина да отпаднат, но от промото се подразбира,  че Поли остава.

# 1 609
Ненавиждам полската...., но не искам да си тръгва сега, че като го знам Тъпарев, ще победи пак Мартин.

# 1 610
Много нагласено ...много! Чак нагарча от прозрачност!

Чудя се Мани ли крепят толкова или замазват положението с пиршеството на жълтите, инициирано от продукцията, та толкова гладни ги изкараха, като че ли не бяха яли преди 2 дни богато пребогато

# 1 611
Искам за следваща корица как Мани язди Стоян от играта с чувалите Grinning

# 1 612
На мен пък много ми хареса нестандартното решение на жълтите- хората го приемат като прикючение и не искат да се мъчат, нали така или иначе накрая ще остане само един...в последните дни падат по няколко като круши:) Няма драма, много по-добре да си хапнат, от битки и номинации никой няма да се отърве.

# 1 613
Борис

А, де? И ние питаме, защо? 😁

# 1 614
Правилата са, че няма правила.
Защо обаче Жълто-Кафявите са се съгласили да участват в този цирк тази вечер ми е непонятно.
Продукцията ги направи на маймуни за пореден път, поставяйки недоразумението Мани пред всички тях като значимост.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 23:35 от Bengun

# 1 615
Значи закъснях с епизода и без да искам видях анкетата и разбрах кой е на номинции. Обаче гледам как жълтите печелят и си викам какво стана сега, какво пак ще измислят.... Но пък предложението беше справедливо. 

Мани пак я спасиха, дргия път ще се спаси племето от номинации и така до финала Simple Smile Обаче по-нагла става.

# 1 616
  • Sofia
Искам за следваща корица как Мани язди Стоян от играта с чувалите Grinning
И аз! 😂
Всичките ми опити да предусетя, какво ще измислят този път за да запазят МанитУ, удариха на камък. Признавам ги, отново успяха да ме изненадат, точно тази простотия не я очаквах. МанитУ е най-комплексният, най-силният, най-умният и най-себераздаващият се участник във формата. Шапки долу, победител от нейния калибър се среща веднъж на 100 години! 😊

# 1 617
  • София
Щях да приема решението на жълтите като стратегически ход, ако бяха казали, че ще изпратят на битка двама силни играчи, примерно Андрей и Борис, предвид ранния етап на играта и това, че другите ще номинират слаби. Един вид премерен риск.

А сега... Оставам с усещането, че в нечий от договорите на жълтите пише, че продукцията няма да допусне глад повече от ден и си спазват клаузата по всякакъв начин - кокошки, скандални чували, размяна на победата с вечеря...

Подозирам Семира и Габриела да отидат на финалната битка и логиката сочи Семира да падне. Но Габи е скучна за продукцията и хич няма да се изненадам тя да си тръгне. А и съм съгласна с Bengun, че едно назидателно отпадане на жълт играч ще е точно в стил "нА ви сега вечеря".

При Мартин даже стана лееееко интересно.

# 1 618
Трябва да  теглят на тласъци, засилвайки с половин празен оборот назад макарата. Човека на шейната може да опита да подскача, застанал в самото начало на шейната за да облекчи допълнително тежестта.

Точно обратното - и шейна, и ски вървят по-лесно, ако тежестта е отзад.

и каяк!

# 1 619
Като гледах Паулина се сетих за една песен на Килата/май/. "Боли ме.....за тебе, тебе и тебе". Жалко, че не ме бива с техниката. Такова колажче щях да и спретна. 😄

Общи условия

Активация на акаунт